VVD’ers moeten weer huilen om historisch akkoord

Wat heb ik me gisteren weer kapot gelachen zeg. Ik zag die armoedige bijna onhoorbaare presentatie van dat “sociaal akkoord”, op dat armetierige schooltje. Ik moest mijn geluid zo hard zetten dat toen na afloop de tune van politiek24 begon, mijn speakers bijkans uit elkaar spatten.

Dat moet op meer plekken in NL gebeurd zijn 😉

Twietje van gisteravond:

Het kwam er eigenlijk op neer dat ze bij nader inzien toch maar niet Nederland verder kapot willen bezuinigen. Dat waren ze toch zo rigoreus van plan, dat kon toch niet anders?

Het kan blijkbaar wel anders. Nu hopen ze dat als ze even een paar maandjes van de knoppen afblijven dat alles vanzelf weer goed komt.

Mooiste quote vond ik dit:

Het allerzuurste is het natuurlijk voor de VVD-proleten. Niets, maar dan ook echt helemaal niets blijft er meer over van hun gebral van vóór de verkiezingen.

Wat rest is hoop. Dat het goedkomt. Echt.

VVD poster
VVD poster
Anyway, minister Schippers pikt het niet. “Of dat verstandig is weet ik niet. Ik wil eerst eens even van de minister-president horen wat alle afwegingen zijn geweest”, zegt ze.

Minister Schippers? Oh ja dat was die ene die begon te huilen toen er naast haar een lampje kapot viel.

Schippers is zeg maar de Dikke Bertha van de VVD-Blitzkrieg tegen het Rode Gevaar.

Maar Schippers staat niet alleen: ook de JOVD is “zeer ontstemd“.

JOVD is dat blonde kakkertje dat op het VVD-congres per se een beetje wou speechen over dat de VVD liberaal moet zijn of zoiets.

Tel daar nog wat incoherent gebrabbel op de Dagelijksedwerg bij op en je weet HOE VERSCHRIKKELIJK ERG de VVD’ers dit akkoord vinden. LOL!

De hoogtepunten van het Tijdperk Rutte zijn nog steeds: dierenpolitie invoeren, 130 km op de Afsluitdijk, en dierenpolitie opheffen.

Het regeerakkoord is door de plee, dat is goed, en de machteloze woede bij de VVD’ers is priceless.

Als dit geen historisch akkoord is dan weet ik het niet.

28 gedachten over “VVD’ers moeten weer huilen om historisch akkoord”

 1. LOL. Ik vind het ook reuze grappig maar ook vind ik het een schande dat zó’n stel kneuzen zó lang zó ontstellend heeft kunnen lopen hannissen terwijl de werkloosheid en de daarmee gepaard gaande sociale ellende een omvang bereikt die in de laatste decennia nooit meer is voorgekomen.
  Als deze lui bij een bedrijf in dienst waren, waren ze al láng de keien opgetrapt.
  En zo lang ze er nog zitten, gaat de staatsterreur onder de bezielende leiding van de fascist Fred Teeven tegen vluchtelingen die werkelijk geen kant meer op kunnen, onverminderd door.
  Als deze club hufters zo ongeveer het beste is dat Nederland aan bestuurders weet voort te brengen, ben ik geneigd te zeggen dat men de dijken aan de Noordzee maar door moet steken want dan is er werkelijk geen toekomst meer voor het nederlandse volk.
  Laat ik er tot slot nog even aan herinneren dat Dikke Bertha Schippers degene was die zich naast Rutte – die de banenmachine wel even aan zou zetten en Nederland terug zou geven aan de burger (inderdaad: pompeus gebral)- het meest het vuur uit de sloffen heeft gelopen ten einde Nederland met het eerste fascistische regime sinds 1945 op te zadelen…

 2. @1
  Het doorsteken van de dijken staat ook op het programma..

  Bovenmiddelmatigen zouden nooit kunnen opklimmen in een partijorganisatie als PvdA of VVD, alleen een bepaald soort laagkukels (Plasterk is een fraai voorbeeld) houdt het in die ijle sferen vol.

 3. Er zitten vast adders onder het gras. De bezuinigingen zullen verder “naar beneden” worden geduwd, bijvoorbeeld naar steuntrekkers. O nee, uitkeringsgerechtigden, pardon.
  Bestaan die nog trouwens? Je hoort er nooit iemand meer over.

  Het werkvolk moet natuurlijk wel een beetje tevreden worden gehouden, want opstand en gestaak geeft maar onrust op de werkvloeren.

  Daarbij wordt het niet door laten gaan van bezuinigingen al een eufemistisch “sociaal” akkoord genoemd. Iets niet erger maken is al sociaal , dus. Voor de poorten van de hel weggesleept door de PvdA uiteraard.

 4. @2, Ik vrees dat je gelijk hebt met die opmerking over het soort dat naar boven komt drijven in zulke clubs. Dat artikel van die dijken kende ik niet…onthutsend hoe het er blijkbaar voorstaat!

 5. @5 Ik ben een zogenaamde Hardwerkende Nederlander die dag en nacht keihard werkt. En wie ben jij eigenlijk behalve een uitvreter?

 6. Volgens de NRC zei het tijdelijke baasje van het Efteling-landje ‘Laten we ophouden met somberen.’ Hij riep nog net niet ‘Laten we blij zijn met elkaar! Handen uit de mouwen, VOC-mentaliteit…toch?!!’ De foto bij het artikeltje is niet voor zwakke magen…U zijdt gewaarschuwd.

 7. @6 Bent u dezelfde want het element humor lijkt verdwenen te zijn. Bent u soms het verbeten ‘jaloezie broertje’ van Jeroen?

 8. @6 En waarom dag en nacht werken als er zoveel te genieten valt in het leven? Alleen gedurende de dag lijkt me al prima toch?

 9. Kun jij niet proberen iets zinnigs te gaan doen in plaats van ad hominem jengelen? Schrijf een mooi artikel over waarom je kapot schaamt omdat je over de ruggen van een miljoen Nederlanders je zakken zit te vullen, mr kopvoddentax.

 10. @12 ja dat krijg je ervan als je de discussie verziekt met ad hominems. Daarom is dat ook tegen de regels.

 11. Maar er komt een mooi artikel over mijn fantastische leven en de ‘dag en nachtwerkers’ die dat mogelijk maken. ☺

 12. @13 Toch zit er ergens diep in je nog wel humor. Ik kan tenminste wel lachen om de keiharde manier waarop je zaken op de kaart zet.

 13. @15 hetgeen je schrijft schijnt hard aan te komen ,aangezien het de waarheid is .@16 Denk niet dat men zit te wachten op een verhaal waarin jij verteld hoe lekker jij leeft van onze belasting centen ,waar je uiteindelijk nooit iets voor gepresteerd hebt ,of moeten we het afzeiken van mensen een prestatie noemen .

 14. “Schippers is zeg maar de Dikke Bertha van de VVD-Blitzkrieg tegen het Rode Gevaar.” ……. En fatsoenlijk zorg.

  Altijd met een peuk in de mondhoek.

  😆

 15. @11 vroeg er slechts om en wat u als @17 vindt is niet bijster interessant zou ik zeggen.

 16. Natuurlijk is het een flutakkoord. Máár……alle door rechts zo noodzakelijk geachte ‘hervormingen’ (lees: afbraak van werknemersrechten en -bescherming) zijn op de lange baan geschoven, verzopen in het poldermoeras. Dat is gewoon verdomd knap gedaan van de vakbonden, die heel wat beter hebben weten te onderhandelen dan de PvdA tijdens de kabinetsonderhandelingen met de VVD. Mocht er een bij ABVA/KABO een ledenraadpleging komen, dat stem ik om die reden vóór.

 17. Ad hominem is tegen de regels he. Nu wordt misschien langzaam duidelijk waarom.

 18. Ow dat hele van bemmel geouwehoer, begint m’n neus uit te hangem van den heuvel, soi.

 19. @23 Dat gaat u geen flikker aan ,ik kan u alleen verzekeren dat ik een grote hekel heb aan rechtse populisten en graaiers die het zogenaamd zo goed voor hebben met de gemeenschap ,alleenvoor eigen gewin .

 20. @26, vandaar dat je (al dan niet in een vorig leven) agenten omkocht met contant geld, in je (voormalige) hoedanigheid als pooier? Balk/ splinter.

 21. @27 Het was bordeelhouder en je kan ook aan de grijze kant gewoon zaken doen ,verdiende mijn eigen geld en betaalde belasting ,is daar iets mis mee .

Reacties zijn gesloten.