Anne Frank Stichting: ‘PVV familie van extreem-rechts’

‘Zolang wij niet op grond van argumenten of wetenschappelijke discussies tot andere overtuiging komen, noemen we de PVV verwant aan extreem-rechtse organisaties.’ Scheidend directeur Hans Weststrate van de Anne Frank Stichting zei dat vanmorgen in het radio-1 programma Dit Is De Dag. (EO met audio)

Als het kwaakt als een eend is het waarschijnlijk een eend.

10 gedachten over “Anne Frank Stichting: ‘PVV familie van extreem-rechts’”

 1. In ieder geval beter dan het CIDI waar het extreem rechtse geluid een podium heeft of waar het podium zelf wordt gemaakt.

 2. De reactie van de Anne Frank stichting is ronduit bedroevend te noemen.
  Dat komt vast door Wilders’ pro-Israël houding? Dus dat is dan wellicht lastig voor de Anne Frank stichting?

  @jojo, Het CIDI is volgens mij een bizarre club. Ronnie Naftaniël bijv. organiseerde een bijeenkomst met als spreker de extremistische Israëlische minister Lieberman > die opriep om alle Arabische-Israëliërs te deporteren naar Jordanië. En let wel: Naftaniël is een prominent lid/ bestuurder van de PvdA afd. Amstelveen! Dus een vermeende linkse PvdA Jood die een extreem-rechtse Israëlische minister een podium geeft om in ons land haat te prediken. Kortom: inzake vrede in het Midden-Oosten en een beschaafde dialoog heeft het CIDI zichzelf buitenspel gezet? Ik denk eerder dat het CIDI altijd al een club van extremisten is geweest en dat lieden als Naftaniël enkel voor de show lid zijn geworden van de PvdA.

 3. Ik mis in je reactie eigenlijk een beetje wat er zo bedroevend aan de reactie van de Anne Frank Stichting zou zijn.

 4. @jvdheuvel,

  Het is bedroevend omdat wanneer in het hedendaagse haatzaaiklimaat vs. de moslims, het woordje moslims gaan vervangen voor Joden, de Anne Frank stichting vast veel feller uit de hoek zou komen.

  Ik zou met name van de Anne Frank stichting een sterker geluid jegens Wilders willen horen.

Reacties zijn gesloten.