VVD-kamerleden zeer verrast over eigen nutteloosheid

VVD-kamerlid
VVD-kamerlid
VVD-kamerleden zijn zonder uitzondering, nutteloze en volstrekt overbodige nonsens-figuren. De enige reden dat ze er moeten zijn is om hun rechter-armpje in de lucht te steken wanneer hen dit wordt opgedragen.

Waar zijn ze goed in? Eigenlijk nergens in, ja ze gaan op klasjes en daar leren ze wat ze moeten twitteren. Daarom twitteren ze ook vaak op exact dezelfde momenten exact dezelfde twiets. Dan hebben ze goed opgelet.

Een goed voorbeeld van zo’n VVD-kamerlid is Bas van ’t Wout. Van ’t Wout “bedacht” de term “hardwerkende Nederlander”. Een gouden vondst voor de VVD. Maar daarmee hebben we de hoogtepunten in de carrière van Van ’t Wout wel gehad. Dit werd uiteraard beloond met een lucratieve kamerzetel.

Ton Elias. Werd ooit stinkend rijk met de slogan “Europa, best belangrijk”. Dit is het. Meer is er niet over deze vent te vertellen, behalve dat hij er afgrijselijk onsmakelijk uit ziet. Heeft hij ooit iets gedaan voor zijn kiezers? Ooit iets bedacht waar Nederland iets mee opschoot? Nee.

Ard van der Steur, deze morbide obese man beweert mensen gekend te hebben die zijn overleden aan……… wiet. Als enige persoon ter wereld dan waarschijnlijk, want uiteraard overlijden er geen mensen aan wiet. De belangrijkste oorzaak van vroegtijdig overlijden is het hebben van een corpus à la Van der Steur. Hij is een (nu nog) levend voorbeeld van de wandelende zelf-destructieve tijdbom die de hedendaagse westerse man meestal is. Hij doet ook iets met kledingadviezen wanneer kamerleden een speciaal kostuumpje moeten aan doen.

Het absolute hoogtepunt van de VVD-fractie is Malik Azmani. De excuus-truus van de VVD. De nestbevuiler. Een man die regels verzint over uitkeringen die moeten worden afgepakt wanneer de werkzoekende “stinkt”.

Als ik het lijstje zo bekijk dan zie ik werkelijk nul personen die meer bereiken dan af en toe succesvol inloggen op Twitter en dan “top super wow” tikken.

Nou, deze mensen dus, zijn nu verbaasd dat hun grote roerganger, Marx Rutte, een akkoord heeft gesloten met “de” sociale partners. Een akkoord dat volkomen haaks staat op het regeer-akkoord, en zo mogelijk nog haakser (dat is inderdaad uiteraard niet mogelijk) op het programma van de VVD.

Maar ja ze MOESTEN tekenen. Of naar de koningin. Die superwinstgevende blauwe zetel moet KOSTE WAT KOST geld blijven pompen naar de 41 bankrekeningetjes.

En toen was daar dan die “wrevel“. Kijk zo hebben de plucheplakkertjes toch nog een functie: wrevel voelen.

7 gedachten over “VVD-kamerleden zeer verrast over eigen nutteloosheid”

 1. Mark Rutte heeft ze mooi uitgespeeld op hun allergevoeligste plekje – handje ophouden voor rond de 7000 p/m.

  Daarvoor tekenen ze niet bij een, maar wel gelijk bij een aantal kruisjes.

 2. Malik Azmani mag halfbloed zijn, doch doet hij me steeds denken aan de bekende verschijnsel “knuffel allochtoon”. Mag ik zomaar paar namen in het midden gooien.

  Het betreft uitverkozen allochtonen die perfect midden in het straatje van de Xenofoben en Racisten passen. Door steeds deze allochtonen te blijven knuffelen, kunnen de xenofoben gelijk lachen en vertellen: “kiek, ben geen racist, hoor”. “Ik blijf hem knuffelen”.

  Dat is de perfecte maskering voor de XRD probleem en men mag steeds doen alsof het niet bestaat.

 3. De gemiddelde VVDer heeft een broertje dood aan feiten dossiers en tal van andere zaken. Netwerken en naar luchtkasteel seminaars en alles op kosten van de zaak. De alfa opleidingen van Nyenrode een kweekschool voor graai criminelen. Nog net een niveau dat deze nijntje graait en leert liegen kunnen bevatten. Ook typerend is dat veel oplichters bij kassa of opgelicht op doorsnee VVDers dan wel PVVers. Iets stereotypen die wel kloppen. Ook in films zien crooks eruit als VVDers toch een kern van waarheid uit hollywood ? Jep zo zijn boeven en zo zien zij eruit.

 4. De vadsige VVD’er Ton Elias vindt personeel in het onderwijs – en dan niet de duur betaalde, graaiende managers die zo corrupt zijn als ik weet niet wat – een stel luie uitvreters.
  Halve Zoolstra hielp sommige van de mooiste en beste cultuuruitingen van dit land naar de verdommenis omdat ie niks met cultuur heeft. Was toich maar een linkse hobby. Gelijk de Taliban die in Afghanistan Boedha-beelden opblies.
  Renee Leegte, verpersoonlijking van het totale intellectuele en morele vacuum waar de VVD voor staat: als het KNMI op grond van wetenschappelijk bewijs tot de conclusie komt dat de Aarde opwarmt door CO2 uitstoot, moet het KNMI maar opgedoekt worden. Per slot van rekening, je zal je SUV maar aan de kant moeten doen voor een betere wereld…dat kan toch echt niet.
  Eenenveertig stuks schorem, ieder voor zich moreel en intellectueel volkomen lege hulzen, die voor 8000 Euri de man een zeteltje bezetten in het Wannsee am Innenhof onder het motto ‘hand ophouden in plaats van handen uit de mouwen’
  Daarnaast nog 39 malloten in de dependence…

Reacties zijn gesloten.