Mijn droom voor ons land

Opzouten met die uitvreters
Opzouten met die uitvreters
Iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik niet echt een groot fan van Oranje ben. Sterker nog: ik verafschuw die roversbende. Mijn droom voor ons land is dan ook dat ze oprotten. Komt ie.

Mijn droom voor ons land

Ik droom van een land zonder door God aangewezen sprookjesleider in een uniformpje. Met of zonder ceremoniële functie. Wat dacht je van helemaal geen functie? Niet alleen droom ik van een land zonder koning, ik droom zelfs van een land zonder staatshoofd.

Mensen zeggen vaak: een koning is veel goedkoper dan een president. En daarom moeten wij een monarchie hebben. Ik droom dat die mensen ooit normaal gaan doen. Natuurlijk is een monarch helemaal niet goedkoper dan een president. Dat is gewoon zwakzinnig gelul. Ik droom dat dit soort mensen ooit ophouden met het vertellen van sprookjes. Maar om ze tegemoet te komen schaf ik in dit land zelfs gewoon het hele “staatshoofd” af.

Wat moeten wij met een “staatshoofd”? Geen reet. Wetten ondertekenen? Niet nodig. We hebben toch een “volksvertegenwoordiging”? In mijn droom wel. Daar hoeft dan geen handtekeningetje van een ceremonieel sprookjesfiguurtje onder.

Wat droom ik nog meer? Ik droom dat de Oranjes verbannen worden, en hun vermogen genationaliseerd.

Ik droom dat ze met hun SS’ers en dochters van foute ministers in foute regimes trouwen, ergens ver weg, dat ik er nooit wat van hoor.

Ik droom van een land zonder stupide kersttoespraakje, alsof wij een kleuterklas zijn.

Ik droom van een land zonder flagwaving idiots met oranje mutsjes en sjaaltjes.

Ik droom van een land zonder “mijn droom voor ons land”.

Ik droom van een land waar de volksvertegenwoordiging niet naar de morbide obese VVD-proleet Ard van der Steur hoeven, om advies te vragen of ze een grijs of een zwart vestje onder hun jacquet hoeven.

Ik droom van een land waar niet voor miljoenen duizenden militaire mensjes in uniformpjes worden gehesen vanwege hun superbijzondere “band” met een sprookjesfiguur die vanwege stom toeval uit een bepaalde belangrijke sprookjeskut is gekropen.

Ik droom van een land waar de mensjes hun paleisjes zelf verdienen wegens bijzondere kwaliteiten.

Ik droom van recht. En niet “recht” zogenaamd “in naam des konings”, maar gewoon recht. Recht in naam van een sprookjesfiguur hoort niet thuis in een fatsoenlijk land maar hoort in de Efteling.

Ik droom van een land waar geen sprookjesfiguren worden rondgereden in een gouden slavernijkoetsje om ergens een tekstje voor te lezen dat ze niet eens zelf geschreven hebben, dat sowieso al uitgelekt is, en waar ze zelf totaal geen verantwoordelijkheid voor hoeven te dragen.

Eigenlijk droom ik van een heel ander land. Ver weg van hier.

P.S.: en hou in godsnaam op met dat stupide gezwaai.

49 gedachten over “Mijn droom voor ons land”

 1. VVD én PvdA vinden ook dat die Oranjes belasting moeten gaan betalen. MAAR:
  Dat gaat dan zo: Ze krijgen een verhoging, betalen belasting ( a la VVD/PvdA-moraal) en houden dus netto hetzelfde over.

  Mensen met hoge en de hoogste inkomens hebben zoveel foefjes om belastingen te ontwijken ( mag zelfs van Weekers, is ** private** zaak van de Oranjes zegt hij) dat ze dus niets gaan betalen, maar gewoon méér wegfoefelen. Buiten dat, wat is de zin van eerst verhogen uit belastinggeld, en dan terughalen? Pure smerigheid, adders in het gras.

  http://nos.nl/koningshuis/artikel/496056-ontwijking-belasting-oranjes-prive.html

  http://www.royalblog.nl/

  zoek eventueel op : meer geld

  en anders shit op rtl:

  http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/04_april/15/binnenland/kamermeerderheid_wil_belasting_voor_koninklijk_huis.xml

 2. Mijn droom voor Nederland zou zijn dat men een keer ging nadenken. Dat men de geschiedenis eens echt ging bestuderen en zich aan de feiten hield. Dan zou Nederland namelijk een stuk minder rechts zijn en ik denk zelfs links. Links van het midden. Ik hou niet van extremen en ik stem SP. En dat is niet extreem maar gewoon normaal.

  Teeven mag blijven…….. omdat meneertje beterschap heeft beloofd en sorry heeft gezegd. Hoeveel meer sorry van VVDers moeten we nog pikken.

  Ook wil ik graag zien dat het koningshuis verdwijnt. Geen enkele vlaggetjes zwaaier op 30 april die daaropvolgend zijn of haar baan verliest kan zich daarna beroepen op die Koning waarvoor ze zo stonden te juichen. Die zal niet thuis geven als je smeekt om je baan. Nee wel loopt Willempie volbehangen met allerlei medailles van zogenaamde oorlogshandelingen o.i.d. rond en we moeten hem allemaal geweldig vinden.

  En nog heel veel meer dromen waar bijvoorbeeld de PVV ook niet in voorkomt. Domheid. Neem het Journaal.

  10.000 doden na aarbeving voornamelijk vrouwen en kinderen….. en nu naar de sport! YES! Louis van Gaal heeft een nieuwe onderbroek! YES!!! Belangrijk!

  Het is zo ongepast dat voetjebal na veelal slecht en verontrustend nieuws maar ja brood en spelen en het volk is weer relaxed!

  Maatpakken die graaien………… dat zijn onze helden. Mooi land hoor.

 3. @5, moeten jij of ik eens doen: belasting ‘ontwijken’ . Althans, als het om die poppenkast gaat die het koningshuis is, heet het ‘belasting ontwijken’ en in alle andere gevallen heet het ‘belastingzwendel’. Trouwens, zo’n lulverhaal als dat is opgehangen door die door die corrupte van Rey gesponsorde Weekers (van dat belachelijke Kim/il/Sung achtige bord langs de A73′ kan ook alleen maar worden opgehangen in een dergelijk stompzinnig zwetsprogramma als PenW.

 4. Rutte heeft geen dromen. Rutte is geen mens. Rutte is een lege huls dat conssumeerd. Macht geld ….. je bloed als het moet. Rutte is een vampier.

  Wilders droomt wel. Die zou zo graag willen dat Israel en Nederland een groot land was. Daarvoor zou hij het liefst heel Europa laten afgraven en dan Israel netjes naast Nederland leggen. En dan een enorme muur eromheen.

  Dan gaat Wildersje op zijn Troon zitten met alleen maar jaknikkers om zich heen. Met allemaal gebleekte kapsels en in uniform.

  Welkom in het Peroxide Paradijs.

 5. Zou u dan misschien zo vriendelijk willen zijn om het Nederlandse volk een plezier te doen en uw droom na te volgen door ons mooie land spoedig te verlaten en dan ook uw rode brigade en lange baardvrinden mee te nemen. Mijn oprechte dank alvast. Wij die al dat linkse gezeik meer dan beu zijn.

 6. @10 niet voordat ik dit afgrijselijke land tot de laatste steen afgebroken heb.

 7. @10 en ook niet voordat we achterlijk rechts genetisch dit land uitgemodificeerd hebben.Als u wat DNA af zou willen staan zou dit het proces aanzienlijk vergemakkelijken.

 8. Even kijken wat is dit voor crap. Waar hebben we hiermee te maken? Wij hebben hier ook filters.

 9. Zolang je met mijn DNA je je vrouw en dochters niet bemest mag je het hebben, maar hou je eigen DNA maar zo ver mogelijk van mij vandaan. Moest je vanacht zonodig mijn zolder bevuilen met jouw DNA en al mijn plantjes meenemen? Het waren maar gewoon Hollandse tulpen hoor. Gewoon omdat ze zo mooi hadden kunnen zijn.

 10. @5, ” Ze krijgen een verhoging, betalen belasting ( a la VVD/PvdA-moraal) en houden dus netto hetzelfde over.”

  Even een vraag vanuit de kant van de Logica: wat voor zin heeft het om iemand meer geld te geven ( in tijden van bezuiniging) met uitleg dat je van hetzelfde persoon belastinggeld wil innen?

  Over het Moraal van het verhaal zal ik het niet hebben, want iedereen weet dat het niet klopt.

 11. krijg de touwtering jij on-nationalistisch HOND!!! zout op naar een onbewoond eiland en krepeer…LUL!!!

 12. Waardeloze ideeën op deze site, nooit goed geschiedenis bestudeerd blijkbaar, nooit gehoorde van oorzaak en gevolg, nooit gehoord van tijdsgewrichten, alles uit zijn verband rukken, duidelijk hier gehersenspoeld

 13. Eindelijk eens wat nieuws lezen over ‘ons’ koningshuis zonder me te pletter te ergeren. Heerlijk en open over de feiten, die hier in den lande ALTIJD verdraait worden. Eigenlijk is er bijna niemand over die nog in de echte waarheid gelooft!!! Ga zo door!!!

 14. @27 Waarom rot jij niet op naar “Saudi”Arabië dan ?? Daar heb je zo’n heerlijk koningshuis en het is niet eens een poppenkastje maar een “echte “absolute Monarchie …

 15. Veel plezier in dat land heel ver weg. Daar doe je de meeste in Nederland een groot plezier mee. Aanpassen of wegwezen, ook voor autochtone.

 16. Wat ik vind of denk is mijn keus,….

  Zolang mensen kunnen dromen, hebben mensen wensen…

  Jouw droom hoeft niet de mijne te zijn, net zoals mijn droom niet de jouwe hoeft te zijn…

  Maar bemoei je nooit met wat ik denk, wat ik denk, dat hoef jij niet te denken en dat geld andersom ook.
  Wat jij vind, hoef ik nog niet te vinden,,

  Vroeger werden sommige nooit gehoord, nu ten dage, men nemen een blog en voila…

  Soms wilde ik dat ik doof en blind was…
  Gewoon om niet te horen hoe anderen denken en zien…

 17. Oke, wij zijn het eens. Rot zo snel mogelijk op,en idd zo ver mogelijk weg. Zal ik je reis boeken en betalen?

 18. Een allerliefst vriendinnetje van mij is zwakzinnig. Vind je het echt nodig om haar te kwetsen met jouw visie.
  Word eens volwassen joh.

 19. Mooi gezegt! Maar een ding, een droom is en blijft maar een droom zolang het geen werkelijkheid wordt. Dus als deze zogenoemde droom uitkomt is het geen droom meer en zul je deze topic moeten verwijderen 🙂 have fun dreaming
  Ps. Just kidding around, don’t get your balls in your throat cuz you’ll choke on them.

 20. Er zal altijd iemand zijn die meer te zeggen heeft dan jou en als je daar niet mee leven kunt had je maar wat meer moeten doen met je leven.

  En als dat niet de oplossing is / was, dan wens ik je mijn zegen toe in het zoeken naar een land waar geen Monarchie of Republiek is.

 21. [Er zal altijd iemand zijn die meer te zeggen heeft dan jou en als je daar niet mee leven kunt had je maar wat meer moeten doen met je leven.

  En als dat niet de oplossing is / was, dan wens ik je mijn zegen toe in het zoeken naar een land waar geen Monarchie of Republiek is.]

  En toch zou het fijn zijn als de leiders zelf zouden schrijven en voordragen wat zij ZELF denken, in plaats van de nieuwste gecensureerde nietszeggende rotzooi uit de achterkamertjes.

 22. Dat je het koningshuis weg wilt snap ik, en ik vindt ook dat ze tenminste belasting moeten betalen, maar de rest klinkt mij meer in de oren alsof je nogal een depressief leven hebt gehad en niet kan aanzien dat het volk gezamelijk feest viert.

  Als je voetbal niet leuk vind, best toch? Maar dan hoef je niet iedereen te gaan beschelden die het wel leuk vindt. Oranje zien voetballen in Europese- en wereldkampioenschappen is gewoonweg fantastisch, iedereen in het oranje, met zn allen kijken, allemaal in dezelfde hype, geweldig! Als je niet met dit feest mee wilt doen, ben je imo zowieso een uniek geval, maar hou je gescheld voor je a.u.b.

  Nederland staat zo hoog op zoveel ranglijsten bv welvaart, gezondheidszorg, rechten etc. het is een voorrecht hier te leven. Als je weg wilt, ga alsjeblieft! Er staan er honderdduizenden te trappelen om naar Nederland te komen.

 23. Nooit eerder op deze op frustratie en jaloezie drijvende webstek geweest. Is ook meteen de laatste keer! Bah wat een nare, ondankbare en verzuurde mensen heb je toch in dit land. Gelukkig zijn het er maar heel weinig.

 24. @40 Hugo,

  “Nederland staat zo hoog op zoveel ranglijsten bv welvaart, gezondheidszorg, rechten etc. het is een voorrecht hier te leven.”

  Nog wel. Maar de welvaart wordt in hoog tempo vernietigd. Vooral voor de onderkant van de samenleving.

 25. Ik ontken ook helemaal niet dat je in Nederland prima kan leven, ik stoor me gewoon aan die hersenloze oranjezombies zie hierboven. Sprongen ze maar dansend en zingend en vlag-zwaaiend in een of ander diep ravijn. Helaas hebben wij die hier niet. Nóg een nadeel van NL.

 26. Wie is hier nu hersenloos? Heb nog nooit zo’n intens dom en zielig artikel als dit gelezen. Ook al je overige reacties getuigen van slechte smaak, slechte geschiedskennis en slechte realiteitszin. Ik lees alleen maar bittere haat en jaloezie jegens een groot deel (lees overgrote meerderheid) van ons volk. Steek je energie gewoon in normale zaken en ga wat positiever leven.
  Zuurpruimen en negatievelingen hebben in dit land nog nooit iets bereikt en dat zal altijd zo blijven. Kennelijk hoor jij bij deze groep. Ik ken jonge mensen van 15 jaar die een volwassener en verstandiger beeld van onze samenleving hebben dan jij. Dus bespaar ons dit oeverloos domme gezwets en “get a life”.

 27. @44 Je zou een stuk steviger in je schoenen staan als je iets inhoudelijks te melden had maar nu kan ik alleen maar lachen om idioten zoals jij.

 28. @45:

  Was net aan het reageren @44 , maar er is eigenlijk geen beginnen aan om zoveel kortzichtige domheid met argumenten te weerleggen.

 29. @46 Het is inhoudsloos gebrabbel van een zombie. Het enige dat nog een beetje in de buurt komt van “argumentatie” zijn drogredenen. Kan ook niet anders want alles wat in het stuk staat klopt. Als een bus. Dat moet heel vervelend voor de oranjezombies zijn, dat blijkt ook wel.

 30. “Een magisch moment.” Zo omschrijft wetenschapper Robbert Dijkgraaf het moment waarop hij op de Dam mocht verkondigen dat de koning was ingehuldigd.

  http://nos.nl/koningshuis/artikel/501907-een-magisch-moment-op-de-dam.html

  ====

  “Wetenschappers” die magie ervaren als ze wat mogen roeptoeteren. Inderdaad, een sprookjesverhaal zoals je schreef. Wat een stompzinnigheid.
  Goed, eens zien hoe 1 mei gevierd zal worden door die oranjekneuzen.
  Ik ga de witte vlag op het balkon NU vervangen door een rooie, zeer staatsgevaarlijk gedrag zogegezegd.
  Welletjes geweest voor vandaag.

Reacties zijn gesloten.