Diederik Samsom, mislukkeling

Koste wat kost de boel bij elkaar houden. Gold dat vroeger voor de Nederlandse samenleving, tegenwoordig geldt dat voor Bruin II, een rechts kabinet, met PVV-vreemdelingenbeleid, en VVD-stijl economisch beleid.

Diederik Samsom
Diederik Samsom
Uiteraard staat hier bij te swingen de PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom.

Het mooiste dat we ooit kregen toegeworpen om Onze Idealen te realiseren is dit tweede Bruine Kabinet, aldus Diederik Samsom.

Kijk ‘m twitteren. Dag en nacht. De beklagenswaardige, ja wat moet je er van zeggen…… burgemeesterskandidaat? Hij twittert, zoals een Femke Halsema nog nooit getwitterd heeft, met echte pluche-passie.

Strafbaarstelling illegaliteit. Uiteraard bestaat er geen zichzelf respecterend PvdA lid, of je moet “liefdevollid” heten, of “eddy terstall”, dat iets ziet in strafbaarstelling van illegaliteit.

Laat staan in strafbaarstelling van mensen die illegalen hélpen.

Maar dan heb je dus buiten Diederik Samsom gerekend. De cheerleader.

Er vallen dodelijke slachtoffers in de asiel-industrie, gezinnen worden uit elkaar gerukt, maar Diederik telt zijn zegeningen.

Wat zou er zijn in een kabinet zonder PvdA? Een kabinet zonder PvdA toch! Steun toch dit “oranje-akkoord”! Kom ook op voor je “idealen”!

En zo durft Diederik het zomaar aan om zijn asielmoordmachine over het mei-reces heen te tillen. En dan zal hij de unanieme PvdA-achterban wel even uitleggen hoe het zit. Een heus congres over de strafbaarstelling van de illegaliteit. Met als grote overwinnaar: Diederik Samsom!

Sander Terphuis is een Iraanse asielzoeker. Toen hij eenmaal mocht blijven in NL koos hij een Nederlandse voornaam, en een nieuwe, nog niet bestaande, Nederlandse achternaam. Zo goed als blind voltooide hij ook nog een paar academische studies.

Sander Terphuis is niet eens een rolmodel voor buitenlanders, nee hij is een rolmodel voor Nederlanders. Doe hem maar eens na.

Ik dacht altijd: wat doet deze man in godsnaam bij de PvdA.

Nu weet ik het: de stekker uit Diederik Samsom trekken. Hoogste tijd dat dit EIN-DE-LIJK gebeurt,.

Sander Terphuis, succes!

5 gedachten over “Diederik Samsom, mislukkeling”

 1. ho ho eerst was diederik directeur Greenpies groen = dus goed
  Toen de PVDA hem uitkoos was dat reteslim groen en Links (PVDA= Drees= den uyl alles zeer links)

  kortom DIEDERIK is een heilige van onze tyd.

  dat nederland langzaam maar zeker richting griekenland opsluipt, so what onze politici zullen er alles aan doen om de schade te beperken ( voor zichzelf)

  Gaat DIEDERIK ook trouw zweren aan Koning Willem A>
  de dappere jager???

 2. De hele asielindustrie kan gewoon afgeschaft worden. Het is mensonterend mensen dit ellenlange proces te laten doorlopen, en het is zinloos omdat iedereen uiteindelijk toch mag blijven, hetzij als statushouder hetzij als illegaal. Dus schaf dat hele circus af, en stuur alle ambtenaren, advocaten, welzijnswerkers en vrijwilligers naar huis.

 3. EnTwitterende Diederik Henneicke Samsom twitterde er lustig op los. Kijk maar wat hij nú weer heeft getwitterd:

  Diederik Samsom‏@diederiksamsom27 april
  @ErwinThie in vele landen om ons heen is verblijf zonder verblijfsvergunning een strafbaar feit.

  Hét ultieme ‘argument’ van stompzinnig rechts: hullie doen het ook.

 4. Wat Diederikje niet begrijpt, is dat mensen als Terphuis uiteindelijk de enigen zijn, die ooit nog een soort van electoraat aantrekken. Komen er morgen verkiezingen, is Samson (maar dat weet hij zelf ook) Spekman, Asscher en de hele top afgebrand.
  In ieder geval heeft Samson zijn mening over democratie duidelijk laten blijken.

Reacties zijn gesloten.