4 gedachten over “Misschien geloven jullie het wel als het in HP/DeTijd staat?? Wilders’ waanzinnige vrienden, deel II”

 1. Nou ja, ik heb wel een bijdrage. Het is niet off topic … immers het gaat over de journalistiek en wat wel en niet als ‘waar’ kan worden beschouwd. Graag commentaar op het voplgende bericht:

  “There never were plans for a mosque at “ground zero.” The entire story is made up by a public relations agency working with the Israeli government and the GOP. There are plans for an Islamic center in an old Burlington Coat Factory store blocks away.”

  Quote: Gordon Duff

 2. Verhaal Gordon Duff (1. en 2.) blijkt nieuwe complottheorie over 9/11 die ik nog niet kende, maar die wel intrigerend is: het rumoer rond Ground Zero is een Mossad-complot. De aanslagen met Boeings 757 of 767 , zoals door de Arabische moslim-terroristen zouden zijn uitgevoerd, konden onmogelijk worden gepleegd door piloten waarvan vluchtervaring zich beperkte tot Cessna 172 of oefeningen met flight-simulators. Met name omstandigheden rond Pentagon worden door ervaringsdeskundigen onmogelijk geacht. De gekaapte vliegtuigen vlogen honderden mijlen 500 mijl per uur, op een hoogte van 30.000 voet; onmogelijk voor ongetrainde piloten in in ‘multi-ton, high-speed commercial jets’. In de speculaties over wie echt verantwoordelijk was worden altijd Israël en de Mossad; het resultaat is angst, rascisme en islamofobie. De behoefte aan onderzoek naar de werkelijke omstandigheden rond 9/11 blijft onverminderd groot, dus was een afleidingsmanoevre nodig. “Let er op (wat betreft de Ground Zero Moskee) welke manupulaties u hoort, ziet en leest. Kijk wie al dat rumoer veroorzaken. Als u wilt weten wie de grootste vijanden van Amerika zijn; ze komen nu tevoorschijn en roepen over bloedige moorden en de ‘schending van Ground Zero” door verschrikkelijke moslems”.
  Ik was zo’n beetje af van complotdenken over 9/11, maar dit vind ik wel een heel opmerkelijk verhaal.

 3. Ik ben nooit ‘af-geweest-van-het-9/11-complot-denken’ simpelweg omdat het neerhalen van die torens één groot complot was! Er zijn zo langzamerhand genoeg bewijzen van zéér deskundige mensen die mij daarvan hebben overtuigd.

  Een ander bewijs is dat Obama nooit één poging heeft ondernomen om de zaak eens opnieuw serieus tegen het licht te houden; dat zegt genoeg over het Amerika en wie/welke buitenlanders er daar aan de touwtjes trekt/trekken…

  Een nieuw onderzoek zou Obama’s dood hebben betekend net als wanneer hij zou hebben doorgezet vrede te zoeken tussen Israël en Palestina. De vermoorde president John Kennedy stelde zich tijdens zijn eerste regerings-maanden net zo eerlijk op tegen Israël als Obama deed en heeft dat met de dood moeten bekopen. Obama kiest voor het leven dus laat hij tientallen onopgeklaarde zaken in de doofpot…

  Het verhaal van Gordon Duff komt op mij dan ook zéér geloofwaardig over.

  Op de webpagina ‘Veterans Today’ staan trouwens allerlei verhalen vertelt uit de eerste hand van mensen/militairen die wérkelijk en persoonlijk betrokken zijn geweest bij oorlogshandelingen die Amerikanen moesten uitvoeren in opdracht van het door zionisten omgekocht congres.

  Waarom eigenlijk ooit de ‘officiële-lezing’ geloven van derden wanneer je het verhaal kan aanhoren van direct betrokkenen…? Lees wat 9/11 betreft de verklaringen van (o.a.) de brandweerlieden en politieagenten die zelf in de torens aanwezig waren dan weet je direct hoe het er die dag werkelijk aan toe ging…

Reacties zijn gesloten.