Nederland wereldland?

Nederland is een wéreldland! U gelooft het niet? Ik zal een paar voorbeelden geven.
Als je met afwasbare krijt op een muur een bloemetje tekent, word je door geüniformeerde skinheads abgeführt als een ‘links-extremistische’ activist en dat schijnt nog erger te zijn dan een president die middels drones schoolkinderen een halve wereld verderop laat wegbombarderen.

Als je als strijdbare asielzoeker achter diezelfde muur het opneemt tegen de onmenselijke behandeling die jou en vele anderen in dat geweldige wereldland ten deel valt, en je nieren het door de halsstarrigheid van hen die geen zak geven om mensenlevens het bijna begeven, krijg je door ‘artsen’ die hun Eed van Hippocrates hebben verruild voor medeplichtigheid aan een monsterachtige misdaad gedwongen medicatie toegediend. Niet om je te redden maar jouw lijk past op dit moment even niet zo goed op het CV van de verantwoordelijk Schreibtischmörder van dienst in dit wéreldland.

Wanneer je als jonge dame bij een vertoning welke veel weg heeft van persoonsverheerlijking à la Kim il Sung ter ere van ‘Den Eeuwige Grote Leider’ koning Pils en zijn gemalin Koningin Juntachick in de boeien geslagen wordt, omdat je eerder al te kennen gegeven hebt niet gediend te zijn van dat soort idioterie in de 21ste eeuw, dan is dat geheel per ongeluk. Communicatiefoutje.

Je mag in dit wereldland ook stukjes schrijven waarin je massamoord als ‘oplossing’ aandraagt in de strijd tegen ‘islamisten’ en neerkalken dat omdat negers volgens de laatste stand der ‘eugenetica’ à la Mengele en Verschueren dom zijn, zij verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van de auto-industrie in dat andere wereldland, de VS.

Nou doen dit soort dingen het niet echt super in de beeldvorming bij mensen in het buitenland als het gaat om wereldland Nederland. Maar een wereldland is geen wereldland als er geen lieden op zouden staan die daar een oplossing voor weten.

En zo is er een groep charlatans onder leiding van Randstad slavendrijver Chris Heutink opgestaan waar je als fatsoenlijk mens dood nog niet eens in de buurt bij gevonden wilt worden, die bedacht heeft dat je voor slechts 8500 pleuri ‘partner’ mag worden in één of ander vaags met als doel ‘Nederland te verkopen in het buitenland’. Maar ik zal niet te lang uitweiden over dit ‘prachtinitiatief’ om dit ‘wereldland’ te slijten bij mensen die er kennelijk weinig van moeten hebben conform het aloude spreekwoord ‘goede wijn behoeft geen krans’.

Kijk slechts even naar deze foto.
Dít is het land dat men tracht te ‘verkopen’: een land van roomblanke malloten met Unoxmutsen zonder moeilijke asielzoekers, Marokkanen die een probleem zijn en – gelukkig voor ‘teamlid’ Jan-Christiaan Koenders van BMW-Nederland – zonder domme negers die de auto-industrie toch maar naar de verdommenis helpen…
Nederland wereldland…
Ik vind het om te kotsen.

1 gedachte over “Nederland wereldland?”

  1. Nederland…… Waar rechtse kabinetten links worden genoemd als het slecht gaat en rechts…. Oh nee het zijn altijd linkse kabinetten. Nederland waar feiten leugens zijn en leugens feiten. Waar op het wapen prijkt Liever NSB dan SP. Nederland waar men de maatpak op handen draagt en het schort van de schoonmakers verscheurd. Nederland dat nimmer in de spiegel kijkt want die is gebroken.

Reacties zijn gesloten.