7 gedachten over “Bert Brussen haatzaaier? Hoe kom je erbij”

 1. @Kutmarokkaan jazeker JOUW VOLK: rifapen. Onderontwikkelde agressieve primaten.

  Bert Brussen
  http://twitter.com/bertbrussen/status/15406697000

  En dan ditL

  “Het blog van Bert Brussen. U kent hem waarschijnlijk misschien niet, maar dat is dus een blogger annex columnist die ontzettend hard kan brullen. Op zijn blog heeft hij kritiek op van alles en nog wat, altijd ongezouten en met veel misbaar. Het is een ‘opinion leader’ met een ontzettende grote plasser. Verbaal dan. […] Deze primaat heeft, zoals dat vaak gaat met Alphamannetjes, een vaste clan om zich heen verzameld. Dit zijn veelal minder begaafde mannetjes (zelden zit er een wijfje tussen) die zich blaken in de macht van de grote Bert Brussen. […] En Brussen… die laat het gebeuren. Dat is nog wel het meest kwalijke. Dat iemand die zich opwerpt als ‘geweten der natie’ het toestaat dat kritische geesten op zijn site willens en wetens beschadigd worden door anonieme Brussenfans. Brussen laat het gebeuren. Daarmee heeft Bert Brussen zich gediskwalificeerd om ooit nog een moreel oordeel te vellen over wat dan ook.”

  U leest het: een primaat. Fascinerend genoeg zijn het altijd degenen die als hardste schreeuwen dat het “om argumenten moet gaan en niet om schreeuwen” die als eerste met infame, kwetsende, vernederende en beledigende teksten van het niveau vmbo-schoolplein op de proppen komen. Ze beledigen mij en iedereen die iets met mij te maken heeft tot op het bot.
  http://www.bbrussen.nl/2010/08/14/copywriter-gregor-hakkenberg-een-minderwaardig-mens/#more-12307

 2. Bovenstaand berichtje, helemaal bovenaan dus, werd zoals alles hier ook getwitterd. Nou ik werd dus overspoeld door klachten van twitteraars. Hoe haalde ik het in mijn hoofd? Het enige wat ik deed als grapje was om “hij fungeert slechts als boodschapper” te linken naar “@Kutmarokkaan jazeker JOUW VOLK: rifapen. Onderontwikkelde agressieve primaten.”.

  Twee beweringen van Bert Brussen aan elkaar plakken en die retweeten. Iets ergers bestaat er blijkbaar niet. 😆

 3. Hopen dat die Bert Brussen niet besluit de politiek in te gaan , dan heeft het krapuulaat weer een idioot om achteraan te hollen …

 4. @ Al Bakrastani:

  Lol… moest ik even hard om lachen.

  Ik kan die tweets van Heroinehoernalist @bertbrussen niet zien omdat hij mij reeds enige tijd heeft geblocked. 🙄

Reacties zijn gesloten.