Niks economische crisis: nieuw enorm islamprobleem gesignaleerd!

engemoslim
Enge moslim

Ik weet het niet hoor; de regering dreigt om te komen in allerlei problemen met staatssecretarissen die er niet om malen als iemand zichzelf van de dorst om wil laten komen, regels zijn regels tenslotte, of die rustig willen blijven zitten na diverse rapporten voor de Kamer achtergehouden te hebben, maar die bovenal natuurlijk volkomen onmachtig blijkt tegenover de escalerende economische crisis, met elke maand weer sterk gestegen werkeloosheidscijfers.

Maar wat blijkt er ineens volkomen toevallig op deze ook klimatologisch nog steeds zeer deprimerende zaterdagochtend? We hebben weer eens ergens een ENORM ENG MOSLIMPROBLEEM ontdekt!! HUUUUUUUUU!!

In Den Haag blijkt zich namelijk een heusche Shariadriehoek te bevinden, ook wel De Punt Van Het Zwaard genoemd (wie deze hysterische namen bedacht heeft staat er nergens bij) waar nogal veel orthodoxe moslims blijken te wonen, die hun leefregels lijken op te willen leggen aan andere buurtbewoners.

Een gesluierde moslimvrouw zegt daarover dat ‘vrouwen in de diepste kern van de biblebelt toch ook lange rokken dragen en dat er in Staphorst op zondag toch ook niet wordt gewerkt?’. De meerderheid bepaalt, ‘dat is waar deze zogenaamde democratie Nederland op is gebouwd, maar o wee als ergens een andere of vreemde groep de meerderheid wordt’, stelt de moslima. (Trouw)

Dat laatste wou ik ook net zeggen. Niet dat ik het ermee eens ben, want de meerderheid bepaalt slechts – indirect – de wet, en de wet bepaalt wat er al dan niet op straat mag gebeuren, niet de lokale meerderheid van enige buurtbewoners.

De overheid moet onmiddellijk ingrijpen in wijken waar zich een moslimenclave dreigt te ontwikkelen. ”Dat kan niet en dat mag niet in Nederland”, zegt PvdA-Tweede Kamerlid Keklik Yücel zaterdag in een reactie.(Nu.nl)

Oh? Mag dat niet? Waar staat dat? En Gristenfundamentalistenenclaves, mag dat wel? Of weerzinwekkende CDA-enclaves, wat doen we daar mee? Onhoudbare concentraties van parelkettingdraagsters in Wassenaar? Kritische massa’s van PVV-stemmende Opel Astrarijders?

Maar misschien dat Geert Wilders en Keklik Yücel die gebieden dus ook even mee kunnen nemen in de maatregelen die zij denken te gaan voorstellen in het debat dat Wilders alweer heeft aangekondigd aan te willen vragen. Dat er daar dan ook een peloton stadscommando’s, mariniers dan wel een batterij pantserhouwitsers op af kan worden gestuurd of zo.

48 gedachten over “Niks economische crisis: nieuw enorm islamprobleem gesignaleerd!”

 1. Het verschil met dit soort idioot gedrag in Staphorst en omstreken en dit is dat die idioterie in Staphorst aan het uitsterven is en deze idioten pas net beginnen.

  Salafisten in Nederland dat moeten we absoluut niet willen. Dat zullen de meeste Nederlandse moslims roerend met me eens zijn.

 2. Tja , vlak bij As Sunnah , de Salafi “moskee” .. Ben er als Haagse Moslim ook niet blij mee , maar als de Salafi azijnpissers nou graag bij elkaar willen wonen .. laat ze dan lekker , minder zeurders in mijn wijk …

 3. @1 Ik wil ook geen PVV’ers in Nederland, maar zolang ze zich aan de wet houden (en zelfs dat doet een substantieel deel van hun kamerleden niet) mogen ze hun walgelijke denkbeelden ten toon blijven spreiden en kunnen we ze ook niet naar onontgonnen veengebieden deporteren of iets dergelijks.

 4. Waar dat verhaal van die lange rokken bij bijvoorbeeld de Gereformeerde Gemeente vandaankomt weet ik niet. Ik neem ze niet waar bij de kerk waar ik vlakbij verblijf. En ik geloof niet zo dat het verhaal van “de moslima” echt zo is opgetekend, dat soort verslaggevers heeft vaak een zeer grote duim.
  En @3, die veengebieden zijn al geruïneerd.

 5. @3 Ik ben tegen alle vormen van extremisme. Ik zou discrimineren als ik voor moslim-extremisme een uitzondering zou maken.

 6. @5 in het algemeen hou ik er ook niet van, maar we hebben hier vrijheid van meningsuiting en godsdienst, binnen zekere grenzen, nietwaar?

 7. in plaats van ‘Tuigdorpen” kunnen we toch beter ‘Godswaanzinnigendorpen’ stichten. Allemaal naar hetzelfde dorp, kunnen ze zich daar (met elkaar) amuseren. Goed voor de integratie.

 8. De meest verontrustende en van elke werkelijkheid afgesneden enclave is nog altijd die paar honderd vierkante meter in Den Haag die ‘het Binnenhof’ heet.
  Als je hoort en leest wat dat gekke mens van een Bussemaker deze dagen allemaal loopt te raaskallen en welke moreel volstrekt gedegenereerde idioten haar bijvallen….
  Arnold J. van der Kluft heeft er elders op deze site vandaag al een stuk met een verwijzing aan besteed: zeer aan te bevelen.
  Maar eh…hebben Niemöller, Schut en van Jole al opgeroepen tot het ‘met wortel en tak uitroeien van het islamisme’ aldaar in ‘de driehoek’?

 9. @9, nee, dat hebben ze niet gedaan. Jij bent de eerste die daartoe oproept. Wees er maar trots op, ofzo…

 10. Jawel hoor:

  “Regeringspartij PvdA en oppositiepartij SP vinden dat de overheid moet ingrijpen in wijken waar zich een moslimenclave dreigt te ontwikkelen.”

  http://nos.nl/artikel/508216-ingrijpen-bij-moslimenclave.html

  De SP, hoe bestááát het:

  “Wéér die “belangen” van de anderen, wéér die zogenaamde bezorgdheid, maar weg moeten ze, weg zullen ze. En ja hoor, ze zit ook nog steeds op het SP-pluche. Wat is dat toch met die SP ??”

  http://www.krapuul.nl/overig/blog/106435/sp-racistische-partij/#sthash.5aa7Yg5z.dpbs

 11. Opvallend ook dat zowel de PvdA als de SP iemand van Algemeen Erkend Allochtone afkomst hierover het woord laten voeren.

 12. @13 Koren op zijn molentje natuurlijk. Maar deze actie klinkt een beetje als Pro-NRW moskeeën-tour, Benieuwd, of Wilders ook karikaturen van zijn vriend Westergaard wil tonen.

 13. @14:

  Dat op zich geeft al aan dat ze er een probleem mee hebben, het is voor de Bühne, kijk eens hoe goed we het bedoelen et cetera et patati et patata.
  De PvdA zoekt witte voetjes in verband met “de Illegalenkweste” ,
  De SP heeft altijd al een beleid gevoerd met als doel dat allochtonen er zelf geen last van hebben dat ze allochtonen zijn.Stel je voor dat wij kritische vragen over onszelf zouden moeten gaan stellen, dat doen wij uiteraard niet hè. Zij passen zich maar aan.

 14. @14, waarom is dat volgens jou dan opvallend? Ik zou werkelijk niet weten, wie er met wie contact heeft gezocht en waarom. Jij blijkbaar wel?

  Of had je liever ‘een Echte Nederlander’ gezien, alszijnde woordvoerder van SP/ PvdA?

 15. REAGEREN MIDDELS ANONIEME PROXY IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE HUISREGELS.

 16. @18 Nee hoor ” Kankuh toewensen” dat is meer iets voor mensen uit het witte PVV stemmers ghetto duindorp .. Ik heb het niet zo op Salafisten omdat het azijnpissers zijn die ons andersdenkende Moslims voor ongelovig uitmaken ..

  ” lui die gewoon moeten integreren in de Haagse samenleving.” zijn trouwens meestal de PVV types , die zijn net zulke zeikers als Salafisten .. vandaar dat die van Doorn zo makkelijk overstapte … Trouwens ” zijn moskee ” is de reden waarom al die lui daar willen wonen .. net zoals je bij het Maasbach centrum in de buurt veel fundie christenen vind , en een ander stukje van de schilderswijk weer veel Hindoestaanse en Pakistaanse Moslims ..

 17. @17 Ik vermoed dat de PvdA en SP willen vermijden de indruk te wekken met xenofoob rechts mee te willen heulen in dit geval, maar wel mee willen liften op het xenofobe deel van het electoraat omdat ze merken dat ze het anders niet redden in Nederland. Zo’n land is dit namelijk inmiddels. En dus een van de ‘eigen’ mensen bezwaar willen te laten maken. Dus een soort van politiek correct xenofoob willen zijn.

 18. @17 en nogmaals: ik zou er ook niet blij mee zijn, met dit soort sociale controle en ze zouden allemaal de boom in kunnen vliegen als men kritiek meent te moeten leveren op bijvoorbeeld mijn dagelijkse alcoholinname, maar waarom komt dat ineens speciaal met betrekking tot moslims in het nieuws? Ahaaa, door wie werd dit bericht ook alweer naar voren gebracht? Door de gristenfractie binnen Trouw?

 19. Maak van de Shariadriehoek een Bermudadriehoek.

  Klaar.

  Spraken Wilders en nog wat andere partijen.

 20. Het gaat om afleiding, de regeringhad iets nodig waar jan met de pet over zou praten .. de S.P. lift helaas mee .. en wie heeft er last van die Salafisten en hun azijn , niet hun Neder-buren , maar de andere Moslims .. toen ik jaren terug aangifte wilde doen over bedreiging door een hofstadgroepslid gaf niemand thuis …

 21. @23: Joke:

  Inderdaad, de Schilderswijk staat al een tijdje in een grote belangstelling in verband met alles-en-nog-wat.

 22. @24 Juist. En dat vergeet het Vaderlandsche Journaille altijd te vermelden. Hoewel Trouw ditmaal dunnetjes meldt, dat ‘gematigde moslims’ ook overlast ondervinden van genoemde Salafisten. Alibi? Geertje en diverse andere partijen (SP) walsen daar rustig overheen en gaan over tot de orde van de dag …
  Verder moeten die Salafi’s maar hun gang gaan, zolang ze de wet niet overtreden (ook Art. 1 Grondwet). We leven tenslotte in een ‘vrij’ land 🙂

 23. @10, Als je mee wilt discussieren, moet je wel goed lezen lullo. Ik heb slechts een vraag gesteld met in het achterhoofd de reputatie van die drie die ik noemde. Is dat ergens toe oproepen?

 24. Gaf de telegraaf maar eens wat meer nieuws over de verdwenen broertjes oof reactiemogelijkheid erbij in plaats van moslims. of babes zo worden vrouwen minderwaardig met opzet in de telegraaf genoemd,die in hun ondergoed alerlei capriolen uithalen en daarmee op de voorpagina worden bejubeld als sexvee;

 25. @27, lullo…schattig. Ik zal maar niet beginnen over de simpelen van geest die te pas en te onpas met beledigingen smijten. Oh, verdorie, doe ik het toch…

  Overigens is er geen sprake van enig (vorm van) discussie, wanneer iemand (jij) telkens hetzelfde stompzinnig riedeltje afsteekt. Je ‘ik heb slechts een vraag gesteld’ is dan ook geen valide argument. Sterker nog: da’s van het niveau van een gemiddelde PVV-trol. Weinig verschil.

 26. @26 dat wij ” andere” ( ik ben verdorie helemaal niet “gematigd ” ) Moslims last van Salafisten is helaas waar, maar daar word normaliter ook nooit aandacht aan besteed , waarom nu wel , waarvan wil men ons afleiden ??

 27. @29, Voor iemand die moeite heeft met lezen heb je aardig wat praatjes….

 28. @29, Oh..en bazel maar wat raak, misschien kun je bij Halve Zoolstra solliciteren met je gezwets. Prettige avond Marcje.

 29. Dat is dus het verneukeratieve van het Vaderlandsch Journaille. Veel geblaat a la Wilders, met als alibi een kleine nuance (“gematigde moslims”). De politiek, nooit verlegen om als koploze kippen achter de waan van de dag aan te rennen in plaats van te regeren, begint in reflex te krijsen en te foeteren. Ook al is er niks bijzonders aan de hand in Kalifaat ‘De Gouden Driehoek”, die indruk blijft wel achter bij de gemiddelde Nederlandse Boerenlul. De put is even gedempt, maar het kalf is al lang hemelen.
  @30 Ik denk dat Joke best wel gelijk zou kunnen hebben met haar brommen over gentrificatie. Hier in Neukölln begon het ook met lasteren en paniek zaaien. In Lombok in Utrecht zagen we het ook.

 30. @36, Je kunt wel denken gevat te zijn maar wijs mij dan eens aan waar ik opgeroepen zou hebben tot…
  Ben namelijk nu toch wel erg nieuwsgierig.
  @34, Dus het Nederlandsche Volk kan nu in allen rust in haar eigen gristelijke enclaves met eigen zedes en gewoontes naar den kerk?

 31. @37, klaarblijkelijk is begrijpend lezen te lastig voor je. Het e.e.a. aan je uitleggen zal nogal lastig worden, gezien die enorme plaat voor je bakkes. Prettige dag verder.

 32. @39 – Marc – 19 mei 2013 at 11:38 am
  Ik zou zeggen: waag eens poging. Ik word steeds nieuwsgieriger want het is best wel een serieuze zaak waar je mij van beticht en dat kun je niet zomaar zonder consequenties doen. Of vind jij van wel Marcje?

 33. @41, En…geslaagd? LOL. Trouwens, wat is Marcje die ik om uitleg gevraagd heb en waar ik recht op heb stil.

 34. De shockdoctrine is nog lang niet uitgemolken, het werkt nog perfect.

 35. @42, ik stil? Nee hoor, in tegenstelling tot jou heb ik toch echt wel andere dingen te doen, dan meermalen per dag te kijken of er mogelijk een reactie op je ridiculiteit komt.

  Enne, je recht?

  Even los van het feit dat ik je al een antwoord heb gegegeven: maak maar vast een afspraak met Justitie, en laat het maar voorkomen. Gaat zonder twijfel hilarische jurisprudentie opleveren. Tot ik de mogelijke dagvaarding tegemoet zie, plaats ik je wederom terug op de negeerstand. Dat is namelijk de beste oplossing voor trieste trolletjes zoals jij. Prettige dag verder.

  p.s.
  Met het neerbuigende ‘Marcje’ toon je weer eens je eigen zwakte aan.

 36. @47, Degene die zwak is, is degene die iets beweert en er vervolgens geen verantwoordelijkheid voor neemt als hem gevraagd wordt hetgeen hij zegt te onderbouwen MarcJE….
  En inderdaad MarcJE omdat je je gedraagt als een klein jongetje…MarcJE. Dag MarcJE, kook jij fijn in je eigen sopje verder gaar zeg.

Reacties zijn gesloten.