Buitenlanders: het grootste probleem van dit land

minaretten_rotterdam
Prachtig toch?

Wat een land. Waar asielzoekers mishandeld worden, waar de betreffende bewakingsdienst zoveel mogelijk informatie probeert achter te houden, waar de politie aangifte daarvan door de vertrouwensarts probeert te saboteren, waar de verantwoordelijke staatssecretaris natuurlijk elk probleem ontkent, waar daar hoogstens één of twee krantenartikeltjes aan besteed worden.

Maar waar het feit dat een geblondeerde psychopaat met zuurstokroze stropdas (uitgezocht om mooi te kleuren bij de plopkap van een zekere omroep?) door wat straatjes gaat lopen, naar aanleiding van een ongefundeerd hysterisch stukje in Trouw over een zo ongeveer op uitbreken staand kalifaat in Den Haag. En, nog erger, waarna de zelfbenoemde sociaal-democraten en socialisten niet achter willen blijven teneinde niet teveel van het xenofobe electoraat te verliezen aan de alweer oprukkende PVV, en men dus ook eens even indrukwekkend gaat wandelen door de wijk of halve talkshows erover vol gaat lullen.

Want dát is blijkbaar het ENORME probleem in Nederland, dat mensen gewoon een beetje op hun eigen manier hun leven willen leiden, zoals Max Westerman volkomen terecht zei bij Pauw en Witteman, waar hij uitlegde hoe onwaarschijnlijk een dergelijke ophef in de door ons toch zo vaak bekrompen geachte Verenigde Staten zou zijn.

Een plan van een Rotterdamse ondernemer om een Turkse wijk te bouwen in Rotterdam kon dan ook rekenen op de onversneden haat Des Volks.

De nieuwbouwwijk krijgt weelderige pleinen met sierlijke mozaïektegels. Een labyrint aan straatjes en steegjes. Een hotel en horeca. Volwassen kinderen kunnen er voor hun bejaarde ouders zorgen in 400 huizen en appartementen – koop en huur – die grenzen aan een oosterse paleistuin met beplanting.
(…)
Het plan voor een Turkse wijk in het hart van Rotterdam-Zuid leidt tot grote ophef. De bouwer wordt bedolven onder felle reacties en zelfs bedreigingen.

Ik zeg: alle emailadressen verzamelen en de afzenders ervan een een Hollands tuigdorp opsluiten. Zijn ze tenminste lekker onder elkaar, nietwaar?

“Iemand die in een Turkse omgeving wil zijn, kan wat ons betreft terug naar Turkije,’ zegt Tweede Kamerlid Joram van Klaveren tegen het Algemeen Dagblad.”

Juist. En iemand die in zijn eigen PVV-inteeltomgeving wil wonen rot dan ook maar weer terug op naar zijn achterlijke schijtdorp, waar zijn ouders op het volkomen misplaatste idee kwamen zich voort te planten.

Ik werd eerder vandaag zo kwaad van de bekrompenheid en haat die hieruit spreekt, en me daarbij dan nog die lelijke rotkop van razzialeider Van Klaveren voorstellend, dat ik echt even fysiek niet goed werd.

Het grootste probleem in Nederland is dit: dat de meeste mensen dat eigenlijk wel okay vinden, dat je als je een beetje pech hebt hier gewoon door het huurlingenleger van G4S mishandeld mag worden. Dat die asielzoekers maar afgevoerd worden, wij willen daar niet over na hoeven denken, wij willen daar niks mee te maken hebben. Wij willen alleen hoeven nadenken over welke jurk Maxima aan zal hebben bij haar volgende publieke optreden, of Arjan Robben nog (of alweer) geblesseerd is en wat er dit jaar in ons kerstpakket zit. En bovendien hebben wij het vreselijk zwaar met onze economische crisis. Daar hebben die asielzoekers geen idee van gewoon, van hoe zwaar wíj het wel niet hebben.

22 gedachten over “Buitenlanders: het grootste probleem van dit land”

 1. Je slaat de spijker weer eens precies op zijn kop Laurent. Ik heb het altijd al gezegd: Nederlanders hebben een verkeerd beeld van zichzelf en hun omgeving. Ze hebben met iedereen een probleem behalve met zichzelf. Met uitzondering van een paar is het gewoon kutvolk.
  Wat die Nederlanders betreft die zo graag ‘onder elkaar wilen zijn’: trap ze naar Volendam, zet er een hek mket wachttorens omheen en laat ze daar kreperen.

 2. Gelukkig is Turkije wel een land waar iedereen mag zijn wie hij wil. Christenen bijvoorbeeld, die mogen daar in alle vrijheid hun godsdienst belijden. Wat dacht je van Marokko, waar razzia’s op christenen plaatsvinden. En de fantastische positie van de vrouw in de rest van de islamitische wereld.

  Haal je hoofd uit je multiculturele reet en wees blij met wat je hebt Laurent. Nederland is Nederland en dat mag best zo blijven.

 3. Het grootste probleem van nederland zijn zionisten.
  Die hebben de pers , de centrale banken , het imf , de wereld bank , de uitgeverijen in handen en ik vergeet er ongetwijfeld nog vele.
  Het zijn diezelfde zionisten die de drijvende kracht zijn achter wilders , wat meteen betekend dat een buitelandse mogendheid hier op z’n minst 15 zetels hebben in de tweede kamer.
  Diezelfde zionisten zijn ook de reden dat we nu met dat gezeik over moslims hier al enkele jaren , dagelijks te maken hebben.
  Gaza aan de maas.
  Vroeger probeerden die figuren een land zoals bv rusland of duitsland over te nemen , nu hebben ze grotere aspiraties en gaan ze voor totale wereld dominantie.
  Keer op keer heeft dit voor grote jodenhaat geleid , want je kan de zaak lange tijd bedotten , op een keer komt de waarheid boven , en wat zullen mensen pissig zijn tegen de tijd dat dat gaat gebeuren.

 4. @2 Zoals in mijn bio staat is dit niet meer het Nederland waar ík in opgroeide, dat ooit een stuk toleranter was.

 5. REAGEREN MIDDELS ANONIEME PROXY IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE HUISREGELS.

 6. @5 Jij voelt je waarschijnlijk inderdaad helemaal veilig en geborgen in je kudde van xenofobe runderen.

 7. @2 O dear! Hullie deuguh ook niet? Ga lekker in dat tuigdorp Volendam wonen joh.

 8. Geen goed plan. Het stimuleert etnische categorisering. We moeten proberen het over mensen te hebben en niet over etnische groepen.

 9. @7
  Ik sta er zelf ook van te kijken , en ik was vergeten om hollywood aan dat rijtje toe te voegen bij-de-wee.(vergeet ik er nog een boel die erbij horen)

  Konings lied heb ik nog steeds niet gehoord trouwens.

 10. @10
  en je gelooft natuurlijk ook in de protocollen van zion

  echt knul . Ik heb niets met die nare zionisten maar jij bent gewoon een ordinaire complotdenker die achter elke boom een jood ziet .

  weet je dat alle foute mensen tegenwoordig een stropdas dragen?! wellicht moet je je daar eens in verdiepen!

 11. ps koningslied ook nog niet gehoord . binnenkort komt alex met zijn wijf naar mijn stad en daar schijnt ie ‘normale Groningers’ te willen ontmoeten .
  Daar hebben we hier precies 1 van maar ik heb nog geen mail gehad van de RVD .

 12. @10
  Bedankt voor de tip , ik hoop dat het stropdas complot ook in joetoep vorm te krijgen is.
  Je mag me best een complotter vinden maar dan wel een narcistische perverse complotvogel met een autistische dwangneurose aub. (dit is sarcasme zal ik er voor de zekerheid maar bij vermelden.)

  http://www.youtube.com/watch?v=cuNfXdaujWo

  @12
  Misschien staat je spam filter verkeerd ingesteld dat heb ik ook wel eens.

 13. lol

  Obama – Massamoordenaar – geen jood – wel stropdas
  Wilders – halve zool – droomt over genocide – geen jood wel stropdas
  Hans van Baalen – wil dictaturen a la Videla overal invoeren – is erg lelijk – geen jood – draagt een stropdas
  Mark Rutte – steelt van de armen en geeft aan de rijken – geen jood – wel een stropdas .
  Nu heb je dus ook nare vrouwen en die dragen dan geen stropdas zoals Merkel, Thatcher, Clinton, Condolleeezzzzaaaa rice maar die dragen mantelpakjes . Even erg als stropdassen .
  Er is een hardnekkig verhaal dat stropdassen komen van kroatische huurlingen (wie wil er nu lijken op een kroatische huurling?!! ) maar dat is natuurlijk niet waar . De stropdas is in gekomen toen men stopte met paardrijden . De hengstelul moest men missen en om het ego dus nog wat flair te geven gingen de voormalige roofridders dus maar stropdassen dragen. Bovendien weet elke stropdasknoper hoe je iemand moet ophangen want dat vinden ze leuk!
  En elk jaar verzamelen talloze stropdasdragers zich bij de Bilderberggroep om in het geheim af te spreken hoe ze ons dit jaar weer te grazen gaan nemen .
  Stropdassen worden overigens door de Anunaki gemaakt op planeet X omdat door een stropdas minder zuurstof naar de hersens gaat mensen dommer en kwaadaardiger worden .
  En in samenwerking met de illuminatie en het vaticaan maken ze op die manier heel eenvoudig van naieve mensen satanisten .

  😉

 14. het heet geen “strontdorp “maar “Duindorp “het haagse PVV ghetto beroemd om haar hoog-intelligente bewoners zoals Barbie .. waar men een woning sloopt als deze aan “niet onze mensen “word toegewezen …

 15. Struisvogels zien ook niets met hun kop in het zand. Maar we moeten wel eerlijk blijven, want zoals een oude voetballer van ons altijd zegt.. (elk nadeel heb ze voordeel). Dus mensen niet zeuren, het levert wel weer werkgelegenheid op voor de medewerkers van het programma opsporing verzocht, de politie blijft bezig en de cateraars, die speciaal halal voer moeten leveren aan justitie behouden ook hun baan. Dus mensen kop op het maakt ons grijze landje wel lekker kleurrijk.

 16. @11
  “Ik heb niets met die nare zionisten maar jij bent gewoon een ordinaire complotdenker die achter elke boom een jood ziet .”

  Ik had het over zionisten . Er zijn zat joden en rabbi’s die fel tegenstander van het zionisme zijn.
  Das maar goed ook anders was ik afgegleden naar antisemitisme.

  @14
  Ik moet meteen aan di rupo denken als ik dat lees.
  http://www.vinden.nl/?sttname=images&vid=l82168177176I1369289359&q=di+rupo&x=0&y=0

  Maar goed maak jij er maar een grapje van , ik stond feitelijk ook alleen toen ik me druk maakte over onze privacy , later werd het wel serieus genomen en werden er zelfs uitzendingen van labyrinth aan gewijd.
  Amerikanisering werd ook niet erg serieus genomen in het begin , misschien kan je je dat nog herinneren.

  Over complotten , het is niet zo ver gezocht dat mensen bij elkaar komen en dan afspraken maken over bepaalde dingen en die afspraken dan geheim houden.

  Complotter is gewoon een labeltje , om iemand aan de kant te zetten als iemand die niet serieus genomen kan worden.
  Daar klopt geen reet van.

  Net zoiets als terrorist.
  Als een ier of een afghaan of een irakees een auto opblaast met een persoon erin dan is het een terrorist.
  Dan spreekt men over een terroristische aanslag.

  Als een militair een auto met een persoon erin opblaast dan is het een militaire actie.
  Dan spreek men over militair geweld.

  Als een mafioso een auto opblaast met een persoon erin dan is het een afrekening.
  Dan spreekt men over een criminele afrekening.

  Het eind resultaat is hetzelfde.

  De terrorist word terplekke neergeschoten of plat gebombardeerd. Niemand die daar om treurt het word zelfs toegejuicht.
  De militair krijgt een militaire onderscheiding. Dat is een held en geniet alle eer.
  De mafioso word gearresteert en krijgt een gevangenis straf.

  Behoorlijk wazig allemaal!

  Dus , als mijn boodschap in de telegraaf had gestaan of een andere staats propaganda vorm dan was ik een journalist geweest.
  Maar omdat het nu in een andere vorm gepresenteerd word en niet via een kanaal aangeleverd wordt die een zekere autoriteit geniet , dan ben ik een complotter.

 17. @17
  lol
  Misschien komt het omdat er een miljarden industrie achter zit..

  Ik zou zeggen , trek een witte laboratorium jas aan en doe een sigmund freud brilletje op , en gebruik veel moeilijke woorden, en maak dan een presentatie over je bevindingen.
  Een beetje interresante gebaren met je handen maken tijdens je presentatie zal ook wel helpen.
  Geheid dat hele volkstammen het geloven want de vorm en hoe het gepresenteert wordt is belangerijker dan de inhoud.

 18. Als het word aangeleverd door het ANP of reuters dan is het nieuws en spreekt men over journalisme. (KOTS)
  En laat het daar nu net wringen , die persburo’s zijn in de zelfde handen als de groep die de centrale banken in handen hebben , wallstreet , hollywood etc etc.
  Juist , zionisten.

  Ik ga m’n eigen persburo en centrale bank op zetten denk ik .
  Pers buro KOTS.
  Dan word k wel serieus genomen en is er zelfs grote kans dat ik stinkend rijk word want dat willen die zionisten dan weer hebben natuurlijk.

 19. Het kop van dit artikel is naar alle waarschijnlijkheid direct uit het gedachtenwereld van Onleefbaar Rotterdam geplukt:

  “Buitenlanders: het grootste probleem van dit land”

  We zijn zeker gen Kennisland want anders hadden we jaren geleden geen wagonladingen met buitenlanders binnen gesleept om op plekje te gaan werken waar de blanke autochtonen het niet willen doen.

  Moest allemaal van VVD.

  Blijkbaar is de Maffia geen probleem.
  Blikbaar is de hypocrisie geen probleem.
  Blijkbaar zijn Xenofobie, Racisme en Discriminatie geen enkel probleem.
  Blijkbaar is Christentaliban geen enkel probleem.
  Blijkbaar is breed verspreid belastingontduiking uit de hoge financiële kringen geen enkel probleem.
  Blijkbaar is stelselmatige schenden van mensen rechten (o.a. van gedetineerden) in Nederland geen enkel probleem.
  Ook de standrechtelijke executies op straat door de politie van wie ze maar verdacht vinden, geen enkel probleem.

  De buitenlanders/allochtonen dus wel.
  Onze ENIGE Nederlandse probleem.

 20. @4: daarom ben ik 13 jaar geleden pleite gegaan. Het grappigste van xenofobe kaaskoppen is: heb kritiek en ze suggereren dat je maar beter op kunt rotten. Ben in @2 is daar al zeer dichtbij. Ben je opgerot – zoals ik – dan moet je je kop houden omdat je niet meer in Nederland woont. Waar ze uiteraard te dom voor zijn is beseffen dat Catch-22 ook een drogreden is.

Reacties zijn gesloten.