Nederland genoemd in jaarboek Amnesty International om vreemdelingenbeleid

Als u nu denkt dat dat geschrijf hier en op sites als deportatieverzet , no-border of meedogenloos alleen maar wat hysterische verhalen van linkse demogekkies zijn, dan vindt u het misschien wel interessant om te weten dat Nederland zich ook in verhoogde belangstelling van Amnesty International mag verheugen.

Jawel, het Koninkrijk der Nederlanden, dat altijd zo graag anderen de les las over mensenrechten, wordt genoemd in het jaarboek van Amnesty International als een land dat zich moet schamen over hoe het met vreemdelingen omgaat.

Hoort u het ook eens van een ander.

 “Ook de strafbaarstelling van illegaliteit, die is vastgelegd in het regeerakkoord maar voor coalitiepartij PvdA een heikel punt is, baart de organisatie zorgen. Volgens Amnesty doet de maatregel illegaliteit niet afnemen. “Illegalen worden alleen maar kwetsbaarder in de maatschappij voor uitbuiting en mensenhandel en zullen zich minder snel melden bij hulpverlening.” (NRC)

De laatste smerige streek die mij onder ogen kwam op het gebied van vluchtelingenmishandeling is de (dreigende?)  uitzetting, deze ochtend, van de Iranese dorststaker F. naar Italië.

De door de IND opgeroepen arts, dhr. J. H. J. Meeder, heeft F. niet eens gesproken of een hand gegeven, laat staan dat hij hem heeft onderzocht. Zonder zijn dossier in te kijken heeft hij bepaald dat hij in staat is om te vliegen, zelfs zonder medische begeleiding. F.’s vertrouwensarts is met stomheid geslagen. “Hij wankelt op zijn benen, hij is al dagen in dorststaking. Hij kan echt niet vliegen.” F. is direct na het bezoek in de isoleercel gegooid. (No-Border)

Me dunkt dat J.H.J. Meeder hiermee de eed van Hippocrates schendt. Hij staat waarschijnlijk ook al klaar met zo’n slang die door de neus van hongerstakers naar binnen geschroefd wordt voor dwangvoeding, waarvoor de Raad van State laatst al toestemming heeft gegeven.

Kan die man van het tableau geschrapt worden, of hoe dat ook mag heten in medische kringen? En stuur maar weer eens een brief naar Teeven, zou ik zo zeggen. Ontlok zoveel mogelijk leugens aan die man, zodat hij daarmee later des te effectiever onderuit gemaaid kan worden.

9 gedachten over “Nederland genoemd in jaarboek Amnesty International om vreemdelingenbeleid”

 1. De Maffia is een geoliede machine.
  De repressieve staat ook.

  De ene vraagt stiekem de andere iets aan, de laatste doet het stiekem terug voor de eerste. Eindresultaat: schenden van mensen rechten met heilig doel behoud van Eigen Volk.

  Eigen Volk über alles!

  Dwangvoeding is directe schending van de mensenrechten ook zou ONZE Raad van State anders over denken. (De besluiten zijn vaak te herleiden tot een enkel persoon die zich achter de organisatie schuil houdt).

  Mengele wist het allemaal ook goed.

 2. Prima om hierdoor het verhaal van F. en dr. Mengele Meeder in brede kring bekend te maken.

 3. “Dwangvoeding is directe schending van de mensenrechten ook zou ONZE Raad van State anders over denken. (De besluiten zijn vaak te herleiden tot een enkel persoon die zich achter de organisatie schuil houdt).”

  Jullie zijn ook een stel gekkies hoor. Iemand dwangmatig voeden om te voorkomen dat hij dood gaat is schending van mensenrechten? Het moet niet gekker worden. Un a completely unrelated topic: hoe voelt het om te leven van een uitkering?

 4. @3:

  [ hoe voelt het om te leven van een uitkering? ]

  Goed, dank je, aardig dat je het vraagt. Zelf ook al in de AOW? Kan het je aanbevelen dat snel te doen, want het duurt niet lang meer of je moet werken tot je 100 jaar bent.

 5. Ben haalt de honderd wel , het is zijn mensenrecht toch gedwongen in leven te worden gehouden ?? Lekker met zo’n pijp door je neus , en dan eventueel sterven aan een infiltratie-longontsteking als de dwangvoederaar eens missteekt en die jummie dwangvoeding in je longen komt …
  O wacht levensplicht .. dus hangen we hem heel mensenrechtvaardig nog een tijdje aan een kunstlong …

 6. Ieder mens mag beschikken over zijn eigen leven, en als hij dat in wil zetten als uiterst drukmiddel om deportatie te voorkomen is dat zijn goed recht.
  Artsen die daar tegen ingaan zijn geen haar beter dan de artsen die in Amerika de dodelijke injecties geven.
  De dokters mengele zullen altijd onder ons blijven.
  Overigens zou Teeven zich moeten af vragen hoe het komt dat ze liever kiezen voor de dood dan voor deportatie.
  Maar één ding is zeker, de geschiedenis van dit “blanke” volk wordt op inktzwarte bladzijden geschreven.

 7. @7, deze soort bedrijven en praktijken zijn direct uit de waterboarding methodes ontstaan.
  Het is allemaal het gevolg van een schimmige spel tussen staatsjuristen en gecontracteerde oud-militairen die nergens voor deinzen om hun doel te bereiken.

  Men zoekt steeds de grenzen en hiaten van de wet en met heel veel perverse vindingrijkheid gaat steeds de grenzen van onze menselijke beschaving onder druk zetten om eigen gewin te garanderen. Dit is de werkwijze van de huidige Orweliaanse overheid.

  Zolang dat deze perverse praktijken “anderen” betreffen, kijkt de burger met de rug tegenaan net als met de treinen die toen het joodse volk moesten deporteren.

Reacties zijn gesloten.