Yolanthe en Wesley: Echte Liefde

Wesley Sneijder houdt van zijn Yolanthe. Daarom wil hij opnieuw met haar trouwen. Omdat het echte liefde is. Gewoon van je partner houden is niet genoeg. Het moet ‘echt’ zijn. Daarom houd je zo nu en dan een nep-huwelijk. Nep is het nieuwe echt. Yolanthe is niet bang voor haar geluk. En om dat te bewijzen gaat ze nep-ja zeggen tegen haar Wesley. Om het echter te maken.

Mijn vrouw is ook dol op echt. Zo komt ze iedere keer als ik haar neuk klaar. En ze zegt dan dat ze echt klaar gekomen is. Met gekreun en gehijg waarvan de buren echt geen brood lusten. En ik zeg dan dat ik echt genoten heb en echt van haar houd. En zo zijn we samen gelukkig. Echt-gelukkig bedoel ik dan. Omdat de kinderen de deur nog niet uit zijn houden we het echt. En dat de kinderen ooit de deur uitgaan is ook echt. Ze kunnen echt niet wachten. Dat is echt al jaren zo.

Daarom ga ik zo nu en dan naar de hoeren. Om me er van te vergewissen dat ik het nog echt kan. Ik ga dan verkleed als bekende voetballer en mijn hoer is dan, om het nog echter te maken, verkleed als Yolanthe. En zo kan ik dan even uit de harde realiteit ontsnappen en een echt hoogtepunt bereiken tijdens een echte consummatie van een echt nep-huwelijk. Nog echter dan die van Yolanthe en Wesley.

Natuurlijk weet mijn vrouw van echt niets. Dat zou echt verschrikkelijk zijn. Voor haar en mij. En de kinderen niet te vergeten. Daarom breng ik haar iedere week een bosje bloemen. Omdat ik echt heel veel van haar hou. En om het echt te houden wil ik opnieuw met haar trouwen. Net als Wesley en Yolanthe. Want het is de enige manier om te kunnen bewijzen dat ik het echt meen met haar. En dat het echt liefde is.

11 gedachten over “Yolanthe en Wesley: Echte Liefde”

 1. Het is toch goed dat mensen als DeFrysk er zijn. Zonder hen zou ik mij door het dagelijks leven bewegen, onbewust van de peilloze afgronden waarin het menselijk intellect blijkbaar terecht kan komen.

 2. je had na de eerste helft kunnen stoppen, maar wel fijn dat het poëtisch werd

 3. Notitie van Stealth Editor die dit even vanuit Fresno CA geplaatst heeft:
  Er zijn drie manieren om het pulpnieuws dat over ons wordt uitgestort, of we het willen of niet (ik krijg dit soort vulles als nieuws als ik inlog voor mijn mailbox, en anders staat het wel prominent op de sites van “kwaliteitskranten”), te verwerken, er van uitgaande dat je beseft dat het pulpnieuws is.
  1. Geheel negeren
  2. Een alzijdige analyse vanuit kritisch-theoretisch oogpunt: waarom “liefde” eigenlijk sleechts iets is voor Beroemdheden waarvan de reden tot de beroemdheid volstrekt onduidelijk is, en niet voor jou en mij, en waarom dit nieuws als belangrijker wordt gepresenteerd dan honger in de Sahel en smeltend poolijs.
  3. De ironische uitvergroting, als boven. Je moet wel steeds beseffen (of hopen) dat het ironie is. Ik houd niet van de uitdrukking “iemand n***en” ook al weet ik uit ondervinding dat de Ander het soms wel zo wil zien.

 4. Ik heb heel veel waardering voor Defrysk, echt en zonder ironie.
  Maar toch: moet dit nu echt?
  Vanwege de propaganda en de pulp kijk en
  lees ik de msm-kranten en media niet: ik word van beide namelijk onpasselijk…echt en zonder ironie.
  Daarom: please laat ons verschoond blijven van dergelijke pulp op deze kwaliteitssite…echt en zonder ironie.
  Overigens Arnold: mooie serie heb je geschreven man. Heb er veel van geleerd en ervan genoten.

 5. Inderdaad. Laat maar niet over de crisis en de moeilijke leven praten……Echt.

 6. Vind ik het ook veel beter hier over de Echte Liefde hebben, dan over de kanker van Xenofobie, Racisme en Discriminatie die onze maatschappij verwoest….Echt.

Reacties zijn gesloten.