Volkskrantelijke Geschiedeniskrapulisme (niet Light)

Sander van Walsum is redacteur van de volkskrant , en wat blijkt , Sander vind eigenlijk dat de slaafse houding die men nu in de media tegenover Wilders heeft eigenlijk al tegen Hans Janmaat gebezigd had moeten worden.

Op VKGeschiedenis schrijft hij een artikeltje vol huilie-huilie hoe slecht de parlementairiers en parlementair verslaggevers de  geestelijk voorvader van Geert Wilders toen behandelden onder de titel : “De gedachtepolitie kende geen medelijden”. Jawel; toen de Hoernalisten en Parlementair Collaborateurs nog Journalisten en Parlementariërs waren en vuil als vuil en niet als de weerkerende redder behandelde, leefde Nederland volgens deze late collaborateur met Hans Janmaat onder de ijzeren vuist van een gedachtepolitie   .

Sandertje toch , wat toen FOUT was is NU ook FOUT, dat je inmiddels tot een Hoernalist ben verworden betekent nog niet dat je je ziel met terugwerkende kracht moet verkopen….

8 gedachten over “Volkskrantelijke Geschiedeniskrapulisme (niet Light)”

 1. Jijvdheuvel Schreef:

  Wat een vreselijke krant die Volkskrant he

  Er staan nog veel meer Krapulistische artikelen in ..
  Ik had m al zo’n 3 jaar amperan gelezen , nooit geweten dat ze zo’n extreme ruk naar rechts gemaakt hadden .. 😥 😥 😥 😥 😥

 2. De Volkskrant was ooit een kritische krant. Nu is het een vergaarbak van stiekeme PVV aanhangers en Wilders apologeten.

 3. Sander van Walsum?
  Doe maar eens een rondje Google: Sander van Walsum Israël.
  De feiten spreken dan voor zich en verklaren van Walsum’s adoratie van Wilders.
  Wie bij de Volkskrant wil werken moet tenminste pro-Wilders en dito voor Israël zijn. Recentelijk is er een ranking gepubliceerd inzake krantenartikelen waarin zaken over Wilders worden beschreven. De Volkskrant stak met kop en schouders boven de rest van de vaderlandse pers uit: 2600+ artikelen!

 4. Die ruk naar rechts was al in de Fortuyntijd aan de gang, en nog daarvoor. Ik had het wel gehad met die krant vanwege de berichtgeving over het andersglobalisme.

  NIettemin: Van Walsum heeft een punt. Janmaat was stukken minder erg dan WIlders. Ze kregen daar tenminste ook nog ordentelijke heibel in de fractie, en in de partij (want het was een partij).

Reacties zijn gesloten.