“Nieuws” voor anonieme proxy gebruikers: fuck off

Anonieme proxy gebruiker
Anonieme proxy gebruiker

Het is geen nieuws dat het gebruik van anonieme proxies niet toegestaan is op deze site. Reden: anonieme proxy gebruikers zijn ALTIJD zuigende, zeurende, tijdrovende ruziezoekers. Daarom heb ik zojuist even zo’n 250 commentaren gewist van jammerlijke trollen die achter een anonieme proxy bleken te zitten.

Aan onze vaste gasten: denk je te maken te hebben met zo’n waardeloos figuur, ga dan niet uit je dak en al je energie steken in een felle reactie, maar neem contact op met de redactie en vraag of we even willen controleren of de trol achter een anonieme proxy zit.

Aan de anonieme proxygebruikers: zijn jullie nou echt zo laf of hoe zit het? Er is hier op de site geen enkele reden om een anonieme proxy te gebruiken, immers alle bans zijn onlangs opgeheven. Iedereen heeft een schone lei gekregen. Iedereen die normaal doet mag meedoen.

De huisregels blijven onverkort van toepassing en die houden dus in dat zodra ik er achter kom dat iemand een anonieme proxy gebruikt, ALLE commentaren die geplaatst zijn met dat IP zullen worden gewist, met terugwerkende kracht. Dan heb je dus echt alles voor niets geschreven.

Het is opvallend dat anonieme proxygebruikers altijd van die mensen zijn van het type “regels zijn regels”. Het rare is dat ze dit adagium op zichzelf niet van toepassing vinden. Immers, op deze site gelden ook regels. Je bent hier op bezoek dus je houdt je aan de regels. Dat moet je toch bekend voorkomen, of niet soms?

Het zijn zonder uitzondering altijd van die “zero tolerance” figuren die menen hier met een anonieme proxy te moeten reageren. Welnu, ik heb “zero tolerance” voor anonieme proxygebruikers. Dat moet je ook bekend voorkomen, of niet soms?

Het zijn altijd van die “ik heb niks te verbergen” types die menen hier met een anonieme proxy te moeten reageren. Welnu, als je zogenaamd niets te verbergen hebt dan hoef je toch geen anonieme proxy te gebruiken?

Het zijn altijd van die mensen die menen dat alles in dit land perfect is (op de buitenlanders en linkse mensen na dan) die hier via anonieme proxy menen te moeten reageren, en dat wij niet zo moeten klagen. Welnu, als alles zo perfect is in jouw anonieme leventje waarom neem je dan de moeite om via een anonieme proxy hiernaartoe te surfen om hier te komen jengelen?

Ik gebruik zelf nooit een anonieme proxy. Echt nooit. Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken dan te gaan zitten trollen op websites waar ik een hekel aan heb.

Is het wissen van reacties van anonieme trollen geplaatst middels anonieme proxies legaal? Ja dat is het. Het staat immers in onze huisregels en jij bent hier te gast en daarmee verklaar jij je dus ook akkoord met de huisregels.

Succes met als een normaal mens reageren.

16 gedachten over ““Nieuws” voor anonieme proxy gebruikers: fuck off”

 1. In een land waar je overal door de overheid en bedrijven bespioneerd wordt is het dan vreemd dat mensen op zoek gaan naar een klein beetje privacy?

 2. REAGEREN MIDDELS ANONIEME PROXY IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE HUISREGELS.

 3. Ben jij ook zo’n anonieme lafbek? Ja dus. Nou die “Sieg Heil” schreeuwende trol “Chantal” vanachter haar anonieme proxy heeft met terugwerkende kracht de afgelopen maand dus ook niks gezegd hier op de site.

 4. @1,
  Als je ergens op bezoek gaat geef je toch ook geen valse naam op?


 5. Nee zo heet je dus niet . Jij geeft dus WEL een valse naam op .
  Verder geef je niet je adres op als je ergens op bezoek gaat en daar gaat het om .

 6. nou waar gaat het dan om?
  waarom wil je van je reageerders weten waar ze wonen ?

 7. Ik heb een idee: slaap er eens een nachtje over. Met andere woorden: donder op.

 8. Ik ga het anders doen. Zie aankondiging morgen negen uur. Reageren alleen nog voor geregistreerde gebruikers. En als dat het niveau van de reacties niet omhoog krikt: moderatie vooraf. Net als bij jullie favoriete weblog Joop.

  Ik ben dat stompzinnige gezeik van die lowlifes echt kotsbeu.

 9. wie echt paranoia is moet niet vanachter een proxy reageren maar alles via Tor doen op een Tor site zoals de oppositie in landen als Rusland , China , Iran ect ect doet , want proxies zijn ook niet 100% safe en met een “realweb”site als Krapuul als doel kan je ook nog vanachter TOR gevonden worden ..

Reacties zijn gesloten.