De berg stront die Joop.nl heet en hun maniakale zonderling Bart Schut

Bart Schut, de maniak van Jolo.
Bart Schut, de maniak van Jolo.

Joop.nl is een vreemde site. Hij wordt gefinancierd met belastinggeld en heeft, naast een enorme lading gratis copy paste zooi, en ook diverse gratis scribenten die het blijkbaar eervol vinden om, om niet, daar regelmatig een bruine rakker te draaien.

Tussen de schijnbaar redelijke artikeltjes die ze gratis bij elkaar graaien staan ook af en toe hysterische krijsverhalen van de maniak B. P. Schut. Dit heerschap bespreken wij hier af en toe, vanwege het extremistische karakter van zijn uitlatingen.

Zo noemde hij ooit @WLTRRR een “Volkert die maar een pistool moest gaan aanschaffen”. Voor wie het weten wil: Walter is een keurige, redelijke blogger, waar nooit 1 onvertogen woord uitkomt. Hij publiceert hier op de site. Te weinig helaas, maar waar is de redelijkheid tegenwoordig? In de eigen volkstuin, in het museum, en op het terras. Eindelijk weer. En terecht.

Niet zo lang geleden wilde de maniak weten “wie de nazi’s achter de site krapuul” waren. Redacteuren die zich meldden op twitter kregen uiteraard direct een block van de maniak. Deze wilde niet weten wie deze nazi’s waren, hij wilde ze alleen benoemen.

De maniak heeft ook een plan voor de wereldvrede. “Islamisten met wortel en tak uitroeien”. Dit is uiteraard: massamoord. Toen wij aan de hoofdredacteur van Joop vroegen wat die daar van vond kregen wij geen antwoord maar wel een block.

Het belang van maniak B. P. Schut op Joop is blijkbaar dusdanig, dat Francisco van Jole critici niet beantwoordt, maar liever het zwijgen oplegt, naast uiteraard: zelfcensuur.

De reacties onder de stukken van de maniak liegen er ook niet om. Wanneer je deze in combinatie met de stukken van de maniak bekijkt wijkt Joop in weinig tot niets af van de talrijke walgelijke rioolbruine rabiaatrechtse moslimhatende webstekken die Nederland “rijk” is.

Wat je op dat soort sites altijd ziet is dat men met onthoofdingsfilmpjes komt aanzetten. Want de rabiaatrechtse randdebiel ziet niets liever dan dat. Onthoofdingen.

Dus voorspelde ik op Nostramadesque wijze, want ik herken een maniak als ik ‘m zie, voor Joop: onthoofdingsfilmpjes.


En behold, 6 weken later:

 

En het is niet zo maar een onthoofdingsfilmpje, neen, het is een onthoofdingsfilmpje dat IEDEREEN MOET ZIEN, aldus de zichzelf “journalist” noemende maniak, zich hiermee in niets onderscheidend van de onthoofdingsfilmpjes-freaks als racist Niemoller en noem al die andere hysterici als Pennings etc. maar op.

En vanwege dit filmpje zijn ALLE “polderjihadisten oorlogsmisdadigers, ook de Nederlanders”. Weliswaar klinkt op het filmpje iets in het Vlaams en is het ook niet geheel duidelijk of de dader een Nederlander is. En zelfs in het oorlogsrecht bestaat er nog zoiets als onschuldig tenzij het tegendeel bewezen wordt. Ook al “liegt de camera niet!”.

Laat die keelsnijder met zijn op zeer plastische wijze door de maniak beschreven wijze BOTTE mes, druipend van het bloed, soms een Nederlands paspoort zien? Ik heb het filmpje niet bekeken, ben niet zo’n snuffmovie-fan als de maniak, maar ik gok van niet.

Maar goed, wat anders kun je verwachten van een maniak, die blijkbaar denkt dat je “de islamisten met wortel en tak kunt uitroeien” zonder dat daar oorlogsmisdaden aan te pas komen.

Sowieso is het met pantserhouwitsers dorpjes beschieten, of het met Apaches/drones met je joystickje witte vormpjes in het donker met 80mm’s bestoken een heldendaad en geen oorlogsmisdaad. Dus dat heeft de maniak dan weer wél goed door.

Maar het blijft een maniak die zijn crap schijt op de pile of shit genaamd Joop.

4 gedachten over “De berg stront die Joop.nl heet en hun maniakale zonderling Bart Schut”

  1. “een maniak die zijn crap schijt op de pile of shit genaamd Joop.”
    Op dit stuk en die laatste zin valt niets af te dingen.

  2. Nu kan ik het als Nederlandse niet-Salafi Moslim best eens zijn met de kenschetsing van die polder-jihadisten als oorlogsmisdadigers en ben ik er van overtuigd dat géén van die lui daar zitten om Syrië te bevrijden maar allemaal om een Bruin-Salafistische heilstaat te stichten …

    ik heb een pleurishekel aan die grafrovende kliek die mijn geloofsgenoten claimen te zijn ..

    Maar diezelfde kliek vecht daar met door het westen verstrekte wapens , en krijgen hun “geloofsonderricht ” vanuit de scholen van een al meer dan een eeuw door het Westen aan de macht gehouden regime .. de touwtjes van de marionet die aan het koppen hakken was komen uiteindelijk in USA handen terecht .. daar zou Joop wat meer aandacht aan moeten besteden in plaats van onthoofdingsporno op hun site te zetten ..

  3. Dat drie stuks fascistisch tuig een jongeman van 19 hersendood hebben getrapt….hebben de grote ‘onrechtbestrijder’ van Jole en zijn diarree site JOOP.nl daar ook een filmpje van?

Reacties zijn gesloten.