Dhr. Bah vandaag met valse papieren uitgezet?

Vandaag wordt, als alles fout gaat, dhr. Bah uit Guinee uitgezet.

Op Deportatieverzet staat een link naar deze video met onder andere vertrouwensarts Elcke Bonsen, waarin duidelijk wordt dat het document op basis waarvan hij wordt uitgezet niet kan kloppen:

Men heeft een digitale versie van het document, een zgn. ‘Titre de Voyage’ van de IND, dat men bij deportatieverzet via de Landsadvocaat heeft ontvangen, waaruit blijkt:

– Dat het op 28 mei 2013 in Brussel door de consul van Guinee ondertekend zou zijn, terwijl er op die datum helemaal geen consul meer was in Brussel. Die was teruggetrokken door Guinee.

– Er staat dan ook niet, zoals gebruikelijk, een naam van de consul op het document.

– Het stempel op het document loopt niet op de foto door, zoals vereist is.

– De foto zelf is al 13 jaar oud.

– Het document is niet aan de heer Bah zelf overhandigd, wat bovendien in de hoofdstad van Guinee zelf  had moeten gebeuren, en dus al helemaal onmogelijk is.

Tenslotte is er helemaal geen fit-to-fly verklaring voor de heer Bah afgegeven, zonder welke hij helemaal niet op het vliegtuig gezet mág worden.

Dit alles kan de IND onder verantwoordelijkheid van staatssecretaris Teeven echter allemaal geen reet schelen. Terug met die neger naar zijn eigen bananenrepubliek, dan kunnen wij witten – of bleekrozen zoals collega Van der Kluft dat pleegt te noemen – weer gezellig onder elkaar verder in onze eigen bananenrepubliek met één neger minder.

3 gedachten over “Dhr. Bah vandaag met valse papieren uitgezet?”

 1. Zijn dat officiële illegale falsificaties als Staatspraktijk?

  Zijn we nog steeds een Rechtstaat of zijn we een officiële Staatsorganisatie voor falsificatie van feiten en documenten geworden?

  Hebben we ergens en Minister of Staatssecretaris om hierop aan te spreken?

 2. Gelukkig is er hoop: voor het eerst in een decennium (!) waarin de deportatiemachine vrijwel zonder haperingen functioneerde, komen er nu scheuren.
  Dat is geen verdienste van de NSB’ers die dit land bevolken maar van van de mensen om wie het gaat en een (helaas nog vrij kleine) groep vaak moedige mensen die niet vergeten zijn wat het betekent mens te zijn…
  Laat Schreibtschmörder Fred Teeven en zijn IND-SS’ers hun (vunzige in)borst maar nat maken: eens komt de dag waarop ze verantwoording gaan afleggen voor hun misdaden tegen de menselijkheid.
  http://www.irr.org.uk/news/cracks-in-the-dutch-deportation-and-detention-regime/

 3. Op facebook pagina Sharon Gesthuizen: “Bah is al weer op weg Nederland” werd geweigerd etc.

Reacties zijn gesloten.