Je weet dat je land echt definitief naar de klote is als……

Ik zag bijgaande afbeelding. En ja zo is het. Wanneer je wordt “bestuurd” door achterlijke robots dan wordt het misschien wel eens tijd dat je eens iets gaat ondernemen, zoals bijgaande oma goed begrepen heeft.

Damn right
Damn right

Je vraagt je af wie er krankzinniger is, een premier die koste wat kost een megalomane moskee en een winkelcentrum (aan beide verschijnselen is in Turkije niet echt een groot tekort) wil neerzetten in plaats van zo’n beetje het enige parkje dat de superstad Istanbul “rijk” is, en die daarbij letterlijk over lijken gaat, of wethouder Harald Bouman (Gemeentebelangen) in de Groningse gemeente Eemsmond.

Deze laatstgenoemde heeft namelijk iets bedacht in de category FUBAR (Fucked Up Beyond All Recognition): straatnaambordjes op de onbewoonde Waddeneilanden Rottumeroog en Rottumerplaat.

Zie je het voor je? Ik ook niet.

De reden dat deze krankzinnige gek dit wil doen: regels zijn regels. Dit is dan ook een schoolvoorbeeld van hoe stupide die uitspraak “regels zijn regels” eigenlijk is.

Staatsbosbeheer heeft een boze brief gestuurd naar deze Dorknoper. Ze snappen het niet. What the fuck zeggen ze. Donder op met je straatnaambordjes op onbewoonde eilanden zeggen ze.

Ze kunnen dan ook op begrip rekenen van de krankzinnige gek:

De wethouder zegt het gevoel van Staatsbosbeheer te begrijpen. “Dat heb ik ook gehad. Daar moeten we op een goede manier uitkomen”, stelt hij. De wethouder benadrukt dat voor hem regels regels zijn (nu.nl).

Is het niet indrukwekkend? De krankzinnige gek heeft zelf ook heel even Het Gevoel gehad. Straatnaambordjes op onbewoonde eilanden. Toch eigenlijk best wel een beetje gek. Maar toen zag hij het licht: Regels Zijn Regels En Dienen Te Allen Tijde Te Worden Doorgevoerd. HOE STUPIDE ZE OOK ZIJN.

En dit is dus het soort randdebielen dat, uiteraard voorzien van WAGONLADINGEN propvol met ons geld, “regels” uitvoert, “wetten” verzint, gemeentes “bestuurt”, “recht” spreekt, “besluiten neemt”, “diep nadenkt”, “geschokt is”, “liberaal is”, een “jacquet of donkerkleurig pak bij de juiste gelegenheid uitzoekt” en noem al die flauwekul-lulkoek waar dit soort Ard-van-der-Steurachtige types zich zoal mee bezighouden maar op.

En als ze dan een keertje op hun bek gaan, dan kunnen ze op vakantie met wachtgeld of hun boerderijtje gaan verbouwen. Zo zit Hero Brinkman bijvoorbeeld inmiddels al op 60.000 euro wachtgeld. Ik kom op Brinkman vanwege zijn laatste politieke daad: de strijd tegen de flitspaal. Ik heb toen nog een flitspaaltje aangemeld op een zandplaat onder Ameland.

7 gedachten over “Je weet dat je land echt definitief naar de klote is als……”

  1. En die ‘regels zijn regels’ fetesjisten zijn dezelfde NSB ;ers die met drones over jouw huis vliegen om te zien wat je uitstukt, NSB-kliklijnen in het leven roepen zodat je je buurman kan verlinken als ie een dag teveel thuis is en zieke en verhongerde mensen met door hen vervalste papieren het land uitschoppen middels een luchtvaartmaatschappij gerunned door net zulke NSB ‘ers die daar klauwen met kopgeld aan verdienen. Zoals die saluerende gek van een Carmiel Eurlings
    Dít is het Nederland waar Rutte, Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje – met dezelfde hobby als Stuckart en Heydrich Asscher- en Seys-Inquart hun vingers bij aflikken (in de verleden en tegenwoordige tijd).

  2. @3, Ja. Benepen, kleine, bekrompen, kwaadaardige, geestelijk gemankeerde typetjes waar je dood nog niet bij in de buurt gevonden wilt worden.
    Ik moet altijd denken aan Volendam op één of andere manier bij dit soort creaturen….

  3. In elke land heb je aparatchiks (ambtenaren) wiens motto is – regels zijn regels, befehl ist bevel.

  4. Wat ik nu zo grappig vind is dat dezelfde kranten die heel luid geweld tegen de politie in eigen land veroordelen dit in Turkije nu be-applaudisseren ..

Reacties zijn gesloten.