Yessssss!!!! De bromsnorren krijgen hem! De taser!

De Minister van eh eh eh eh Vei-eh-ligheid en – o ja…eh…- ook nog Justitie heeft besloten dat de bromsnorren van dit door en door zieke, steeds meer op een ordinaire fascistische politiestaat lijkende landje ze krijgen: de taser!

Dat de Verenigde Naties en wel speciaal het Comité tegen Marteling daarvan ernstige bezwaren heeft tegen dit speeltje voor de geüniformeerde skinheads – onder wier ‘zorg’ onlangs nog een man overleed – doet er voor Dickerdak  niet toe.

Je bent per slot van rekening een naar binnengekeerde xenofobe zak als Minister die zich door de onderbuik laat leiden of je bent het niet hè.

En de VN…da’s buuut’nlaand…dat heurt neit bie os, nietwaar?

Dus doet ook het feit dat Amnesty International al honderden doden heeft geteld als gevolg van het gebruik van dit afschuwelijke wapen er niet toe.

Oud-korpschef Magda Berndsen vindt echter blijkens een bericht van rtl-nieuws dat er wel degelijk reden is om de feiten rondom dit wapen ter harte te nemen en niet zomaar terzijde te schuiven:

“Vooral personen met hartproblemen lopen een groot risico. Politie heeft afdoende middelen zoals de wapenstok, een vuurwapen, pepperspray en handboeien”,

Ja…van dat vuurwapenj weten we: nog niet zo heel lang geleden werd een jongeman die zijn hondje uitliet met zeven schoten uit een politiewapen geëxecuteerd.

En als u straks in de kranten leest dat er toch wel verdacht veel mensen met hartprtoblemen overlijden onder de handen van de geüniformeerde bendes op de loonlijst van Koning Pils: dan weet u nu hoe dat komt.

Ben ik nu een cynicus als ik zeg dat de timing van dit bericht een relatie heeft met zes miljard extra bezuinigen, de aanschaf van een Joint Strike Fyra voor 4 miljard en alle sociale ontwrichting van dien die dat met zich mee gaat brengen?

Want wie denkt dat slechts Turkije een ‘teargasocratie’ is, die leeft echt onder een steen.

Afijn: hier nog even een filmpje dat iets weergeeft van hoe het straatbeeld in de politiestaat Nederland er steeds meer uit gaat zien…om alvast in de stemming te komen zullen we maar zeggen: :http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/106051/mei-fascistische-enclave-rotterdam/#sthash.jwPTicRN.kOgkvw3s.dpbs

1 gedachte over “Yessssss!!!! De bromsnorren krijgen hem! De taser!”

  1. Gelet op het feit dat de politieambtenaren nooit van tevoren de tijd voor een degelijk medisch onderzoek zullen hebben dient elke moord die door hun met de Taser straks gepleegd gaat worden telkens weer als moord ( in het geval dat de slachtoffer het politiegeweld toch overleeft – dan als poging tot moord) MET VOORBEDACHTE RADE.

    Men gaat in wezen burgers met slecht lichamelijk weerstand of ziektes hiermee standrechtelijk executeren.

Reacties zijn gesloten.