“In het Nederland van Wilders wil ik niet leven” Maxime Verhagen in 2009

Maxime Veragen in 2009:

Wilders maakt daarmee met zijn uitspraken Nederland een land van ‘wij tegen zij’. Dat is niet het Nederland waar ik wil leven. Ik wil leven in een Nederland van gedeelde waarden. Ik zie Nederland als een land waarin we opkomen voor de waarden in onze samenleving en daarbij is juist respect voor mensenrechten essentieel. (Welingelichtekringen)

6 gedachten over ““In het Nederland van Wilders wil ik niet leven” Maxime Verhagen in 2009”

  1. Beloften van een christen-democrat zijn scheten in een netje (ook een klassieker; Burger, PvdA).

  2. ““In het Nederland van Wilders wil ik niet leven”

    Dit mag best op een grote bord voor het gebouw van de Parlement.

  3. Dan is het tijd voor de slogan van Links:

    “In het land van Verhagen en Wilders wil ik niet leven”

Reacties zijn gesloten.