Goh wat een verrassing

En een enorm schokkend bericht in de Telegraf;

De ceremonies waarbij vreemdelingen Nederlanders worden, lijken nauwelijks bij te dragen aan de verbondenheid van de nieuwe Nederlanders met de maatschappij. Daarom is het ook zeer de vraag of deze nieuwkomers door de ceremonie meer gaan deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

Was het niet Rita Verdonk die per decreet verordonneerde dat bij deze ceremonie gesalueerd diende te worden in het aangezicht van den Nederlandschen Driekleur en was het niet patjepeejer Hero Brinkman himself die eischte dat bij deze ceremonie spontaan het “Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit, Van vreemde smetten vrij” zou worden ingezet?

Nou het bood dus geen soelaas. 😆

14 gedachten over “Goh wat een verrassing”

 1. Eén keer getuige geweest van zo’n ceremonie, in Canada. Nationale feestdag (1 juli?), in het openbaar, mooi weer, in de open lucht. Gemixt gezelschap op stoeltjes. Vlaggen, toespraakjes, persoonlijke overhandiging van certificaat, volkslied. Allemaal blije gezichten: nu horen we erbij!
  Waar en hoe wordt hier blijk gegeven dat wij blij zijn met nieuwe Nederlanders?

 2. @3

  Hier is het wegpesten geworden.

  Alleen die integratiecursus is al een belediging van de menselijke waardigheid

 3. zolang de “nieuwe Nederlander” VREEMDELING genoemd blijft worden is niemand blij.

  weg met die onzin. vlaggetjes en een ceremonie betekenen niets.

 4. Mijn vrouw doet die curcus , en heeft m 5 jaar terug ook al eens gedaan , ze zegt dat het niveau ( en ze doet het hoogste niveau ) ver verlaagd is , en dat de leraren van de taalcurcus geen eens een opleiding hebben zodat ZIJ hun de regels verteld en niet omgekeerd …

 5. @ Info, toegelaten vluchtelingen heten ook jaren na dato nog ‘asielzoekers’. Wat verwacht men dan nog van acceptatie?

 6. “Hier worden de werkende autochtonen langzamerhand weggepest en de niet werkende allochtonen op allerlei manieren geknuffeld.”

  Bovenop nog een staaltje van de typische haatzaaiers extreem-rechtse propaganda.

  Het verdient ook de eerste prijs: verwijderen van dit website en de IP eventueel verbannen.

 7. Overigens is de reactie van “Peter” het beste voorbeeld ter ondersteuning van de stelling dat men op Girt gestemd heeft wegens haatgevoelens.

  Nu is de sluier van de vaderlandse fascisme weg.

Reacties zijn gesloten.