Wij van wc-eend…

Een Belgische wetenschapper genaamd Van Montagu krijgt de ‘World Food Prize’.

Ik wist helemaal niet dat er zo’n prijs bestond maar de beste man schijnt hem te krijgen in zijn hoedanigheid als moleculair bioloog (hier in Nederland hebben we ook zo één en zie wat daar uiteindelijk van terecht gekomen is, maar dit ter zijde) voor iets dat met genetisch gemodificeerde organismen te maken heeft.

Nou is er met die  ‘World Food Prize’ – die door de pers ronkend en volkomen onterecht ‘De Nobelprijs voor voedsel’ genoemd wordt – iets aan de hand: de sponsoren van die prijs zijn namelijk onder ander Cargill, ADM, General Mills en… Monsanto.

Een Nobel-prijs suggereert en heeft zeker in de belevenis van de meeste mensen iets respectabels en degelijks en dat is hier niet het geval, gezien wie erachter zit.

Monsanto, het bedrijf van 250.000 de dood ingejaagde Indiase boeren. Monsanto… dat boeren kapot procedeert omdat ze buiten hun weten een zaadje op hun landerijen blijken te hebben waar een patent van Monsanto op rust en ze voor voor de rechter gesleept worden… Monsanto, het bedrijf waarvan president Obama bepaald heeft per decreet dat het boven de wet staat (‘bij wet boven de wet’…. tamelijk bizar hè?). Monsanto, het bedrijf waartegen duizenden onlangs wereldwijd demonstreerden. Monsanto…. massamoordenaar in Vietnam gezien de duizenden en duizenden doden die er gevallen zijn toen het Zuid-oost Aziatische land  door de Amerikanen besproeid werd met het beruchte ‘Agent Orange’ van Monsanto in naam van ‘het vrije Westen’ en vooral tot heil van de toch al riante bedrijfswinsten….

Alsof die prijs op zich al niet hoogst dubieus is, moet die meneer Van Montagu hem ook nog delen met een andere meneer en die heet Robert T. Fraley en die is – ja, je verzint het weer niet jongens en meisjes! – vice-president van dat moordbedrijf Monsanto…

Wij van WC-eend….

En weet u aan wie ik moest denken behalve aan die kwiebus waaraan ik hierboven al even refereerde?

Aan de Elsevier-charlatan Simon Rozendaal (die ook een keer, al is het bijna 35 jaar geleden iets gewonnen heeft van dubieuze herkomst en daarna overigens nooit weer en die net als die Van Montagu zéker nooit een Nobel-prijs heeft gewonnen of ooit zal winnen) die mij trachtte aan te praten dat er na de tsunami en de daarop volgende kernramp in Fukushima weinig aan de hand was en dat demonstreerde met… het eten van een banaantje…..

Hoe debiel wil je het in godsnaam hebben?

Mensen, pas op voor dat soort clowns! Ze zijn niet te vertrouwen met hun vaak gevaarlijke kletspraat en hebben maar één belang op het oog: niet de wetenschap dienen en daarmee de mensheid maar slechts hun eigen bankrekening.

Voor dat laatste is bijna alles geoorloofd en kan het niet stupide (en vunzig) genoeg blijkbaar.

http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/06/20/belgische-wetenschapper-van-montagu-krijgt-monsanto-prijs

Nobel-prijzen: dat is iets voor échte wetenschappers.

En kijk ook even hier naar: http://rt.com/op-edge/study-monsanto-feed-pigs-060/

Kun je overigens zelf iets doen tegen moordbedrijf Monsanto? Jazeker! Geen Roundup gebruiken en al je familie en vrienden voor zover die die rommel wel gebruiken vertellen waar het vandaan komt en wat dat bedrijf teweeg brengt.

Ook de Boerenbond die van plan is te adverteren met Roundup aanschrijven en dringend verzoeken die rommel en dat hele Monsanto te boycotten.

’t Is misschien klein maar het kan het verschil maken: slechte dingen gebeuren omdat goede mensen niets doen….

 

5 gedachten over “Wij van wc-eend…”

  1. “Monsanto, het bedrijf waarvan president Obama bepaald heeft per decreet dat het boven de wet staat.”

    Waar doel je op?

  2. Weer voorbeeld nummer zoveel van stuitende smeerlapperij. De boel is werkelijk overal door en door verrot.

Reacties zijn gesloten.