Heel normaal….

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Hoe rechts compleet over de rooie gaat als je een vergelijking maakt tussen bijvoorbeeld de bende van Geert Wilders die het voor elkaar heeft gekregen dat het Nederlandse parlement het enige ter wereld is waar een vertoning werd opgevoerd onder de noemer ‘debat’ waarbij een hele bevolkingsgroep betiteld werd als ‘probleem’ waarvoor een ‘Endlösung’ moet komen enerzijds en hoe de joodse medeburgers van de diverse landen door de nazi’s eerst tot ‘probleem’ werden benoemd voor ze een paar jaar later en masse de gaskamer ingejaagd werden.

Dan bedrijf je Godwins en dat is slecht, dat mag niet volgens rechts.

Dat schijnt namelijk geen recht te doen aan ‘hele normale partijen met hele normale standpunten’  waar het ‘heel prettig is om mee samen te werken’.

Zo gaat het ook bij onze zuiderburen.

Filip DeWinter is een hele ‘normale leider van een hele normale partij met hele normale standpunten’.

En als een ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ waar ‘het heel prettig is om mee samen te werken’  een ‘heel normaal idee’ heeft zoals het in het leven roepen van een ‘meldpunt’ inzake deze of gene bevolkingsgroep….dan neem je zoiets als ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ waar het vast ‘heel prettig is om mee samen te werken’   graag over van je vrienden uit het noordelijke buurland nietwaar?

Met een beetje geluk mag je er dan ook nog in geuren en kleuren over komen vertellen in een ‘heel normaal programma met hele normale gasten’ zoals dat op 10 april vorig jaar inderdaad dan ook gebeurde bij die ‘hele normale Jeroen Pauw en Paul Witteman’.

En omdat je het dan zo goed deed en je ‘een hele normale gast was in een heel normaal programma’ mag je best een half jaartje later nog een keer komen uithuilen in datzelfde ‘hele normale programma met hele normale gasten’ omdat blijkbaar toch een heleboel mensen van mening zijn dat ‘de hele normale standpunten van jouw hele normale partij’ waar het vast ‘heel prettig is om mee samen te werken’  niet zo heel erg normaal zijn.

Want die ‘hele normale standpunten’ van ‘die hele normale partijen’  waar het ‘heel prettig is mee samen te werken’  zijn gewoon ordinaire fascistische ideëen van fascisten waar je dood nog niet eens bij in de buurt gevonden wilt worden als je ook maar een greintje fatsoen in je donder hebt.

Of is er iemand die soms wil beweren dat dít normaal is:

Wat betreft dat ‘hele normale programma met hele normale gasten’  genaamd ‘Pauw en Witteman’?  Da’s gewoon een platform voor fascisten.

En niks anders dan dat.

Net zoals het feit dat de Partij van de Arbeid middels Diederik Samsom en schedelmeter Lodewijkje met dezelfde hobby als de Holocaustorganisatoren Stuckart en Heydrich Asscher gewoon ‘de hele normale standpunten’ van die ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ aan het uitvoeren is in een regering die zich, volgens haar premier die als historicus niet het flauwste benul heeft waar de ‘Hollandsche Schouwburg’ voor staat, mag meten met het regime van Seyss-Inquart van 70 jaar geleden. Zoals diezelfde onbenul van een minister-president zelf likkebaardend constateerde.

En dat alles kan alleen in ‘een heel normaal land met hele normale mensen’ waar kinderen met een kleurtje bont en blauw worden getrapt en geslagen door de SS’ers van Schreibtschmörder Fred Teeven:

http://deportatieverzet.nl/m-15-mishandeld-door-vreemdelingenpolitie/

 

14 gedachten over “Heel normaal….”

 1. De Nederlandse Staat ipv zich aan de regels, wetten, internationale verdragen en verlichtingen die op de hoogste niveau geratificeerd zijn te houden, stuurt hele arrestatieteams om een minderjarige (15 jaar oud!) met veel geweld te arresteren.

  Gelet op het feit dat deze jongen reeds Harry van Bommel van tevoren vragen over deze situatie gesteld heeft, is het NU dringend tijd dat Harry van Bommel hem nu te antwoord gaat staan. Mocht die antwoord afblijven, zouden van Bommel en de voltallige SP wel goed aan doen om zich direct bij de PVV te gaan aansluiten. Een en ander om direct te stoppen met de misleiding van de Nederlandse kiezer dat SP zou sociaal en/of links zijn. Wie zwijgt deporteert.

  De huidige politiek in Den Haag is tot stand gekomen door steeds de neofascisten van PVV als salonfähig proberen te slijten waarbij de grote xenofobe etnisch zuivere groepen bevolking steeds hun fascistische zin krijgen.
  Hebben ze zeker liever Breivik voor premier van Nederland.

  Degene die dat niet voor elkaar krijgen, nodigen gewoon Flip de Winter van het Vlaams behang voor een partijtje “ons-kent-ons” op de gecontroleerde teevee spoeling.

 2. Als nou eens iemand Wilders daar in de kamer rechtstreeks mee zou confronteren, dat zou nog eens mooi zijn. Dat hij gewoonweg samen gaat werken met een SS-sympathisant, en wat hij daarvan vindt.

 3. Over het laatste link en gebeurtenis is er ook tijd dat we uiteindelijk de reactie van ene Femke Halsema horen, die anders als scribent voor stichting vluchtelingen uitkomt.

  Mevrouw Halsema laat u deze gebeurtenis met de mishandeling van M. helemaal onaangeroerd?

 4. Hij schijnt te samen met zowel VLAAMS BLOK als andere rechtse en ultra rechtse partijen een vuist tegen de over Heersing van christelijke en liberale partijen in BRUSSEL te maken bij de volgende EU verkiezingen .Dus dat beloofd

 5. Je zou toch hopen dat dit hem op zijn minst een inreisverbod voor Israël oplevert en een hoop geld van joodse sponsors kost.

 6. @5, Wat goed van je Arnold
  dat je die tweet beoven water hebt gehaald! Dank!

 7. @ Ralph, dat filmpje kende ik nog niet. Goed dat je dat gevonden hebt!
  Stuur de link naar Geertje, benieuwd wat zijn reactie is.Of hij wil Saubermann blijven en verbreekt zijn contacten met Dewinter, of hij laat definitief zijn Saubermann-masker vallen.

 8. @13, Dat is inderdaad een uitstekend stuk.
  Dank Paul, dat je er de aandacht op vestigde.

Reacties zijn gesloten.