Hoodoo met LRD omdat ze niet meer luisteren

hoodoo
HOODOOPOP UIT MIJN DRESSOIRTJE

Mijn kristallen bol had ik al eerder gevonden. In het kastje waaruit ik ook mijn foto uit 1900 opduikelde vond ik nog iets anders. Ik schrok ervan, ik  schrok me rot eerlijk gezegd. Het was de pop waar ik ooit Hoodoo op uitoefende… We gaan ons nu op gevaarlijk terrein begeven, maar in deze tijden hebben we niet veel meer te verliezen. Luisteren doen de Machtigen niet meer dus zijn er andere methodes nodig: Hoodoo. Die is krachtig, zó krachtig dat het de levens van mensen kan kosten, en dat hopen we soms  misschien wel, maar zó ver gaan we niet omdat we netjes zijn. Netter dan degenen die het geen moer kan schelen al vallen we dood neer door gebrek aan verzorging, worden we doodgeknuppeld, mishandeld, of komen we zonder eten te zitten.

Hoodoo, niet te verwarren met Voodoo. Het laatste is een religie die veelal positief wordt gebruikt, Hoodoo wordt vaak ingezet om mensen te vervloeken. Zeg niet dat het niet kan, al in 1943 verscheen er een studie van Walter Cannon die wel degelijk hele rare zaken constateerde, zelfs doden. Voorlopig gaan we ons richten op het veranderen van de harten van de hartelozen. En je mag ze ook best een ontzettend akelige griep toewensen en het verlies van hun Gewichtige Funktie met Emolumenten waarna er nog slechts de bijstand zal resten tot aan het einde van hun wereldse bestaan.

VooDoo_Doll
HET BLOEDENDE “SOCIALE” HART VAN JETTA KLIJNSMA

Vandaag heb ik zomaar de pest aan Jetta Klijnsma van de PvdA. Je weet wel, die met dat huil-snik-stemmetje van guttegut wat erg de PGB’s gaan weg enzo, ze zat toen nog in de oppositie. Nu ze onderdeel van de Bruinen is geworden braakt ze het ene na het andere giftige plan uit. Zielig was ze wel een beetje, want ze liep, net als het Lingovrouwtje, altijd mank. Willen lopen=kunnen lopen, dus nu zien we haar niet meer met een karretje. Ook al is ze een tikkeltje gehandicapt, ik heb geen medelijden met haar. De eerste vier weken geen bijstand meer, pensioenplannen gaan gewoon door, enfin, ze is zo rechts als de neten geworden net als die hele PvdA. Je bent uiteraard per definitie schuldig aan het hele Bruin II als je deel wil nemen aan zo’n kabinet. Raar dat die lui net doen alsof ze er niets mee te maken hebben. Hoe ze die kronkels in hun hoofd recht proberen te breien is me een raadsel. Breinaalden, dat is waar ook, ik dwaal af.

Op een hele groep tegelijk ( PvdA, VVD of PVV bijvoorbeeld) Hoodoo doen kan niet. Dus je kiest je eigen persoon uit. Je zoekt een plaatje, foto of tekst uit, de naam van de persoon opschrijven is eigenlijk ook al genoeg. Of een tekeningetje maken met de naam van jouw uitverkorene. Pak daarna een breipen of naald, en dan denk je aan die persoon. Ogen dicht, en je energie erheen. Dan pak je die breipen, balpen of potlood, en dan hééééél langzaam steek je die door de plaats van het hart of de naam. en er weer uit, en er weer in. Net zolang tot je voelt dat er wat aan het gebeuren is. Let maar op, de eerste berichten van de bekeringen en ziektegevalletjes zullen snel komen. Doe je mee? Ik ben bezig met Jetta Klijnsma. Heb haar hart doorboord in de hoop dat ze gruwelijke spijt van haar Kwade Daden gaat krijgen. Ben benieuwd. Misschien wil je zelfs vertellen wie jij uit gaat kiezen. We gaan een lijst aanleggen en de score bijhouden.

4 gedachten over “Hoodoo met LRD omdat ze niet meer luisteren”

 1. Eerst Wilders, daarna Rutte, daarna nog een paar keer Wilders, dan Samson, daarna Wilders, dan Roemer, dan Merkel en Steinbrück, daarna nog maar eens Wilders en dan zien we wel. Kandidaten genoeg, helaas … En dan nog een paar keer Wilders om zeker te zijn.

 2. Aan de slag dan! We hebben geen tijd te verliezen ; )

  Ik zal wel door velen voor gek verklaard worden, zit ik niet mee, heb ik ook nooit gedaan.

  Wacht maar eens af, de eerste WINTI reageerder komt vast snel.

 3. @3:
  Mooi, dan zijn we al met twee 🙂

  Whoeiii whoeiii Whoeiii sami kanata preta!

Reacties zijn gesloten.