Het niet te winnen gevecht tegen de volstrekte stupiditeit op rechts

Een zeer populaire site bij de rabiaatrechtse schuimbekkende hondsdolle rukkers is nog steeds dedagelijkseranddebiel, hoewel uiteraard de postonline niet onverdienstelijk keihard bezig is om in deze neo-nazi-niche te stappen.

Soms als ik behoefte heb aan keihard lachen dan bezoek ik zo’n site om daar de strapatsen waar te nemen van zwakzinnigen zoals Tim Engeldwerg, of schedelmeter Joost Nieluller.

Het is altijd heel vermakelijk hoe deze boosaardige kaboutertjes boze toverliedjes zingen, boze toverspreukjes uitspreken, en boze toverstukjes schrijven. Het is een soort gratis Efteling.

Vandaag viel mijn oog op een stuk over, hou je vast: “Integriteit en (de islamisering van) ons openbaar bestuur” van een zekere “trias politica”. De link is een twiet van voormalig PVV-statenlid Gerton van Unnik. De hysterische gek waar we hier al vaker over geschreven hebben met als gevolg familieruzies in de reactiepanelen.

Een verschrikkelijk warrig betoog dat grotendeels gaat over wat een verschrikkelijke corrupte bende de VVD is. En hoe afgrijselijk de EU is. Tot zover is het nog wel te volgen. Maar net als je denkt WAAR GAAT DIT OVER dan blijkt het ineens over de Dialoog Drie Daagse te gaan. Een evenement in stadsdeel Feijenoord. Turken komen daar alleen maar om te eten en van dialoog is geen sprake want ze spreken geen Nederlands!

Ontluisterend! Schokkend! HET MOET NIET GEKKER WORDEN!

Nou en dat is dan “de corrupte islamisering van ons openbaar bestuur”.

Tot zover het “betoog”.

Net als je denkt “achterlijker kan een mens toch niet zijn” valt je oog op de reacties. Ik heb hieronder een screenshotje van de bovenste 2 reacties. De 1e reactie heeft op het moment van screenshot al 28 “likes”. De 2e reactie is van een gek die altijd reageert op die site “in dichtvorm”. Die is zo mogelijk nóg populairder.

Dit is het soort idioterie waar we mee te maken hebben. Volstrekt uitgesloten dat we dit gaan winnen. De hersendoden hebben gewonnen.

OMGWTF
OMGWTF

24 gedachten over “Het niet te winnen gevecht tegen de volstrekte stupiditeit op rechts”

 1. Ik weiger te erkennen dat iemand als Jasterke tot de soort “Homo Sapiens Sapiens” behoort. Het is een andere soort. Geen communicatie mee mogelijk. Sure, je kunt wat woorden uitwisselen, maar COMMUNICATIE? Nee, onmogelijk.

 2. @1, Helemaal mee eens maar het geldt evenzo goed ten aanzien van de door JvdHeuvel in bovenstaand artikel beschreven organismen.

 3. Op Nujij.nl ook een lange reeks domme figuren die nu gaan wedde op het kreupele PVV paard. Dit dan volgens de peilingen van de hond zover je die kunt vertrouwen. Maar de reacties zijn wel echt.

  Hoe dom. En dan nog steeds links de schuld blijven geven alsof dit een sociaal bewogen kabinet is.

  Oh oh oh dit gaat echt helemaal de verkeerde kant op. Ik heb echt grote zorgen.

  Het kan ze dus niet rechts genoeg zijn met termen als ze komen op voor de werkende Nederlander etc…..

  De zorg als MELKKOE is ook echt een linkse hobby. Of die JSF……. of de HRA voor rijken mensen of een vlaktax etc….

  De angsten van die PVVers. Met opmerkingen van: ” ik heb altijd fijn in mijn dorp kunnen wonen sinds de komst van een paar moslims ………… ” Ongelovelijk! Theo Maassen zei het zo mooi met die fontanellen dan kun je pas echt goed zien dat het volkomen is dichtgegroeit.

  HET IS WEER KOOP ZONDAG!!!

 4. dat verkade koekjes verhaal zou een geniale trol kunnen zijn anders inderdaad een grote randdebiel zoals Niemoller

  Die op zijn site ooit een gozer in een hangmat bij een reclame voor een grote bank zag als een enge jihadist want hij had een jihadbaardje en omdat hij blote voeten had wisrt ie ook te melden dat dat in de islamitische wereld het tonen van de voetzool in gebaar was van disrespect . Hij sommeerde de bank daar mee op te houden anders zou hij zijn rekening wel eens gaan opzeggen .

 5. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de redactieleden en reaguurders van ‘den Volksche bruinen Bode voor uwen daaglijks portie kolder en haat’, ‘Pauw en Witteman’, ‘KvdB’, en JOOP.nl (alwaar men zeer gemakkelijk spreekt over ‘ausrotten’) en natuurlijk Trouw waar men GeenStijl als opvolger ziet van Spinoza en waar men wel even bepaalt wie er anti-semiet is en wie niet.
  Kortom: de hele media alsook die enclave met 150 volstrekte idioten in Den Haag zijn doortrokken van het racisme en wel op zo’n manier dat er volgens mij haast geen zinnige discussie mee mogelijk is..

 6. Ik wist echt niet dat er iets te winnen viel. Het is groot nieuws voor mij omdat ik altijd dacht er helemaal niets van hersenloze zombies valt te winnen.
  Het is de realiteit.

  Wat echter belangrijk is – alternatief bieden voor de huidige schandalige praktijken en hersenloze zombies gedrag.

 7. Sorry voor de lange link, maar ik moest even laten zien, dat we door Verkade KEIHARD beïslamiseerd worden: (even op het vergrootglas drukken …)
  https://www.google.de/search?q=koekjes+verkade&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=94LQUZT5LdH5sgahxICYCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=666#safe=off&tbm=isch&sa=1&q=nieuwe+verpakking+koekjes+verkade&oq=nieuwe+verpakking+koekjes+verkade&gs_l=img.12
  Ik kan alleen maar zeggen: WE GAAN ALLEMAAL NAAR DE KLOTEN !!!! CHLORIX, RED ONS!!!!

 8. Dat verkadekoekje verhaal zou in een ideale wereld idd een geniale trol zijn. In deze wereld is het echter een ordinaire Nederlander,

 9. Met een negerzoen zou die verkade koekje dan weer geen probleem hebben. Dat is fijn old skool VOCen. 😉

 10. Shit mijn oksel is ineens geislamiseerd

  is daar een creme voor ?

 11. Ik reageer tamelijk fanatiek op nationalistisch-populistische websites.Met enige trots kan ik melden dat mijn nick de heren en dames op deze sites van kwaadheid laat steigeren.Islamofiel,landverrajer, is nog het minste.Dat deze PVVérs hun eigen clubhuizen hebben, a la. Maar wanneer er op een genuanceerd en fatsoenlijke site een kritisch artikel verschijnt over of Wilders of over Israel,stromen de clubhuizen leeg en begint het schelden,discrimineren,criminaliseren en demoniseren van alles wat links,islam en moslim is.Het ergst van alle rioolrechtse clubhuizen is de website van E.J.Bron met als absolute dieptepunt de opstellen van de hogepriester van de haatpreken,de heer Martien Pennings, een psychopaat met ziekelijke geweldsfantasieen die droomt van een burgeroorlog tegen de islam en moslims, met bloed in de straat en rijdende guillotines voor doorlopende executies van de politieke elite en Eurofielen.

 12. het moet toch potdomme n keer afgelopen zijn met die poppenkast in den haag! er is geen touw meer aan vast te knopen en geen helder verhaal over hoe uit deze crisis te komen. die loopjongens bezuinigen die hele tent terug naar de jaren 70 op deze manier

 13. @3 Maurice de Hoax noemen ze hem toch? Nou ja, tenzij zijn peilingen de gewenste uitkomst hebben. Dan weten ze niet hoe snel ze de overwinning uit moeten roepen. PVV’ers zijn echt een schaamteloos zooitje opportunisten.

  En dan die verpakkingen van Verkade. Elke keer als je denkt dat het niet stompzinniger kan, is er toch weer iemand die je weet te verbazen.

 14. In de dagelijkste standaard staan veelal goed geschreven artikels. Hier schijnt het normaal te zijn om anderen volkomen belachelijk te maken. Het niveau is daar duidelijk een stuk hoger dan hier.

 15. @18 Wij maken hier inderdaad graag de rabiate, schedelmetende idioten van de Dagelijkse Standaard belachelijk, ja.

 16. @18 en we wachten hier nog steeds op Brad Pitt die ons van de Zombies en trollen vrij moet maken.

 17. @18 Die figuren maken zichzelf al belachelijk hebben ze ons niet voor nodig wij constateren hier alleen de feiten. En de feiten zijn niet mals. Zoals je ook elke dag kan zien hoe dat rechtse tuig dit land steeds meer in de afgrond duwen. Maar goed dat wil maar niet tot die infantielen doordringen.

  Nieuwe Media is zoiezo al niet op de hand van rechts want alles wat ze liegen krijgen ze de volgende dag gewoon in hun smoel geworpen. Die oude tijden van factfree liegen is voor rechts nu stukken lastiger.

  En dat hebben we in Amerika kunnen zien daar hebben ze gelukkigerwijs ook Obama herkozen. Ook als is hij geen god. Maar alles beter dan die wargmongers en relifacisten van de TEAparty/GOP.

 18. @18 Die domoren van de Dagelijkse maken zichzelf al belachelijk hebben ze ons niet voor nodig. Wij constateren alleen maar feiten. En die feiten zijn niet mals.

  Rechts is dagelijks in het nieuws met het afbreken van Nederland, Fraude en Corruptie. Het is verdomme IN YOUR FACE 24/7 en nog willen die sukkels het niet herkennen noch erkennen.

 19. @22 De afbraak van Nederland door rechts in de politiek heeft niks meer te maken met het rechtse deel van de bevolking. Als je goed kijkt zie je dat ook in de dagelijkse standaard. Je hoeft er zelfs niet eens naartoe. Zie alleen al de tweede reactie, van Jasterke, die hier is geciteerd.

 20. @22, het is herkennen noch erkennen….
  Maar vind jij niet dat de ‘islamitische uitstraling’ van de koekjes van Verkade het grootste maatschappelijke probleem is van deze tijd?

Reacties zijn gesloten.