Tot zover de bestuurskracht van Trots Op Nederland

Wilders is ons geschonken om Verdonk zo kwaad nog niet te vinden. Haar genootschap, Trots op Nederland, deed in veel meer gemeenten mee aan de raadsverkiezingen eerder in 2010 dan de Wildersclub. In Den Helder zit de club zelfs in het college van B&W. Of liever, zat. De wethouder namens TON, Paul Walgering geheten, gaf er op 24 augustus de brui aan wegens niet toegelichte onenigheid met zijn raadsfractie. Einde oefening.

4 gedachten over “Tot zover de bestuurskracht van Trots Op Nederland”

  1. Ik las dat Rita Verdonk met Trots op gewoon door gaat ……
    Ik ben begonnen daar wat opportunistisch over te denken.Stel dat het haar lukt 💡 om van Wilders een fiks zetels te jatten dan zou dat veel schelen ..brrrr 😀 daar niet van, maar er moet toch iets politiek organisch incestieus gebeuren om Wilders ultra rechts te verpolderen……. 🙁
    Terwijl ik vind dat trio Rutte Wilders en Verhagen de politiek uit gebonjourd ➡ horen te worden, ik zie geen verschil meer.
    Maar dat zal al helemaal niet gebeuren….

  2. Ik denk zelf dat Rita hoopt dat Wilders een dezer dagen een ontredderde leiderloze partij achterlaat en dat zij dan als nieuwe fluitspeelster de rattehorde over kan nemen ..

Reacties zijn gesloten.