Kunnen wij Nederlanders deze gelukszoeker genoeg treiteren om hem kapot of weg te krijgen?

De slechtziende, en wegens een beperking aan zijn been in een rolstoel zittende 31-jarige Fortunate Moussa groeide op in Sierra Leone. Daar zag hij op 16-jarige leeftijd zijn moeder verkracht en zijn vader vermoord worden.

Zelf werd hij bewerkt met kapmessen waardoor hij blijvend gehandicapt is.

Tijdens zijn vlucht naar Europa zag hij mensen omkomen.

Vervolgens vroeg hij asiel aan in Nederland en dit werd niet verleend.

Vervolgens ging hij flippen en werd hij wegens een bedreiging van een COA-medewerker en brandstichting in zijn kamer in een AZC veroordeeld tot gevangenisstraf.

Maar Moussa vertrok naar Engeland, waar zijn asielverzoek ook al werd afgewezen maar, en nu komt het, hij “om humanitaire redenen” mocht blijven.

Hij kreeg zelfs een blindengeleidehond en woonruimte.

Maar ja, hij had dus nog die celstraf in Nederland te goed dus werd hij uitgeleverd aan Nederland. Vanwege zijn psychotische en depressieve toestand zou er bij zijn detentie in Nederland aandacht worden besteed aan psychologische hulp en suïcidepreventie.

Na het uitzitten van zijn celstraf mocht hij in de vreemdelingendetentie. Wat ze in vreemdelingendetentie met mensen doen die suïcidaal zijn weten we: in elkaar knuppelen en in de isoleer gooien.

Dit overkomt Fortunate (what’s in a name trouwens) dan ook regelmatig.

Wel is bekend dat het IND vervolgens ging proberen hem uit te zetten naar Nigeria. Nigeria weigerde echter om documenten hiervoor te verlenen. Op zich niet gek als je nagaat dat Fortunate uit Sierra Leone komt.

Nou ja en sindsdien leeft de man dus afwisselend in vreemdelingendetentie en op straat.

Er is geen enkele manier om hem dit land uit te krijgen terwijl de IND dat toch al jaren probeert.

Wat ook grappig is, is dat hij hoog en droog in Engeland (waar ze wél aan humanitaire dingen doen) zat te wezen, met zijn blindengeleidehond, en zijn eigen woning, en dat Nederland hem toen zelf terug naar Nederland gehaald heeft om hem nu vervolgens te proberen uit te zetten naar een land dat hem niet wil.

Leuk voorbeeldje van een “gelukszoeker”.

Fortunate is helemaal geen gelukszoeker, hij was al gelukkig, in Engeland. Maar wij moesten hem hier hebben in Nederland, om hem hier te kunnen jennen door de psychotische man met PTSS afwisselend de straat op of de isoleer in te kunnen jagen.

Zo rollen wij Nederlanders en zo gaan wij om met “gelukszoekers”. Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

17 gedachten over “Kunnen wij Nederlanders deze gelukszoeker genoeg treiteren om hem kapot of weg te krijgen?”

 1. Ik word KOTSMISSELIJK van dit land met het TUIG dat hier de boel regeert, maar zeker ook de uitvoerders
  Willens en wetens mensen kapot zien te krijgen.
  Dat ze eeuwig mogen branden in de hel…, en dat ze tijdens hun leven ooit nog over deze hele planeet door demonen worden opgejaagd en dat ze nergens kunnen schuilen. TUIG!

 2. Wordt het niet eens tijd om een bezoekje af te leggen bij de verantwoordelijke instantie’s voor een klein lesje in fatsoen? Op oud vaderlandse wijze, inderdaad, met pek en veren en een eind hout voor het geval dat de mededeling niet helemaal overkomt of begrepen wordt? Ik weet het, gij zult geen kwaad met kwaad vergelden of eeh….bedreigen mag niet, of eeh… we moeten in goed overleg….etc.etc. U weet wel, vingerlikkend gereutel van de verantwoordelijke capo’s waar een beetje fatsoenlijk mens op slag kotsmisselijk van wordt, kortom de gebruikelijke bruine woordenbagger waar een heel kabinet en een groot gedeelte van de 2e kamer zich een slag in de rondte mee masturbeerd. Maar van dat eindje hout… ik vind het wel een goed idee, indachtig de aloude SGP-doctrine “wie zijn regering liefheeft kastijd haar”! Of woorden van gelijke strekking.. Nu toch het hoge woord “mastubeerd”gevallen is…. wat deed van Staay eigenlijk bij Rutte op de achterbank? Het zal toch niet….?

 3. @3, de verantwoordelijken kennen de betekenis van het woord fatsoen niet eens.
  En nee, bedreigingen mag niet, toch is het dreigen met andere maatregelen het enige wat hun zou kunnen stoppen.
  Maar goed, zelf dreigen ze immers ook niet met geweld, ze passen het gewoon toe.
  Misselijk wordt ik van die lui, en het woord tuig is nog vleiend, het juiste woord moet nog gevonden worden.

 4. Ja, ik heb het verhaal ook gelzen en net als je denkt dat Nederlanders niet dieper kunnen zinken in de morele en vooral ook bruine drek waar ze inzitten en zich als varkens in de modder in rondwentelen met een blijkbaar sadistisch genoegen, blijkt dat het toch nog weer een graadje erger kan. Wéér een beetje weerzinwekkender en walglijker.
  Denk er goed aan. Degenen die Dolmatov de dood in getreiterd hebben, Bah aan tie-ribs een vliegtuig en en uit sleurden, families uiteenrukten en de moeder scheidden van haar kinderen tijdens onsmenselijke deportaties – meestal in samenwerking met KLM – en verhongerde asielzoekers martelen met slaapdeprivatie en in elkaar trappen…je kunt dat schorem, die varkens, die onmensen die zoiets doen omdat ze zich gelegitimeerd voelen door Schreibtischmörder Teeven zomaar tegenkomen in de bus of de tram of naast je in de supermarkt……
  Verder zijn dat soort onmensen, is dat soort ongedierte totaal mislukt in het leven. Ze zijn….niets behalve schorem.

 5. Dat het ergens anders verschrikkelijk is is niet ons probleem, en daar moeten we onszelf ook tegen beschermen zodat het niet hier ook zo wordt, en zodat het niet al ons geld kost. Dus niet al die mensen hier toelaten, ook geen honderden rechtszaken met jarenlange onzekerheid, geen pardons, maar gewoon duidelijk: nee. Als we al dit soort suicidale brandstichtende psychisch gestoorde figuren hier humanitair gaan opvangen en heel humanitair en fijn behandelen worden we erdoor overspoeld. En dat gebeurt al, want men is hier lang niet duidelijk genoeg.

 6. @6 Vind jij ook dat als jij in bv Groningen woont dat problemen in Limburg niet jouw probleem zijn? Een paar honderd jaar gelden was dat namelijk ook heel normaal om te denken. Maw, waar ligt jouw criterium voor wat al dan niet jouw probleem is, of is dat gewoon dat jij er geen last van wilt hebben?

 7. @6 Dinkydau
  U bent het vleesgeworden voorbeeld van een nazi welke voor 7,50 gulden zijn eigen kinderen zou verkwanselen!

 8. @8 Het is gewoon dat ik er geen last van wil hebben inderdaad, maar dat lijkt me ook heel normaal. Een probleem van ver weg waar wij hier niks mee te maken hebben wordt anders ook ons probleem, en daar heb ik geen zin in. Buitenlandse problemen moeten in het buitenland worden opgelost en niet hier.

  @10 In tegenstelling tot extreem-links verkwansel ik niet de welvaart, vrijheid en veiligheid van mijn land, en daarmee de welvaart, vrijheid en veiligheid van mijn kinderen.

 9. Kinderen van een psychopaat zoals jij zijn al verkwanseld bij geboorte.

 10. @11 Buitenland is niets anders dan een door mensen verzonnen lijntje. Als Europa voor de Amerikanen in de jaren veertig geen economisch belang had gehad waren wij ook ‘buitenland’ voor ze geweest.

 11. Dit verhaal laat zien dat Nederland (in deze bedoel ik de neoliberalen die nu onbegrensde macht hebben op dit moment) de “HUMANITAIRE beginselen`’ hebben voorgoed laten varen.

  Het is alsof Gonzalves uit zijn graaf de betrokken ambtenaren opgeroepen heeft:
  “Goed zo jongens, laat ze zien waar we in staat zijn. Geen genade!”

  Laat zien gewoon dat je geen hart heb en vooral volg klakkeloos elke Befehl van de psychopaten met macht.

 12. Waar zou het dan vandaan komen dat kinderen op school slachtoffers uitkiezen om ze vervolgens eindeloos te treiteren?

  Jahoor, ze zien het uit het doen en handelen van hun ouders. Harteloze beesten.

 13. En Schreibtischmörder Teeven schreeuwt moord en brand en voelt zich op zijn manier ‘bedreigd’ – krijgt beveiliging (door tuig van G4S zeker? Soort zoekt soort) daarvoor – omdat mensen het zo langzemerhand niet meer slikken dat psychopaten als hij hun misdadige ‘werk’ zo maar kunnen doen…..
  Wat een door en door ziek land is Nederland…

Reacties zijn gesloten.