25 gedachten over “Islamkritiek nu ook populair bij wielrenners”

 1. Ik schaam me plaatsvervangend voor degene die dat heeft gedaan en ik kan u verzekeren dat niet alle Nederlanders denken en handelen als hem.

  Namasté

 2. Een ding weet ik wel , dit is hééél normaal en gebeurd al jaren , alleen doet ( verdomme) niemand aangifte , en als ze aangifte doen worden ze van het kastje naar de muur gestuurd door de politie .. én haalt het natuurlijk de kranten niet , we hebben hier in Den Haag zuid jaren last gehad van Duindorp tokkies die hier héél heldhaftig vanaf hun brommertjes alleenlopende Moslimas bespuugde , ach ies koeltoer hé..

 3. Nu mag een autochtoon omtrent zijn daad wel vermeld worden, , maar als een Marokkaan blondines en homo’s belagen, dan mag het woordje Marokkaan niet genoemd worden…
  Wel eerlijk zijn!

 4. @ Trix de rechtse media noemt al jaren de afkomst van Nederlanders die er wat anders uitzien. 💡 Niet zeuren, overigens vind ik dat het er niet toe doet wat voor 2e passpoort je hebt. Het blijft een Nederlander. Dus vind ik het noemen, ” het was een Marokkaan” onnodig grievend en kwetsend. Waar is de goede oude tijd waar je nog weleens hoorde dat iemand een pokdalig gezicht heeft.?

 5. Oké: Gewoon een Nederlander heeft een echtpaar bespuugd..niet meer verder zeuren..
  Theo van Gogh werd ook door een Nederlander vermoord, en homo’s worden ook door Nederlanders belaagd..
  Zijn we er zo?

 6. @ Beatrix

  Oké: Gewoon een Nederlander heeft een echtpaar bespuugd..niet meer verder zeuren..
  Theo van Gogh werd ook door een Nederlander vermoord, en homo’s worden ook door Nederlanders belaagd..
  Zijn we er zo?

  Nederlands echtpaar bespuugd, Theo v Gogh vermoord, Homo’s belaagd. JA.

  Aangezien deze mensen of het nou nieuwe of oude Nederlanders zijn berecht worden als Nederlanders vind ik het totaal overbodig hun 2e paspoort te noemen. Ik vind niet dat het aan de media is om de 2e nationaliteit van iemand te noemen. Laten we opsporingsberichten vooral laten aan de politie.

 7. Idd met je eens, maar voortaan niet meer roepen dat een autochtoon een moslim-echtpaar heeft bespuugd, want dat is discriminatie..
  We zijn Nederlanders zonder achtergrond……

 8. @Excelentie Zwembad: Jullie willen toch dat wij allemaal Nederlanders zijn?
  Nou dat gaan we dan worden, identiteitsloos door het leven..
  De Nederlanders in boerka’s zijn ook identiteitsloos, zo je wilt…
  Kortom geen identiteit,geen achtergrond,geen wortels, gewoon een Nederlander, want anders staat het zo nationalistisch, kortom iedereen dezelfde Nederlander…
  Voortaan geen Marokkanen meer, geen Joden, geen Turken, iedereen dezelfde Nederlander..

 9. Het bericht gaat over een echtpaar waarvan de vrouw een hoofddoekje heeft en die worden bespuugd door een wielrenner. Wat is jouw probleem?

 10. Je voelt je toch niet aangesproken hoop ik Bea ???

  Je hoeft het namelijk niet op te nemen voor die wielrenners, wat ze gedaan hebben kan gewoon niet. Als je alle andere zaken erbij haalt krijg ik de indruk dat je het zelfs wil goedpraten en dat zou echt schaamteloos zijn !!!

 11. Ik praat niets goed…maar waarom moet dit zo breed uitgezonden worden?
  Waarom moet er nu staan een moslimechtpaar, waarom niet gewoon een echtpaar/ Dit is sensatie….
  Er had ook kunnen staan: fietser bespuugd een echtpaar, maar dat kinkt niet..

 12. Omdat de schrijver van het stuk een moslim is. Op een moslim site. Als je problemen hebt met dit stuk ga dan daar zeuren.

 13. Gereformeerde slaat katholiek in elkaar. Zo,n krantenberichtje misschien. Tante Beatrix, zwembad blijft in geen enkele discussue overeind. Dus ook hier niet. Dat zie je toch.

 14. EDIT REDACTIE: GEWIST + BAN ivm REGELS. Volgende amnestie: rond februari 2011. Tot dan.

Reacties zijn gesloten.