Oplossing Limbodebat en Romavraagstuk

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de auteur, (krapuul reageerder) Excellentie Zwembad, en verscheen eerder op zijn eigen site.

Zie hier mijn oplossing voor twee lastige problemen. Ten eerste heb ik al geschreven over het Limbodebat; de Limburger vormt een nationaal probleem; zo willen de Limburgers graag dat heel Nederland ‘hun Wilders’ omarmd omdat ze een frustratie hebben over de haagse politiek. Eerder op dit blog heb ik al duidelijk gemaakt waarom we min of meer de keutel van Nederland beter kunnen afstoten. Dat ik niet de enige ben die dit helder inzicht heeft blijkt uit uit deze site .

We hebben alleen een groter vraagstuk in Europa. Er leeft hier een volk dat de holocaust ook heeft moeten meemaken de Roma of Sinti …en ach…zoveel termen dat ik me beperk tot Roma om al die mensen die ook bekend staan als zigeuners te benoemen. Deze mensen zijn vervolgd door de eeuwen heen en nog steeds is het in Oost-Europa compleet normaal deze mensen ongeveer te zien als rechteloos. Ik kan daar nu een heel verhaal over schrijven maar waarom die moeite doen als een dame dat hier perfect uitlegt.

Hoe hebben we iets dergelijks indertijd opgelost met de Joden; we gaven ze Israël.


Dus het lijkt me meer dan logisch dat we dan de Roma ook een stuk land geven waar we zelf toch niet al teveel mee doen. Limburg is daarom ideaal gezien we er zelf ook alleen maar gezanik van hebben. De oorspronkelijke bewoners krijgen gewoon eerlijk de helft van het land en zelf een stukje van Maastricht, de Roma zullen zich thuis voelen in dit typisch Europese glooiende landschap waar , elke Nederlander kan dit beamen, het fijn toeven is met je sleurhut.


Nu zult u zich afvragen; vanwaar deze geografische verdeling.


Ten eerste is het van belang dat een groot deel van de Roma graag nomadisch leven dus de optimale lengte is benut.


Ten tweede krijgen zij de rivier de maas (de Limburgers hebben nog steeds uitstekende verbindingen met deze rivier), een nieuw volk verdient een zeehaven en dat heeft Limburg helaas niet ; de maas is een nette compensatie en daarbij is het een natuurlijke trekroute; het geeft het nieuwe volk ook de mogelijkheid om als nieuwe natie een handelsnetwerk op te bouwen met de buurlanden.


Waarom Venlo gegeven wordt aan de Roma en niet aan Wilders wiens thuisland het is; Wilders als geen ander zal dit begrijpen, dit behoeft verder geen uitleg.

8 gedachten over “Oplossing Limbodebat en Romavraagstuk”

 1. Door HOLLAND ?? sorry hoor , maar Limburg is toch waar de PVV in stembureau na stembureau de GROOTSTE is geworden ??

 2. Gelukkig is de schrijver van dit stuk dan ook geen hollander maar een Groninger die het wel allemaal weet.

  Ik zie dat de schrijver u tot tot verhuizing veroordeeld en u in het noorden van maastricht zult belanden om uw achterlijke cultuur te belijden
  Ik zie het bezwaar niet zo? Limburgers zijn toch dat soort zaken?

  Tsja dat het jullie zelf treft is een beetje sneu maar dan had je maar niet op Wilders moeten stemmen. En gehuil over “ja we stemmen niet allemaal op Wilders”

  Dat gezeur heeft Wilders ook geen boodschap aan als men zegt “ja maar niet alle moslims staan achter de aanslagen op 9/11”, sterker nog in deze verhouding komen jullie er goed mee weg! moslims worden voor minder in een hoekje gedrukt.
  Bovendien is deze oplossing toch vrij eerlijk jullie krijgen de helft ; eerlijk delen
  of zijn jullie daar nu ook al te beroerd voor?
  Kennelijk wel anders hadden we niet de zoveelste verontwaardigde reactie van de heer Tibeart gekregen.
  Heb je meegekregen dat Dion Graus een speciale Limburgse militiefractie wil opzetten in de kamer?
  Tuurlijk niet want jullie zijn nog maar recentelijk gealfabetiseerd.
  Het is gewoon de beste oplossing; Sarkozy en Berlusconi willen de holocaust op de Roma voortzetten ; wij dienen dat te voorkomen en daarom bieden we Limburg aan, daar kunnen Limburgers onmogelijk een bezwaar tegen hebben gezien Wilders’ opvattingen over Israël en de Palestijnen. Daarbij zijn we nog zo aardig jullie je tradities te laten voortzetten in bepaalde thuislanden; verdomme jullie krijgen zelfs Kerkrade!!!
  Klagen zit jullie wel in het bloed hoor.
  😮

 3. Eventuele muren om de Roma tegen eventueel Limbo extremisme te beschermen moeten natuurlijk wel op Limbo gebied gebouwd , en de Roma mogen ook volendam en Scheveningen ( ook PVV bolwerken ) de haven van Scheveningen is maar klein maar wel een zeehaven ..

 4. @tibeart over de rug?

  Het is toch echt de bedoeling om een ernstige zaak aan te stippen.

  Namelijk dat de recente ontwikkelingen in Frankrijk en Italië mbt de Roma.

  Zie tweede link in artikel.
  Dat Limburg er wederom in berokken is ; Ik dacht in de eerste instantie aan de streek om Nice totdat iemand me er op wees de de streek rond Venlo veel passender zou zijn.

 5. Verder speel ik graag leentjebuur bij ‘modieus’ rechts qua schrijfstijl om ze belachelijk te maken . Ik vrees dat niet iedereen dat door heeft kennelijk.

 6. Ik ben in elk geval blij dat ik binnenkort weer in Limburg vakantie kan vieren, in het deel van de Roma. Moet, vanuit Holland komend, wel door het gebied van de Limbo’s.
  Kan daar geen corridor komen, langs de A1?

Reacties zijn gesloten.