Ons ras sterft uit – so what?

Om de zoveel tijd laten de rabiaatrechtse rioolonderbuikers hun semibeschaafde masker vallen. Bijvoorbeeld wanneer ze een van afkomst Congolese minister van Integratie, Cecile Kyenge een “orang oetan” noemen, of wanneer ze een Marokkaan een “rifaap” noemen, publicist Bert Brussen (elke vrijdag op Radio 1 bij de AVRO) doet dat bijvoorbeeld. Of elke column van Joost Niemoller bij de dagelijksestandaard. Gaan allemaal over “ras”. Over negers met grote lullen die goed kunnen dansen en goed kunnen neuken. Maar die verder heel erg dom en stom zijn want wij blanken zijn superieur. Dit is volgens Niemoller dan “wetenschap”.

Ik las ook een reactie van een reageerder op laatstgenoemde site. Negers zijn niet in staat tot genocide op industriële schaal. Want ze ontberen de industriële capaciteiten. Dat soort praat bedoel ik.

Wilders is er tot nu toe altijd heel goed in geslaagd om het onvervalste racisme geen onderdeel te laten zijn van zijn “gedachtegoed”. Weliswaar is uiteraard het overgrote deel van zijn achterban zo racistisch als het maar zijn kan. Maar dat even terzijde.

Wilders doet het langzaam aan. Werd hij 2 jaar geleden nog vrijgesproken van hatecrimes omdat zijn gedachtegoed “islamkritiek” zou zijn, en geen racisme, en het ging over een religie, en niet over mensen, en dan is het heel anders, anderhalf jaar later hield onze vrijwel voltallige “volksvertegenwoordiging” al een heusch debat met het kabinet Rutte-Asscher over Het Marokkanenprobleem. Blijkbaar mag het tegenwoordig gewoon toch over mensen gaan. En tegenwoordig flirt Wilders al met diverse rabiaatrechtse xenofobe, homofobe, antisemitsche en verder onvervalst racistische bewegingen in de rest van Europa.

Het is dan aan ons politiek correcte cultureel-marxisten om daar wat duiding over te schrijven.

Ik hoef denk ik niet opnieuw te gaan zitten uitleggen dat mensenrassen helemaal niet bestaan. Dát is het grote probleem met racisten. Dat maakt ze zo achterlijk. Je kan het nog 20.000 keer semi-wetenschappelijk opschrijven. Je kan nog 100 keer bij Pauw en Witteman gaan zitten. Maar mensenrassen bestaan dus niet. En we zijn dus snel uitgepraat. Ja jij bent een achterlijke boer, dat klopt. Jij ziet verschil tussen de blonde lokjes van een roomblanke peuter en het stugge kroeshaar van een vluchteling uit Afrika. En je denkt dat je slim bent omdat jij in staat bent om dat verschil te zien, en je denkt dat je dapper bent door dat “te benoemen”.

Als je bijvoorbeeld bijgaande afbeelding bekijkt van huilend blank xenofoobje en je vergelijkt dat met de tuinkabouter-roze aardappelkop van Joost Niemoller dan lijken dat ook wel 2 verschillende rassen. De verschillen zijn enorm. En toch zijn het allebei bange in hun broek schijtende jankerts.

Huilie
Huilie

18 gedachten over “Ons ras sterft uit – so what?”

 1. “Rassenvermenging” is onvermijdelijk. Die racisten moeten niet zo zeuren.

  Verder zijn types als Niemöller, Brussen, etc. gewoon zelf een stel hersenloze primitievelingen uit het stenen tijdperk, die nog bezig zijn een wiel te maken van een vierkant.

  Oh, en dat plaatje is echt walgelijk. Kinderen misbruiken voor racistische doeleinden. Misselijkmakend.

 2. Rechts is de dode tak aan de boom der evolutie. En dat is prima. Ze zijn zelfdestructief.

  In Amerika is dat gelukkig ook aan de gang. Rechts Nederland wil dat maar niet geloven en die hopen nog op een Reagan versie 2.0. The GOP is stervende. Niet dat de Democraten super zijn maar zolang ze Libtards worden genoemd dan gaat het in ieder geval de goede kant op. Tijd dat die landdieven (blanke KKK reli rednecks) eens gaan inleveren wat ze zo lang al bezet houden. Natives (Latino’s), Sociaal bewogen blanken, Aziaten, Zwarten zullen dat land erven. En dat is ook mooi een stomp in het gezicht van rechts Nederland.

 3. EDL, tja. NOG is Wilders geen vriendje van ze.
  Maken die zich ook zorgen over de migratie naar Engeland vanuit Schotland, Noord-Ierland en Wales?

 4. Zover de wetenschap het weet stammen we af van mensen uit Ethiopië en omgeving. Ze verlieten Afrika deels waarschijnlijk pas zo’n 80.000 jaar gelden. Hoezo rassen?

 5. @1, het is niet alleen dat plaatje, al geruime tijd is het bekend dat er enkele veroordeelde pedofielen bij de EDL zitten.Geen zin om de desbetreffende links erbij te zoeken. Je kan die informatie o.a. hier [ http://www.hopenothate.org.uk/hate-groups/edl/ ] vinden.

  @3, Menig ‘zichzelf PVV’er noemende fascist’ ondersteunt de hooligans van EDL. Meestal in woord (interwebs lol), soms in daad.

 6. Het gaat niet om rassen. Het probleem betreft etniciteit.

  “Huidskleur is niet het probleem. De etnische factor is een heel heikel punt, het taboe der taboes. Wetenschappers die dat soort onderzoek doen worden constant uitgescholden – ‘Dr. Mengele’ en meer van dat fraais – of bedreigd.” (Niemöller)

 7. @6 Dan moet de EDL helemaal hun bek houden. Voor zover ik weet kent Alboin vele etniciteiten van oudsher.

 8. @6
  “het taboe der taboes”

  HAHAHAHA…wat een idioot. Het is géén taboe wanneer deze waanzin verder wordt genegeerd, door mensen die zich géén angstbeelden etc. laten opdringen van neo-nazi’s, zoals joost niemoller ís.

  “Wetenschappers die dat soort onderzoek doen”
  Wetenschappers die dat soort onderzoek doen (wie?) worden niet echt serieus genomen, omdat het volstrekte kolder ís.

  “worden constant uitgescholden – ‘Dr. Mengele’”
  Goh, en hoe zou dat nou toch komen? Mogelijk door het niet wegkijken van de geschiedenis, en (meer dan) terecht zulke paralellen trekken?

  “– of bedreigd”
  Slachtofferrol, menig PVV’er die zich er, zoals bekend, lustig in rondwentelt. Zo ook die droeftoeter.

  Een ieder die joost niemoller ook maar een beetje serieus neemt, lach ik recht in zijn/ haar smoel uit.

  Overigens, roze aardappel kop? Eerder een doorgesnoven cokejunk. (van coke kan je nml. ook een bolle harses krijgen.)

 9. Vervelend ook dat we allemaal van een niet blanke afstammen. Dat stukje geschiedenis vergeten die dr. Mengelens der aarde nogal maar al te graag.

 10. Gelukkig pleegt mijn zoon uit mijn eerste “Arische” huwelijk nu lekker rassenschande met een Joodsch meisje ( hoewel dat in Nederland nu tegenwoordig weer géén rassenschande meer is ) .. Mijn tweede is met een Marokaanse moeder al zo rassenschandelijk als in hedendaags Nederland maar kan .. maar in ieder geval zijn mijn kleinkinderen onder geen omstandigheid met raszuiverheid behept …. 😀

 11. In het verlengde van mijn reactie @5 een artikel welke ik net las.

  http://www.edlnews.co.uk/index.php/latest-news/latest-news/1158-three-birmingham-division-edl-members-caught-in-anonymous-paedophile-sting

  Er zijn meerdere (reeds geruime tijd bekende)O pedofielen, binnen de EDL, zoals evt. ook te vinden is via de eerder genoemde site @5.

  Dit zijn (ook) de mensen waar menig ‘zichzelf PVV’er noemende’ zich mee wenst te identificeren en/ of te associëren. Dat ze, deze zelfbenoemde PVV’ers, er maar “trots” op moge zijn…De Breivikjes in spe, zal het niet boeien…
  http://www.guardian.co.uk/world/2013/jul/16/french-arrest-norwegian-terror-plot-suspect

  _
  @10 😆

 12. “Wilders is er tot nu toe altijd heel goed in geslaagd om het onvervalste racisme geen onderdeel te laten zijn van zijn “gedachtegoed”.

  Wilders alleen lukt dat niet.
  Hij heeft een hele staat achter zich die hem steunt.
  Hij heeft traditionele etnisch-zuivere politici die hem steeds op allerlei manieren in de Tweede Kamer sinds jaren steunen.

  Last but not least, weet je dat binnen de VVD is men zo trots op de PR kwaliteiten (vertaald – kletskwaliteiten) van Rutte, Wilders en anderen die een hele kunst van hebben gemaakt dat ze nooit recht-op recht-aan over de zaken praten maar ons-kent-os weet donders goed meteen waar het over gaat.

 13. @11 Ook een aantal NPD kaders hebben een meer dan twijfelachtig verleden met kinderen. Toch wel opvallend. Zou een en ander met elkaar te maken hebben?

  @10 Heel goed. De enige manier om deze rassenwaan uit te bannen.

  @6 Mijn kindertjes zijn roomblank, maar volgens Niemöller natuurlijk onrein, want ze hebben niet alleen dubbele nationaliteit, ook een dubbele etniciteit. Brabants und Bayrisch.

 14. @13, ik zou geen directe link tussen fascisme en pedofilie/ -sensualiteit willen leggen, hoewel ik er zekers wel over kan filosoferen op basis van het (ook bij mij) reeds bekende.

  Zou ik een link daartussen leggen, dan zou bijv. Martijn van Uittenboogaard (spelling!?) een uitdragende fascist moeten zijn. Wat hij naar mijn bescheiden mening/ observatie (van gepaste afstand) _níet ís!_.

  Maar ja, het is inderdaad nogal opvallend, dat er onder de zelfbenoemde “Islam-critici” nogal wat pedofielen zijn. Kijk bijvoorbeeld alleen maar naar Henk Bres, die (ik meen bij Knevel & v/d Brink) stelde dat hij meisjes van een jaar of twaalf/ veertien (12/ 14!) wel ‘opwindend/ prikkelend’ vindt. De voormalige pooier Bres is “fel” anti-pedo, althans… Wat zijn zwakbegaafde volgelingen, de trieste PVV-trolletjes, maar wat geweldig blijken te vinden. De aandachtshoer Bres vindt het prima, want: publiek voor zijn waanzin.

  Maar goed, ‘ons ras’ (Homo Sapiens) sterft uit., aldus het Breivikje in spe joost niemoller…

 15. ik sterf ook uit, geen kinderen…..
  Misschien laat ik een boek na, dan sterven mijn gedachten niet uit.

 16. @15 Ik hoop het niet. Maar sommige overeenkomsten vind ik wel frapant, that’s all.
  Jan Teijn, nog zo een.

 17. Als ze niet willen dat blanken uitsterven, moeten ze eens campagne gaan voeren om mensen aan te sporen meer kinderen te krijgen in plaats van hun frustraties uit te leven op mensen met een ander kleurtje. Met de huidige geboortecijfers is uitsterving slechts een kwestie van tijd, met of zonder immigranten. Ze zouden eigenlijk een voorbeeld aan hen moeten nemen, in plaats van moord en brand te schreeuwen dat ze fokken als konijnen.

  Maar de kern van het “probleem” aan pakken is natuurlijk niet voor hen weggelegd, want hun zogenaamde vaderlandsliefde is enkel gestoeld op haat jegens de ander en gek genoeg, ook jegens Nederland zelf. Ik hoor van die figuren niets anders dan hoe kut het hier wel niet is. Hun minachting voor Nederland doet niet onder voor die van de mythische cultuurrelativisten die zij achter elke struik menen te zien.

Reacties zijn gesloten.