Bij het (opnieuw) heengaan van weblog Artikel7

B. P. Schut van Joop.
B. P. Schut van Joop.
Het heeft 2 weken geduurd maar inmiddels is het schokkende nieuws doorgedrongen. DE website van Het Vrije Woord, is niet meer. Artikel7 was een leuke (rioolrechtse) site. We hebben regelmatig artikeltjes gewijd aan de diverse orgies van geweldsfantasieën aldaar, ik breng in herinnering het met een roestige broodmes afzagen van het hoofd van Halsema, het middels guillotine onthoofden van ondergetekende, Moszkowicz in een massagraf, het in brand steken van Mohammed Rabbae enzovoorts. En enzovoorts enzovoorts enzovoorts en enzovoorts.

Daarnaast was de site tijdelijk best wel hip in PVV-kringen. Diverse PVV-politici hebben er hun prutswerkjes achtergelaten. Aldus deze massamoord-fantasie-site legitimerend. Alhoewel? Legitimerend?

Je vraagt je inderdaad af wat erger is. Een website waar ze fantaseren over Marokkanen in brand steken met benzine of waar PVV-misdadigers hun vuiligheid mogen plempen. Ik denk dat het elkaar aanvult, en dat het goed bij elkaar past.

Anyway ze stopten, dat is bekend al vaker. De vorige keer dat ze stopten werden ze overgenomen. De overname-partij dacht met een schone lei te beginnen en vroeg zich verbaasd af: hoe kan het toch dat andere websites zulke nare dingen over ons beweren? Nou daar heb ik toen op geantwoord met voorbeeldjes zoals het met een roestige broodmes afzagen van het hoofd van Halsema, het middels guillotine onthoofden van ondergetekende, Moszkowicz in een massagraf, het in brand steken van Mohammed Rabbae enzovoorts. En enzovoorts enzovoorts enzovoorts en enzovoorts.

Volstrekt normale rechtse dingetjes dus.

Denk overigens niet dat Artikel7 (hoewel trendsetter) alleen stond in het verheerlijken van Anders Breivik, of het puur en alleen om te treiteren 100x het woord “neger” gebruiken in 1 stuk. Of het oproepen tot uitroeien of deporteren van alle “lichtgetinten” in Nederland. Daarvoor kun je ook op Geenstijl terecht, Nujij, Elsevier of bijvoorbeeld de Telegraaf.

Verder kan iedereen voor zijn fascistenstukken tegenwoordig uiteraard gewoon terecht bij Trouw, Volkskrant en Vrij Nederland. Mocht je er niet genoeg van krijgen dan kan je nog terecht bij Amsterdampost en E. J. Bron. Je hoeft niet bang te zijn iets te missen want het stikt, bijvoorbeeld op twitter, van de linkse mensen die iedere rabiaatrechtse rioolscheet met zoveel mogelijk moeite en links de ether in sturen. Die kicken blijkbaar op rabiaatrechtse rioolporno.

Maar goed het is inderdaad zielig dat Artikel7 nu weer “deaud” is. Maar de vele bezoekers en schrijvers kunnen nu gewoon terecht bij andere fascistenclubs zoals dagelijksestandaard van schedelmeter Joost “Negers hebben een goed ritmegevoel” Niemoller, TPO van Bert “Rifapen” Brussen, en Joop van de VARA, waar ze de islamisten met wortel en tak willen uitroeien.

Ik wens ze er veel plezier. Blijven wij ondertussen gewoon wél normaal doen. Op onze eigen, onnavolgbare extreem-fatsoenlijke wijze, radicaal als we zijn.

2 gedachten over “Bij het (opnieuw) heengaan van weblog Artikel7”

  1. “De vorige keer dat ze stopten werden ze overgenomen.”

    Oh? Die heb ik gemist! Door wie?

  2. Men kan uiteraard ook terecht voor ‘verhelderende’ inzichten bij de NCRV (‘samen op weg’) op Radio 1- alwaar nazi’s betiteld worden als zijnde ‘verzetsgroep’ (…) – met nazi Joost Niemöller danwel ‘rifapen’-krijsertje Bert Brussen bij BNR die eveneens gewoon een ordinaire fascist is.

    Wie behoefte heeft aan bewegende plaatjes wordt uitstekend bevredigd in zijn of haar riool-rechtse behoefte middels ‘Pauw en Witteman” en ‘Knevel en v.d. Brink’.
    Langzaal maar zeker worden de roomblanke geesten rijp gemaakt voor de zo vurig door Niemöller, Wilders en Schut gewenste genocide en etnische zuivering

Reacties zijn gesloten.