Vriendjes van Geert spelen in Bradford

Herinnert u zich De English Defence League nog? Het zijn vriendjes van Geert ,die een deze dagen (op 30 october om precies te zijn ) een pro-Geert demonstratie willen gaan houden in Amsterdam .

Die vriendjes waren 28 Augustus 2010 aan het spelen in Bradford

Met de politie speelde ze leuke spelletjes als “Gooi de rookbom ” en “Gooi de steen naar oom Agent ” vergezelt van leuke Judeo-Christenlijke kreten als : “Allah, Allah, who the fuck is Allah?”  ( best wel orgineel voor een krapulist met de hersenfunctie van een wandluis )en “Muslim bombers off our streets”. Ik vraag mij af , zou Geert nu voor deze vriendjes ook de “knieschotmethode” aanbevelen ?? Of is dat suggereren het demoniseren van leuke jongelui die  begaan zijn met het lot van hun suprieure Joodsch-Christenlijke cultuur  (net als Geert en zijn PVV ) ?? Volgens de EDL zijn ze “a peaceful, non-racist organisation opposed only to “militant Islam”. Is dat trouwens geen letterlijke vertaling van wat de PVV claimt te zijn ???

5 gedachten over “Vriendjes van Geert spelen in Bradford”

 1. ‘Thousands of anti-racists and local residents joined counter-protests and events organised around the city. Mohammed Khan, 29, said: “We want to show the people of the UK that Bradford is a united and peaceful place, where Asians, white people – everyone – gets along. Nobody here wants these people. They are just trying to divide this city and provoke trouble.”‘

  Dat zou in Nederland ook moeten gebeuren.

 2. tja, ik weet het niet. zijn ze HELEMAAL ALLEEN dan staan ze ook voor paal en zijn ze makkelijker van de straat te vegen.

  wie wil er zulke mensen nu ontmoeten? mooie tv beelden is voldoende.

  ik vond het ook prachtig dat bij GW eerste rechtsgang er maar een klein groepje, “uitgenodigde” ❗ ❗ ❗ volgers waren.

 3. MrOoijer Schreef:

  Nobody here wants these people. They are just trying to divide this city and provoke trouble.”‘

  Tja, minderheidsregering, hé?

Reacties zijn gesloten.