Citaat van Wilders die schijt op 1.630.803 kiezers

Het Volk
Het Volk heeft gesproken en daarom moeten we ze serieus nemen en ons schikken naar alles wat Het Volk wil en het zou een verkeerd signaal zijn naar Het Volk zijn als we, enfin u weet wel.

Wat zei Wilders in 2006 over de 16 zetels winst van de SP (die toen veel groter was dan de PVV nu)?

Jan Marijnissen en zijn Socialistische Partij mag dan wel fors hebben gewonnen, waarvoor hij terecht ook van mijn partij felicitaties verdient, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat wij ook vinden dat hij de macht in Nederland moet krijgen. Ik zou daar eerlijk gezegd niet aan moeten denken… Ik heb ook eigenlijk geen enkele vraag aan de informateur over het mislukken van de combinatie CDA, Partij van de Arbeid en SP, hooguit een compliment aan de heer Hoekstra dat het niet is gelukt. Goed werk, mijnheer de informateur, echt goed werk dat dit niet is gelukt (Groene)

En dan zwijg ik nog over het gepiep, geklaag, gejammer en het gekreun en gesteun van de SP aanhang in 2006. Dat was er namelijk niet.

5 gedachten over “Citaat van Wilders die schijt op 1.630.803 kiezers”

  1. Een Buikspreekpop kan ook niets onthouden , we moeten alleen uit zien te vinde wie zijn arm in geerts achterkant heeft , Afsin Elian lijkt me een mogelijkheid ….

Reacties zijn gesloten.