49 gedachten over “Ingezonden brief van Trouw lezer met spijt van PVV stem”

 1. Ik begrijp Rob…en hij leest zeker nooit “de bijdragen” van de Wilders aanhangers. Jammer.

 2. Ik krijg er zo langzamerhand spijt van dat ik NIET op de Politieke Volksverlakkerij Vereniging gestemd heb. 😉

 3. ik ben blij op Wilders gestemd te hebben.
  Vraag waar was Melkert na de moord op P.F. binnen 1 dag het land uit.
  Ondergedoken bij de VN
  De moordernaar was rood alleen al door het bloed.
  Wilders winst . Politieke terrorisme PVDA.
  In de staten wordt iedereen onder druk gezet
  (Rotterdam truc door v. Heemst uitgevonden) in de deelgemeenten.
  Geen PVV in de 1e Kamer.
  Dit kost teveel linkse (werk)plekken.
  Behoud van linkse deelgemeenten met totaal overbodige duur betaalde
  linkse bestuurders € 100.000,– per jaar per stuk (belasting-bijdrage-belasting)

 4. Wat een diarree van zo’n bruinhemd zeven maanden na dato. Traag van begrip, die Henk van Ingrid …. ❗

 5. Beste mensen,het beste wat Nederland is overkomen is de oprichting van de PVV geweest.
  Na vele vele jaren van linkse ellende dat werd gekenmerkt door vooral ons land weg te geven aan de multiculti,en de daarbij behorende problemen.Haat tegen vrouwen, tegen Joden. tegen homo,s tegen kortom alles .Gelukkig zijn we aan het ontwaken,en iedere dag worden er meer Nederlanders wakker en stemmen op de enigste partij voor de Nederlanders namelijk de PVV.Als we allemaal op de PVV stemmen komt er een einde aan dat geklets over hoofddoeken,sharia,vrouwenhaat enz enz.
  Het motto is [aanpassen of wegwezen]Nederland is wakker geworden,leve de PVV.

 6. Abdul[alleen de naam al]voor u heb ik het volgende advies.Gauw naar huis,koffers pakken,erop toezien dat uw familie dat ook doet,met z,n allen lekker terug naar eigen land.Doeiii

 7. Ruud Beijer Schreef:

  Beste mensen,het beste wat Nederland is overkomen is de oprichting van de PVV geweest.
  Na vele vele jaren van linkse ellende dat werd gekenmerkt door vooral ons land weg te geven aan de multiculti,en de daarbij behorende problemen.Haat tegen vrouwen, tegen Joden. tegen homo,s tegen kortom alles .Gelukkig zijn we aan het ontwaken,en iedere dag worden er meer Nederlanders wakker en stemmen op de enigste partij voor de Nederlanders namelijk de PVV.Als we allemaal op de PVV stemmen komt er een einde aan dat geklets over hoofddoeken,sharia,vrouwenhaat enz enz.
  Het motto is [aanpassen of wegwezen]Nederland is wakker geworden,leve de PVV.

  Ze dalen anders gestaag in de peilingen 😀

 8. De PVV is niet vrouwvriendelijke en niet homovriendelijk. De rechtse coalitie waar Wilders deel van uitmaakt heeft ervoor gezorgd dat homoseksuelen in het merendeel van de gevallen niet met een buitenlandse partner kunnen trouwen en dus geen leven in Nederland kunnen opbouwen.

  Fleur Agema beschuldigt vrouwen van losbandigheid en wil daarom abortus voor iedereen vrijwel ontoegankelijk maken.

 9. Geachte Sofia,in Nederland mag je openlijk voor je homosexualiteit uitkomen zelfs trouwen.
  In sommige landen wordt je gestenigd,opgehangen,of doodgeslagen als je hiervoor uitkomt.
  Dat het homosexuelen door een wet moeilijk wordt gemaakt om met een buitenlandse homo te trouwen is spijtig.Het feit dat de PVV ageert tegen hoofddoekjes heeft juist met vrouwvriendelijkheid te maken.De PVV zegt niet dat je je als vrouw moet verbergen achter een masker,vanwege een geloof.Het is juist merkwaardig dat de vele clubs van Nederlandse vrouwen hier niet tegen zijn.Nederlandse vrouwen zijn gelijk aan de man .Daar hebben de Nederlandse vrouwen voor gestreden sinds de jaren vijftig.

 10. Tot voor kort kon ik wel met een vrouw uit het buitenland trouwen, dankzij deze coalitie niet meer. Deze coalitie heeft van de homofobe wetten van andere landen dus mijn probleem gemaakt. Daar is de PVV dus keihard medeverantwoordelijk voor.

  Daarnaast vind de PVV dat je zelf voor een abortus moet betalen en dat het binnen 8 weken moet. Het kan ze geen reet schelen dat een verkrachte vrouw dan voor een abortus mag gaan sparen.

  Er zit geen Islamitische partij in dit parlement die aan mijn rechten toornt dat doen rechtse partijen in dit land.

  Wat andere vrouwen dragen moeten ze zelf weten. Als jij een gebouw of winkel binnenkomt moeten mensen uiteraard van je kunnen vragen dat je gezichtsbedekking af doet. Een hoofddoekje is doorgaans even vrijwillig als de pruik van getrouwde Joods Orthodoxe vrouwen en de kapjes en plooirokken van streng Christelijke vrouwen.

 11. @ Ruud
  Beste Geachte U mensen jijjen en jouwen tegenwoordig. Maar misschien wil je dat er U tegen jou wordt gezegd zodat jij nog een beetje status kan ontlenen aan hoe jouw inhoudsloze aandachttrekkerij je gedrein om je fopspeen moet verdoezelen. Want of je bent nog een zuigeling die afhankelijk opkijkt tegen de anderen die groter zijn als jou, of je waant je nog in een tijd dat ‘gewone mensen’ nog Uzeggertjes waren tegen autoriteiten [als wij].
  Deze topic is van ongeveer dezelfde datum: http://forum.fok.nl/topic/1512681/3/50

 12. Beste Sjuul,u bent vast van de linkse kerk met waarschijnlijk geitenwollen sokken.
  Mensen zoals u die ageren tegen Wilders lopen vaak met een enorme plaat voor hun hoofd.
  Ga eens langs een psychiater.

 13. Geachte Jaqueline,ga s,avonds eens met mij mee,dan gaan we een rondje door de Mercatorbuurt lopen..Dan kom jij er wel achter met je zogenaamde politieke correctheid.Ineens heeft Hr Wilders overal de schuld aan.De schuldige die verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van Nederland zijn de Linkse partijen.Die hebben ons land weggegeven onder leiding van J den Uil.En hier lees ik alles over zijn blinde linkse volgelingen,maar gelukkig zijn er ongeveer twee miljoen mensen die daar anders over denken en op de partij voor de Nederlanders stemmen.Voei Jacqueline.stem PVV

 14. Je bedoeld het Mercatorplein in Amsterdam? Dat ligt in de Baarsjes. Ik fiets daar vaak genoeg in de avond en ’s nachts en ook elders in Amsterdam.

  Ons land weggegeven? De gastarbeiders zijn hier heen gehaald door het grootbedrijf met toestemming van de VVD en de Confessionele partijen. Totdat Bolkestein over het integratie beleid begon had de VVD geen moeite met een ruimhartig asiel- en immigratiebeleid. De Staatsschuld kwam ook van Rechts. Het grote lenen in onder Lubbers begonnen.

  Als ik Rechts hoor dan heeft Joop den Uyl in een paar jaar meer voor elkaar gekregen dan Rechtse partijen in tientallen jaren. Hoe vleiend dit ook is; de feiten liggen toch echt anders.

 15. Ruud Schreef:

  maar gelukkig zijn er ongeveer twee miljoen mensen die daar anders over denken

  Bij de laatste verkiezingen waren dat er nog maar 869.595.

  In procenten:
  EP2009: 17,0%
  TK2010: 15,5%
  PS2011: 12,4%

 16. Geachte Sofia,het weggeven is toch echt met Links begonnen ,ga de geschiedenis maar eens erop naslaan.
  En dan met name de overeenkomsten die door Den Uil zijn
  getekend waarin in ruil voor olie de grenzen werden opengesteld met alle ellende van dien.

 17. Trouwens, grenzen openstellen in ruil voor olie is on feite het Eurabia-verhaal (een totaal onbewezen complottheorie dus).

 18. Ja het is dus dit soort zwakzinnig mythisch gewauwel als van die Ruud waar wij mee te maken hebben. Hoe kun je daar in godsnaam mee omgaan?

  Oh ja ik weet het weer:

 19. De eerste gastarbeiders kwamen in de jaren 50. 20 jaar voor de oliecrisis en die vermeende Eurabia overeenkomst.

  Het merendeel van alle Moslims in Nederland stamt af van Turkse en Marokkaanse gastarbeiders en hun families. Andere grote groepen komen oorspronkelijk uit Indonesië en Suriname. Dat is koloniaal verleden.

  De rest zijn vluchtelingen en afstammelingen daarvan. Het merendeel van die mensen is ook geen Arabier. Irakezen kwamen hier pas massaal naartoe toen er oorlogen uitbraken.

  Als die Eurabia samenzwering al bestond dan is die behoorlijk nutteloos.

 20. Beste mensen,u heeft gelijk!Er zijn helemaal geen problemen in Nederland met de multiculti.De allochtonen passen zich allemaal prima aan.Er is geen vrouwenhaat,homohaat,haat tegen andersdenkende,kortom slaap maar lekker door.p.s Sinterklaas bestaat ook[hij woont in Spanje]

 21. @26

  Dus als men niet meegaat in jouw waanzin dat NL aan de rand van de afgrond staat gelooft men dat er he-le-maal niks aan de hand is. Wat ’n simpel, zwakzinnig denken is dit zeg. Tjongejonge.

 22. @#28
  En dan moet je ook nog de pogingen van de PVV om vrouwenrechten in te perken negeren. Je moet ook vergeten dat dit kabinet recentelijk een homofobe maatregel heeft genomen.

  Nee, wat mensen met echte macht uithalen doet er niet toe.

  Scheldende agressieve randjongeren moet je ook alleen willen zien als ze niet blank zijn.

  Dat is PVV-logica

 23. Geachte sofia,blijf vooral trouw aan het blijven ontkennen van de multicultiproblemen.Dat doen de linkse partijen ook al jaren.Vooral de Partij van de Allochtonen,het is geen wonder dat die linkse kliek onderuit zijn gehaald met de afgelopen verkiezingen.Links is zichzelf onder leiding van de PVDallochtonen aan het opheffen.Leve de PVV.

 24. En jij, Ruud, blijf je vooral blind staren op de minderheid onder de allochtonen die het niet goed doet in de samenleving. Negeer de meerderheid die het steeds beter doet, en steeds bedrijviger, hoger opgeleid en politiek actiever wordt.

 25. Ruud Beijer Schreef:

  Abdul[alleen de naam al]voor u heb ik het volgende advies.Gauw naar huis,koffers pakken,erop toezien dat uw familie dat ook doet,met z,n allen lekker terug naar eigen land.Doeiii

  Een voorbeeld van een “reactie” van een minderwaardig rechts stuk ejaculaat dqt wat mij betreft op staande voet verplicht zijn Nederlanderschap mag inleveren wegens xenofobie en intolerantie jegens andersdenkenden.

 26. Ach ja, weer zo’n papagaai. Links heeft weinig tot niets met de ellende te maken. Rechts wel, zie archief. Joop den Uyl was tegen familiehereniging Barend Biesheuvel voor. Das daar ging het naar toe. Zowel rechts als links heeft staan toekijken en niets gedaan. Zo simpel ligt dat. Als de Ruud even het archief doorloopt dan komt hij zijn ongelijk tegen. ja en ik woon in een volksbuurt met verschillende nationaliteiten. Nergens last van, wel van hangjongeren die hun hersens uitblowen. En dat zijn ‘keurige’kinderen die verwend worden door de ouders. met veel bling, bling en scootertjes.

 27. @#30 Ik zie best dat er problemen zijn, maar ook dat er veel goed gaat. Ik woon in een volksbuurt. Ik ontken geen echte problemen, maar ik overdrijf ze ook niet.

  Wilders heeft onder ander de oorlog verklaard aan de Vrijheid van Godsdienst van Moslims. Als er iets on-Nederlands is dan is dat het wel. De PVV wil tal van andere grondrechten aantasten en afschaffen. Er is geen Shariapartij in het parlement die dit doet.

  Je hebt ook nooit toegelicht wat je bedoelt met “multiculti problemen”, terwijl ik wel duidelijke voorbeelden geef.

 28. Beste Sofia weet u wel wat die vrijheid van godsdienst van Mohammedanen inhoud?
  Lees effe mee,haat tegen vrouwen,haat tegen Joden ,haat tegen andersdenkende!Niet aan willen passen enz enz.Het uithollen van alle sociale voorzieningen.De multiculti kost ons land sind,s de grenzen zijn opengegaan meer dan 200 miljard euro.Dat geld zijn we kwijt.Al de afgelopen jaren mocht daar niets van gezegd worden.Politiek correct heet dat.Maar gelukkig ,de Nederlanders zijn wakker aan het worden.In heel Europa is er een soort van ontwaken uit een diepe slaap.De multiculti is volledig mislukt alleen vanwege het feit dat MEN zich niet wil aanpassen.Aanpassen het woord wat u en ik goed ken ,nou de multiculti nog,maar dat zal wel in ons land met al die landweggevers[links] niet gebeuren.Blijft u vooral uw standpunten hier maar verdedigen.Weet u hoe we in een keer van de criminelen afzijn?Ik weet het wel ,daarom stem ik op de PVV

 29. Beste Ruud Beijer,

  Ik heb de Koran en een aantal Hadith collecties in vertaling gelezen. De Islam is niet mijn godsdienst. Ik ben er uiteraard niet blij mee dat er nog altijd landen zijn waar Moslims niet ongestraft de Islam kunnen verlaten.

  Vrijheid van Godsdienst betekent dat mensen mogen geloven in georganiseerd verband wat ze willen. Ik hoef wat ze geloven niet leuk te vinden en vice versa. Zolang ze zich aan de wet houden, heeft de overheid zich hier buiten te houden.

  De SGP en diens achterban zijn niet veel beter en in bepaalde gevallen een stuk erger dan traditionele Moslims en Moslim fundamentalisten. Ik heb met de intolerantie van rot jongeren uit al die kampen te maken gehad.

  De SGP zit echter in het parlement; de PVV ook en die neemt geld aan van onder andere extremistische Christenen. Er is geen Moslimpartij die een dergelijke invloed in Nederland uitoefent.

  Mijn vraag aan u, Ruud Beijer: Heeft u het PVV programma geheel gelezen?

 30. Ruud beijer Schreef:

  Weet u hoe we in een keer van de criminelen afzijn?Ik weet het wel ,daarom stem ik op de PVV

  Dat ie van de criminelen af wou, zei in 1990 ook Milosevic waarop hij een NAVO aanval op zijn kop kreeg, om hetzelfde woorden. NAVO is geen linkse hobby, dus houd rekening ermee.

  Bovenop in de Internationale Tribunaal zit vast nog een gewoon leider van een politieke partij – Vojslav Seselj, die niets ander heeft gedaan dan populistische praatjes a la Wilders heeft rondgestrooid.
  Hij zit vast in de gevangenis, Wilders loopt vrij.

  Volgens mij is er ook een oplossing voor het Wilders probleem: gelijke monniken, gelijke kappen.

 31. Beste Sofia,ik heb het programma van de PVV wel gelezen.U ook?Als u dat gedaan zou hebben dan kunt u concluderen dat de PVV meer links als rechts is.Als je de standpunten vergelijkt met bijv de SP dan zie je dat men het bijna op alle punten met elkaar eens is.Denk alleen maar aan de verhoging van de pensioenleeftijd.De PVV en de SP zijn tegen.De rest is voor .Alleen op het gebied van de multiculti en de veiligheid van dit land is men het niet eens.Toch is dit vreemd want de SP is een van de weinige partijen geweest die 20 jaar geleden al waarschuwde voor de tsunami van vreemdelingen die ons land overspoelde met alle narigheid van dien.Ik ben voor de PVV maar ik ben niet voor de SGP.Al die geloven moeten ze afschaffen…Invloed in Nederland?Lees effe mee;
  De Sharia is een sluipend gif,Het begon met hoofddoeken,toen kwamen er Halalmaaltijden in de bajes,
  toen een discussie over Sinterklaas[met kruis op mijter]lingeriereklameverbod in grote steden,bij ons bouwvakkers die in de zomer hun hemd en broek moeten aanhouden vanwege klachten van Mohammedaanse vrouwen,Islamitise mannen die vrouwen GEEN hand geven enz enz .Wanneer gaan jouw ogen eens open?In mijn land is geen plaats voor dit soort praktijken,daarom PVV.

 32. #38
  Etnische registratie voor iedereen. staat op pagina 11. Dan moet je rassenwetten instellen want je moet etniciteit/ras definiëren aan de hand van afstamming anders valt er niks te registreren.

  Dat zou voldoende reden moeten zijn om geen PVV te willen.

  Het programma noemt ook Antillianen dus het gaat wel degelijk om etnische groepen en niet alleen om Godsdienst.

  Moslims hebben in dit land geen macht en weinig invloed. Lingeriereclames zie ik nog altijd in bushokjes in mijn heel gekleurde volksbuurt.

  Weigeren handen te schudden heeft al vele malen geleid tot ontslag. Daar kom je in de praktijk niet mee weg; zeker niet als je met klanten of andere mensen buiten het bedrijf interactie hebt. Gezichtsbedekking is verboden op alle ROCs nadat een aantal Moslima’s eisten met een sluier in de klas te mogen zitten. Bijzondere scholen mogen hoofddoekjes weigeren en andere eisen stellen. De Mijter van Sinterklaas dat was ook dankzij gezeur van autochtone atheïsten. Er is helemaal geen opmars van de Islam; in tegendeel.

 33. Beste Sofia,wij worden het niet eens met elkaar.Jij vindt het allemaal volkomen normaal wat er in ons land gebeurt.Ik niet,en ik ben een Nederlander,en wil graag de Nederlandse normen en waarden blijven behouden.Geen vrouwen die minderwaardig achter hun man moeten lopen met hoofddoekje.Geen burka,s geen halalvoedsel[Campina kaas is Halal]niet kopen dus.Als je naar Turkije op vakantie gaat dan zie je een trots volk,trots op het feit dat Turkije een seculiere staat is.Kerk en staat gescheiden,daar is men trots op. .Jij blijft maar stemmen op jouw partij dat is jouw goed recht,maar het is MIJN recht om daar anders over te denken.Denk jij maar dat er niets aan de hand is,maar geloof mij er is wel degelijk iets aan de hand,namelijk dat men in heel Europa wakker aan het worden is.De multiculturele samenleving is een mooi praatje voor de linkse kliek maar voor ons Nederlanders is het een gruwel.Kijk maar eens naar Opsporing verzocht,85 % van de getoonde gevallen is allochtoon.

 34. U heeft dus geen probleem met etnische registratie en het afschaffen van onze grondrechten? Daar staat de PVV namelijk voor.

  Opgesloten worden zonder uitzicht op proces
  afschaffen van de vrijheid van godsdienst
  hele etnische groepen deporteren
  boeken verbieden

  Ik kan nog even doorgaan, maar dat is dus geen rechtstaat meer. Dat is wat de PVV wil: onze rechtstaat afschaffen. Ze zijn in dat opzicht gewoon het Blanke spiegelbeeld van de Moslim theocraten waar ze zogenaamd zo bang voor zijn.

  Ik geloof niet dat er niks aan te hand is. Ik zie de PVV alleen als een grotere bedreiging dan Moslimfundamentalisme. Dat heeft alles te maken met wie hier de meeste toegang heeft tot de macht.

  Wie zit er hier in de regering? Niet de Moslimfundamentalisten.

  Wie heeft er hier dus de macht? De Rechtse partijen. CDA en VVD zijn de afgelopen 40 jaar het merendeel van de tijd aan de macht geweest en dat je gewoon opzoeken.

 35. Wie geen probleem heeft met etnische registratie is gewoon een racist. Misschien geen Nazi maar minimaal iemand die een samenleving zoals de VS voor de burgerrechten beweging opkwam of Zuid-Afrika tijdens de apartheid.

  Al deze systemen hadden rassenwetten en probeerde gemengde huwelijken tegen te gaan. . De VS niet in elke staat, maar dat staten het mochten is erg genoeg. Dan is er sprake van een racistische samenleving.

  Iedereen die PVV stemt of met deze partij wenst samen te werken zegt dus dat ze zo’n samenleving geen probleem vinden.

  Als je geen racist genoemd wilt worden, dan moet jij je niet met dat soort mensen inlaten.

  Ik acht iedereen die nu nog PVV, VVD, CDA, of SGP wil stemmen volledig verantwoordelijk voor het huidige beleid. Als je geen deel wilt zijn van de oplossing dan ben je deel van het probleem. Wie zwijgt stemt toe.

  Een echte Liberaal of Christen Democraat steunt geen racistische totalitaire partij.

 36. Beste lezers het bovenstaande heeft betrekking op Islamitise landen.
  Kijk naar Iran,ook zulke aardige mensen,vraag maar aan die mevrouw die ter dood werd veroordeeld.
  Daar hoor je niemand van die zogenaamde polikiek correcte Nederlanders.Kijk naar de Kopten die worden door de Islam uitgemoord[Egypte}kijk naar christenen over de hele wereld die worden vervolgd uit naam van de Islam.Maar Sofia er is niets aan de hand hoor,blijf maar lekker doof,en vooral Niet horen wat je niet horen wilt

 37. Beste Sofia je moet niet schelden,ik noem jou toch ook geen Linkse huppeltrut?We moeten wel een normale dialoog kunnen voeren.Of wordt dat moeillijk in het Linkse kamp?

 38. @#43 Tu Quoque

  Omdat bepaalde Moslimlanden de mensenrechten schenden is dat nog geen reden om hier ook maar mensen te gaan vervolgen.

  Ik ontken deze misstanden niet. Ik wil ze alleen niet hier. Dus ik wil ook niet dat de PVV Moslims gaat behandelen zoals Christenen worden behandeld in Pakistan.

  Als je zo van de Westerse beschaving houdt dan moet jij dat ook niet willen.

  Dus Ruud, ben je voor of tegen etnische registratie? Als je tegen bent, heb je dan het lef om daar conclusies aan te verbinden? Zoals ophouden met het steunen van de PVV en haar bontgenoten na ze verzocht te hebben om dit standpunt te laten vallen. Nou zeg het maar.

 39. Als je voor rassenwetten bent dan is “racist” een objectieve omschrijving. Etnische registratie is racistisch want dan ben je voor een racistisch systeem. Dan moet je niet janken als je “racist” wordt genoemd.

  Moet je niet zielig over doen. Gewoon eerlijk zijn over wat je denkt en daar de gevolgen van aanvaarden.

  Je bent voor gelijke rechten voor iedereen of je bent dat niet.

 40. Wie heeft er nou problemen met wat?Als je in dit land gewoon meedoet en je komt Niet in aanraking met de politie dan is die registratie gewoon een woord.Maar als je deel uitmaakt van de 85% van de criminelen die in de gevangenis zitten [lees allochtonen] dan is het een ander verhaal.Op jouw paspoort staat trouwens ook dat je van Nederlandse afkomst bent.Ik ben daar trots op,jij niet dan?
  Nogmaals beste Sofia ga opkomen voor de christenen die overal worden vervolgd,of opkomen voor de rechten van allochtone vrouwen,die gedwongen worden uitgehuwelijkt,en verkracht.Maar nee daar hoor ik niemand over op deze site.Die de hele dag gedwongen worden om thuis te zitten en kinderen te baren.Op dit moment is al vijftig procent van alle geboren baby,s een allochtoon,dus nog maar een paar jaar en dan is het gedaan met de vrijheid in Nederland.Dus doe maar net of het allemaal niet waar is.

 41. Je bent dus te laf om je duidelijk voor of tegen etnische registratie uit te spreken. Dat zegt genoeg.

  Wie zwijgt stemt toe.

  Het huidige kabinet heeft al mijn rechten aangetast. Dat is de schuld van VVD, CDA en PVV niet van de Moslims.

  Gedwongen huwelijken zijn verboden. De regels zijn aangescherpt voor importhuwelijken. Bovendien komt dit ook in andere gemeenschappen voor. De geboortecijfers van Turken zijn gelijk aan die van Nederlanders en Marokkanen krijgen nu gemiddeld 3 kinderen maar dat cijfer daalt ook nog steeds. Dus nee we worden er niet uitgefokt.

  Misstanden in Islamitische landen zijn voor mij geen reden om de rechtstaat op te heffingen en te vervangen door een racistisch systeem. De PVV is daar overduidelijk op uit.

 42. Oh wacht iRuud beijer Schreef:

  Wie heeft er nou problemen met wat?Als je in dit land gewoon meedoet en je komt Niet in aanraking met de politie dan is die registratie gewoon een woord.

  Oh wacht je bent dus wel voor etnische registratie.

  ‘tuurlijk joh en in Zuid Afrika was het ook alleen maar een woord.

  Oh wacht toch niet.

  Bedankt dat je toch een eerlijke racist bent in plaats van een schijnheilige lafaard. Dat is verfrissend.

 43. Beste Sofia,opnieuw ga ik niet zeggen dat jij een huppel…. bent.Je moet wel het antwoordt goed lezen.
  Ben jij niet trots op je etnische afkomst,nou ik wel.Laf zijn de mensen die de Heer Wilders allerlei doodsbedreigingen uitten.Laf zijn de Linkse Nederlanders die het gewld tegen Wilders verheerlijken.
  Laf zijn de Nederlandse vrouwen die sinds de jaren zestig hebben gestreden voor gelijke rechten en nu andere vrouwen mee te helpen onderdrukken om een hoofddoekje te dragen.Waar zijn die vrouwen gebleven?Het kabinet tast de rechten van vrouwen niet aan dat doen de allochtonen zelf met goedkeuring van type,s zoals jij.De zogenaamde politiek correcte linkse kliek.

 44. Ruud beijer Schreef:

  bij ons bouwvakkers die in de zomer hun hemd en broek moeten aanhouden vanwege klachten van Mohammedaanse vrouwen

  …wat bij nader onderzoek een Telegraafverzinsel bleek te zijn…. 😛

Reacties zijn gesloten.