CDA’ers! Bek houden en meeregeren!

Barracudanls bespreekt weer eens een artikeltje op Hetherrenvolk.com:

Intussen schreeuwt de aanhang van Geert steeds harder dat de CDA’ers hun mond moeten houden of ‘te veel babbeltjes’ krijgen. De arrogantie van domrechts is werkelijk stuitend. Iedereen met een greintje verstand kan immers zien dat er totaal geen chemie is tussen CDA en PVV, maar Vrije Volker Jos Schmitz wil zo graag dat Geert gedoogregeert dat blok aan de been CDA genoegen dient te nemen met ministerposten die ze anders aan de PVV hadden moeten vergeven. Zoiets heet dan een ‘win-win-win situatie’ (Barracudanls)

13 gedachten over “CDA’ers! Bek houden en meeregeren!”

 1. Was het niet:

  Wie jasmijnbloesem wil laten bloeien gaat niet op de rug van de draak zitten

 2. Hanz Christian Schreef:

  Een oud Chinees spreekwoord zegt: als je een partij naar de klote wenst, gun je het een gedoogakkoord met de PVV.

  Het is het leer van Tao, denk ik.

 3. slurfje Schreef:

  Om nog even op te frissen, het goedkeuren van de islam houd in dat je onder andere goed vind :
  Het slaan, liefst stenigen van je vrouw.
  Polygamie.(meerdere vrouwen mogen hebben)
  Pedofilie.(bruidjes van 14)
  Eerwraak.

  Wat een stukje standaard PVV nonsense , De regels die de profeet stelde voor wanneer en hoe je je vrouw zou mogen slaan zijn zo streng dat het in de praktijk nooit zou kunnen voorkomen .. Dit in tegenstelling tot de Joodse regels op dit punt ..

  Wat is er mis met polygamie , polyandrie , polyamory of groepshuwelijken , de motivaties zijn net zo steekhoudend als die tegen het homo-huwelijk laat mensen in Godsnaam zelf uitzoeken hoe en met hoeveel mensen ze hun relaties inrichten .

  De leeftijd waarop iemand klaar word geacht voor sexuele relaties i cultureel bepaald , in de jaren 70 was ook hier in Nederand weinig bezwaar tegen sexuele relaties met een (geslachtsrijpe ) 14 jarige Jerry lee Lewis trouwde in de jaren 60 zijn 14 jarige nichtje .. maakt dat het Christendom pedofiel ???

  En eerwraak , dat is nog wel de grootsete bullshit die je hier deponeer , Eerwraak is een cultureel gegeven , komt net zo goed voor bij Christenen , Hindoes , Animisten , In de Torah is het zelfs zo dat wanneer je VERMOED dat je dochter met iemand “oneerbaar is geweest ” je haar op zijn stoep dient te stenigen .. Eerwraak komt hier in Nederland ook nog voor , gekleurde jongens die in elkaar worden geslagen omdat ze aan iemands blanke dochter zitten , of laatst nog een Molukse die door haar familie werd gedwongen haar Marokaanse Ex neer te steken , maar dat was weer geen nieuws voor de nederlandse hoernalisten …
  http://www.krapuul.nl/discriminatie/10086/dit-was-geen-nieuws/

 4. Wel grappig dat de beheerders van deze website geen nuancering wensen, maar domweg dingen verwijderd omdat er een andere mening word gedeponeerd. enigszins bekrompen maar dat hoort wel bij deze site heb ik gemerkt. Nee.. respect en een democratische gedachte zal je hier niet veel tegenkomen. Dus ik zou zeggen, het beste ermee.

 5. Er zijn hier op deze site REGELS, zie hieronder, en die REGELS zijn er niet voor niks. Als je je er aan houdt mag je blijven en zeggen wat je wil, als je je er niet aan wenst te houden dan staat niets je in de weg om ergens anders te gaan zeggen wat jij wil.

 6. Wel typerend dat op deze site er slechts voor éen denkbeeld ruimte is, het lijkt de multi-culturele samenleving wel. Iedereen mag zeggen wat ‘ie wil en termen als fascist en dergelijke worden rijkelijk gebruikt, maar laat de andere kant wat horen is men ineens beledigd.

  Mijn eerdere stuk word verwijderd, terwijl daar niets verkeerds in stond, maar het stukje ‘werk’ van Al Bakrastani mag blijven.

  Lees dat nog maar eens goed, dan heb je reden genoeg om iets anders te willen.

  O, en ik zal jullie verder met rust laten in jullie multi-culti enclave, ik ben er al binnen 24 uur achter .. nou ja, laten we maar zeggen, jullie denkbeelden passen mij niet.

  Veel succes verder.

Reacties zijn gesloten.