Opiniebeulen

Pssst…. Bijgaand reactietje vind je ergens op een “opiniesite”. Het staat onder het bericht “Collaborerend Nederland zendt steeds meer noodsignalen“.

Je weet wel: opiniesite die per se wil dat het kabinet VVD/PVV/CDA er komt. Van Het Volk dat wij maar beter serieus kunnen nemen want anders….

Zo’n bericht op zo’n site op zich is natuurlijk al duidelijk genoeg maar sommige mensen willen het altijd iets duidelijker opschrijven:

Pas op zeg er niks van want “dan demoniseer je” en dan is het “een Godwin” etc.

9 gedachten over “Opiniebeulen”

 1. Temmink wenscht grootschalige executies wegens landverraad van anderschdenkenden dan zij die zelfsch de scheten Wilders alsch openbaring beschouden …

 2. Ja de Waalsdorpervlakte is natuurlijk met name bekend van de verzetslui die er tijdens WOII geexecuteerd zijn. Maar na WOII zijn er ook enkele “collaborateurs” op geexecuteerd. Dat is waar de auteur en de reageerder van hierboven genoemde opiniebeulssite op doelen.

 3. Temmink heeft natuurlijk van papa en mama alleen over de executie van opa gehoord en nooit over de verzetsstrijders die daar vermoord zijn 😈

 4. Mijn inziens gaat het in dit artikel om verering van de fascistisch/nationalistisch grondslag voor Apartheid in Nederland.

  Mede daarom kan ik echt nooit begrijpen o.a. de standpunt van Mr Ooijer en de Prince dat we nooit de beesten met de naam moeten noemen.
  Het is gewoon puur fascisme.

 5. Dhr Ooiijer is een PvdA’r die hebben vaak een hekel aan sterke acties en woorden ( terwijl de voorlopers van de C.U. bij Dodewaard en andere acties aanwezig bleven konden de P vd A ‘rs zich niet vinden in “het bouwen van barikades en verdwenen an masse ) .het . mits , tenzij en maar gaan door totdat de laarzen de eigen trap op marcheren … 🙁
  Ze zijn nodig aan linkerzijde om te voorkomen dat we net zo ongenuaceerd worden als rechts ( vraag maar eens aan Nolly en anderen , zoals ik , uit de jaren 70/80, hoe fundi ook links kan worden 🙄 ) Maar als ze een te groot deel van links worden , zoals de PvdA en Groen Liberaal de laatste jaren , vertraagt dat ook weer alles ….

Reacties zijn gesloten.