VVD: die honderden miljoenen geven wij gewoon uit aan lulkoek – lang leve de lol – holadijeeee!!!

Uiteraard niet alleen de VVD, maar de VVD springt wel het meest in het oog aangezien ze een zorgvuldig gekoesterd volstrekt krankzinnig nep-imago hebben van “op de centen kunnen passen”, hetgeen uiteraard stupide kletskoek is, maar was het niet Hitler of zoiets die zei “hoe gekker de leugen hoe groter de kans dat mensen hem gaan geloven”, of iets dergelijks, in die richting, nou en zo werkt het bij de VVD dus ook.

Niet alleen heeft de VVD qua “op centen passen” de slechtst denkbare staat van dienst van zo’n beetje alle politieke partijen in Nederland, dit maakt hun praatjes over dingen als “staatsschuld zielig voor onze kleinkinderen” altijd des te zonderlinger, daarnaast presteert de VVD het altijd om keiharde burgerpegels te “investeren” in volstrekte CRAP.

Overal waar een VVD-afdelinkje aan de knoppen zit vind je wel middels nepotisme aan bevriende project-ontwikkelaartjes gegunde volstrekt overbodige bouwseltjes, waarvan de kosten niet zelden, altijd eigenlijk, in de miljoenen lopen.

De Icedôme die komt er geweun.
De Icedôme die komt er geweun.
Hoe meer geld de VVD’ers kúnnen verbrassen, des te meer dat de VVD’ers zúllen verbrassen.

Staat er niet op ergens op een muur in Amsterdam gekalkt “De cost gaet voor de baet uyt”?

Nou zo rolt dus de VVD. Al heeft de VVD het niet helemaal goed begrepen. Inderdaad is het zo dat, wil je ergens aan verdienen, je eerst zult moeten in-ves-te-ren. Dat weet een kind. Wat “”De cost gaet voor de baet uyt” echter niet betekent is “smijt bij honderden miljoenen euro’s tegelijk belastinggeld kapot aan idiote projecten die niets anders opleveren dan dat jij bij de opening ervan champagne mag drinken met je vriendjes en in de aanloop ervan zeiltochtjes mag maken met lobbyisten”.

Anders hadden onze ondernemende voorouders wel de leus “smijt bij honderden miljoenen euro’s tegelijk belastinggeld kapot aan idiote projecten die niets anders opleveren dan dat jij bij de opening ervan champagne mag drinken met je vriendjes en in de aanloop ervan zeiltochtjes mag maken met lobbyisten” op die muur in Amsterdam geplakt in plaats van “De cost gaet voor de baet uyt”.

Onlangs zaten twitteraars de Partij voor de Dieren uit te lachen wegens een vermeende stem vóór een of andere stupide dronkemans-hallucinatie getiteld “Spuiforum“. Die PvdD-stem was wereldnieuws. Dat VVD en PvdA weer eens 181 MILJOEN FOKKING EURO door de plee willen spoelen daar hoor je helemaal niemand over. Daar is iedereen gewoon aan gewend. Het “alternatief” schijnt trouwens ook 100 miljoen te kosten. Dus ja dan kan je net zo goed 181 miljoen doen.

Dan nu de zogenaamde “Icedôme” naar aanleiding waarvan ik dit stukje ging typen. “De Icedôme die komt er gewoon” sprak VVD-proleet Annemarie Jorritsma vandaag op de radio.

183 MILJOEN PLEURO.

Er staat nu al in de krant “financiële ramp dreigt“. Alleen al aan rente en aflossing kost zo’n gedrocht 18 miljoen per jaar. Als “de Icedôme” het 2 keer beter doet dan alle schaatsbanen en koek en zopie-tenten in Nederland bij elkaar opgeteld, dan komt “de Icedôme” nóg 3 miljoen per jaar te kort. En for fucking WHAT? Schaatsen? Sodemieter toch op.

Maar “De Icedôme die komt er gewoon” aldus zonnekoningin Jorritsma (VVD).

VVD stemmers jullie worden weer bedankt.

5 gedachten over “VVD: die honderden miljoenen geven wij gewoon uit aan lulkoek – lang leve de lol – holadijeeee!!!”

  1. Dit is gewoon prioriteiten stellen mensen… Opa’s en oma’s kunnen verrekken in hun eigen stront dit stadion die voor twee weken werk opleveren voor een paar stagaires is belangrijker.

  2. Jullie zien het verkeerd. De VVD is gewoon een soort Robin Hood. Ze stelen het geld van de staat om het terug te geven aan hen die het toebehoort, en dat zijn diegene die het meeste belasting moeten betalen. Geld is van de rijken, dus moet je het aan hen terug geven voordat de armen er mee aan de haal gaan. Eerlijk is eerlijk.

  3. In dien men nu een onderzoek in stelt ,naar het wel of niet corrupt handelen van betrokkenen rond dat stadion ,staat het er al .Maar dat hier stinkt is over duidelijk ,en het verhaal dat het geld op levert ook als er niet geschaatst word .Het zal er op uit lopen dat er heel veel geld bij moet zo wel bij de bouw als EXPLOTATIE .Maar dan zijn de verdieners aan dit project verdwenen of weten ze van niets en de belasting betaler mag er dan voor opdraaien .

Reacties zijn gesloten.