Sommigen meer dan anderen

Greet vindt het niet leuk als juten hun mond open doen. Zou hij dat ook vinden als mevrouw iets rots over moslims had getweet? Waarschijnlijk zou Greet dan op de heilige vrijheid van meningsuiting hameren, en pleiten voor een lintje voor mevrouw. Maar nee, ze zegt wat vervelends over een politieke partij, en op de koop toe is ze actief geweest voor staatsvijand nummer 2 volgens de pvv: de socialisten. Zo zie je maar weer; de vrijheid van meningsuiting is er voor iedereen, maar voor sommigen meer dan anderen.

23 gedachten over “Sommigen meer dan anderen”

 1. Ja ja, Wilders mag iedereen een fascist noemen maar hem natuurlijk niet

  @jolanda – heb je eigelijk wel een beetje besef hoe Wilders omgaat met mensen die het met hem oneens zijn?

  Fascistisch trekje of niet?

 2. Prima stukje, Aenima. Ik was net bezig hetzelfde te schrijven. 😉
  Als senator Jouke de Vries het f.-woord met de PVV in verband mag brengen, waarom Gerda Dijksman dan niet?
  Trouwens, Dijksman kan Wilders aanklagen wegens laster. Hij zegt “socialistische politiechef”. Alsof socialisten geen ambtenaar meer mogen zijn onder Bruin I ! Misschien denkt Wilders inderdaad wel aan een ambtenarenverbod zoals dat ook voor communisten en NSB-ers bestond. Zie PVV-program: “4 mei herdenken we de stachtoffers van het (Nationaal-) Socialisme”.

 3. Tof wijf, hart op de juiste plaats. Typeert zichzelf als een doener en hield de politiek voor gezien. Terecht. Jammer van dit onpolitieke uitglijdertje. Ontslag? Kom nou! Die neo-NSBer kan wel meer willen.

 4. Als er iets bewijst dat Geert Wilders een fascist is dan is het wel deze uitspraak van Geert Wilders. 💡

 5. “Staatsvijand nummer 2 volgens de pvv: de socialisten..”

  Kijk weer staaltje puur fascisme. Toen Hitler aan de macht kwam was zijn eerste pogrom niet tegen joden, maar wel tegen de Linkse beweging!

 6. De Blonde Fürher mag vinden wat hij wil.

  In het geval dat mevrouw Dijksman eventueel problemen van de burgemeester met de rare naam zal ondervinden, zou handig zijn om een website te doen openen voor steunbetuiging van de Nederlandse bevolking.

  Dit website zouden ook vrienden of familie van haar kunnen starten.

  Fascismus raus!

 7. Natuurlijk is het niet handig dat een overheidsdienaar dit soort Tweets verstuurt. Een overheidsdienaar staat in dienst van alle mensen die in Nederland wonen.
  Maaaaaaaaaaaaar, de reactie van dhr. Wilders is wel weer heel frappant. 😥 Ikke mag alles zeggen, maar zullie niet.

  Wanneer gaan bij alle blinde mensen eens de ogen open over dit verschijnsel; meten met 2 maten?

  Als dhr. Wilders de meest vreselijke dingen zegt, moet dat mogen omdat dat vrijheid van meningsuiting is. Ook zal hij zich niet laten stoppen door wie dan ook. Maar anderen moeten natuurlijk wel taal uitslaan die hem welgevallig is en vooral geen kritische geluiden laten horen, want dan wordt het gelijk demoniseren. (van mij mag dat woord afgeschaft worden).

  Mocht er een website komen voor Dijksman, ik teken omdat ik me als links denkende elite persoon ook vaak gedemoniseerd voel. (sorry, laatste keer in gebruik). 😳

 8. Dijksman verwijderde de gewraakte tweet vanmorgen. Ze zette er een citaat op van Nelson Mandela, waarin hij aangeeft racisme te verafschuwen 😎 .
  Bron Nrc.

  Top mens 😎 !

  Wilders program admiminstratieve detentie, mevr. zou vastgehouden voor onbepaalde tijd wegens socialistische sympathien!

  Prima plan voor steun betuigingen , te denken valt ook aan een kaartje naar betreffend politie bureau?
  Waar zit mevr. precies?

 9. 👿 Blij dat Greet nog geen minister van politiestaat kan worden 🙂

  De tweet is door haarzelf opnieuw neergezet rond een uur of 13:00
  @grotedame
  Ik vind het een Grote Politiedame met ballen! 😛 😛

 10. Volgens PVV website zou het ontslag van de politiedame onmiddelijk worden geëist omdat haar idiote uitspraken een regelrechte belediging van de 1,5 miljoen stemmers op de PVV zijn.
  Dhr. Wilders en dhr. Brinkman hebben er mar weer eens Kamervragen over gesteld. Ach ja.

  Eh, waar kunnen wij het ontslag van dhr. Wilders en dhr. Brinkman aanvragen vanwege idiote uitspraken en regelrechte beledigingen van alle Nederlandse inwoners minus 1,5 miljoen??????????????????

 11. Cornelia Schreef:

  Eh, waar kunnen wij het ontslag van dhr. Wilders en dhr. Brinkman aanvragen vanwege idiote uitspraken en regelrechte beledigingen van alle Nederlandse inwoners minus 1,5 miljoen??????????????????

  Mee eens, die twee achterlijke draaien steeds weer een en zelfde versleten plaat over vermoedelijke 1,5mln Nederlanders.

  Dan in naam van de rest hun onmidelijke ontslag aanvragen.

 12. Cornelia Schreef:

  Eh, waar kunnen wij het ontslag van dhr. Wilders en dhr. Brinkman aanvragen vanwege idiote uitspraken en regelrechte beledigingen van alle Nederlandse inwoners minus 1,5 miljoen

  Bij de ledenvergadering van de PVV ,
  Heel frequent komen die samen op een willekeurig toilet , als geert zijn plas niet meer kan ophouden en hij even naar zijn eigen gezeik gaat luisteren 😮

 13. @17, is hij incontinent dan, volgens mij luistert hij daar de hele dag al naar. Niet alleen op het toilet. 😮

 14. @15, is ook niet vanwege een mening. Is vanwege een opruiende instelling die Nederland ten onder laat gaan in tweedracht. 👿

 15. maar ben u niet bang dat na alle hysterieen ,u er voor zorgt dat de realiteit alleen nog mee kan vallen?

 16. @17

  De Vereniging Groep Wilders, die onder de naam Partij voor de Vrijheid aan de verkiezingen heeft meegedaan, is een vereniging met een besloten karakter. De vereniging voldoet aan de wettelijke eis dat deze twee oprichters moet hebben en minimaal één lid. De oprichters zijn Geert Wilders en de Stichting Groep Wilders, het lid is Geert Wilders. Sympathisanten kunnen zich aanmelden als donateur en vrijwilliger, maar niet als lid. Over het beleid van de partij kan dus niet gestemd worden. Het is een van de weinige partijen die ooit in het Nederlandse parlement vertegenwoordigd waren die vrijwel geen leden hebben.

  Zie ook NSB voor die andere vereniging die zich voordeed als partij.

  Bron: Wikipedia

 17. Aanvulling:

  Vrijheid van vereniging en vergadering is evenals de vrijheid van godsdienst vastgelegd in de grondwet.

  Een Salomonsoordeel dus maar?

Reacties zijn gesloten.