35 gedachten over “Zielige Geert doet weer huilie huilie”

 1. De Blonde Fürher mag vinden wat hij wil.

  In het geval dat mevrouw Dijksman eventueel problemen van de burgemeester met de rare naam zal ondervinden, zou handig zijn om een website te doen openen voor steunbetuiging van de Nederlandse bevolking.

  Dit website zouden ook vrienden of familie van haar kunnen starten.

  Fascismus raus!

 2. Ja het is een vreemd verschijnsel en een beetje vreemde boel in het hoofd van dhr. Wilders. Misschien wat aangetast door al die waterperoxide door de jaren heen?

  Meten met twee maten heet dat in goed Nederlands. Ik (Wilders) mag alles zeggen over iedereen en alles, dat is dan vrijheid van meningsuiting en geen polariseren en opruien. Maar ‘de anderen’ mogen natuurlijk niets zeggen wat ‘schadelijk’ kan zijn voor degene die alles mag zeggen, want dan wordt er gedemoniseerd (van mij mag dat woord afgeschaft worden).

  Maar ik heb nog wel een rode zakdoek voor hem liggen om de traantjes te drogen. :mrgreen:

 3. Opmerkelijk dat het met twee maten meten zo slecht wordt opgemerkt. In KVDB gisteren werd nagekauwd over de irritatie van GW over het “gezeur” van de CDA voorzitter toen hij vertelde dat het CDA voor samenbinden was. De dame van de Volkskrant had enkel oog voor het bescheiden karakter dat Wilders toonde in het woord zeuren. Rob de Wijk die wees op GW’s intolerantie tav de vrije meningsuiting van Bleekers kreeg niet de kans zijn zin af te maken.

 4. Laat ze maar lullen over Wilders de kiezer stemt toch weer op hem. Ik blijf in ieder geval de komende dertig jaar rechts stemmen om de ellende van links te kunnen vergeten.

  Je bent wat je doet, en niet wat je zegt.
  Ik ben die broodje aap verhalen spuug zat.

  Dat Den Haag maar eens goed in de gaten krijgt , dat ze de burger verloren zijn.

  Stelletje geite wolle sokken.

 5. Wat een kortzichtigheid. Wilders krijgt op grond van artikel 137 een proces aan zijn broek. Doet hij zelf een beroep op dit artikel dan is hij in eens een huilebalk.

  Het is dus niet gelijke monniken, gelijke kappen (of koppenvodden voor de PVV-ers). Dit alles doet me steeds meer denken aan de Animal Farm van George Orwell.

 6. Prince EDmund

  Niet dingen omdraaien, Wilders is degene die minachting toont voor het rechtssysteem, maar tegelijk selectief gebruik maakt van dat zelfde systeem.

 7. Als jullie de tweet goed gelezen hadden, dan zagen jullie dat de PVV (de partij dus) fascistisch werd genoemd en niet Geert zelf. 1,5 miljoen kiezers staan voor onze partij, en volgens de peilingen momenteel nog veel meer.

  Prima als iemand dat vind van onze partij, ook prima dat dat gezegd wordt, iedereen mag tenslotte zijn of haar mening hebben, maar dat uitgerekend een politiechef dit openbaar mededeeld doet ons toch erg veel pijn. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor onze kiezers. De politie moet juist het goede voorbeeld geven, daar worden ze (ook door u!) voor betaald.

 8. H. Brinkman Schreef:
  . De politie moet juist het goede voorbeeld geven, daar worden ze (ook door u!) voor betaald.

  De politie wordt betaald voor het handhaven van de wetten, het bewaren van de openbare orde en het verlenen van hulp. Dat ze ook betaald worden door het geven van een voorbeeldfunctie is mij niet bekend. En wat mij betreft mogen velen een voorbeeld nemen aan deze politieagente.

 9. H. Brinkman Schreef:

  Als jullie de tweet goed gelezen hadden, dan zagen jullie dat de PVV (de partij dus) fascistisch werd genoemd en niet Geert zelf. 1,5 miljoen kiezers staan voor onze partij, en volgens de peilingen momenteel nog veel meer.
  Prima als iemand dat vind van onze partij, ook prima dat dat gezegd wordt, iedereen mag tenslotte zijn of haar mening hebben, maar dat uitgerekend een politiechef dit openbaar mededeeld doet ons toch erg veel pijn. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor onze kiezers. De politie moet juist het goede voorbeeld geven, daar worden ze (ook door u!) voor betaald.

  Geert is de Partij , de Partij is Geert, er zijn geen andere leden , dus de partij =Geert mag met een gerust hart facistisch genoemd worden

 10. @ Al Bakrastani:Lees voor partij vereniging en deze is helemaal correct:’Geert is de Partij , de Partij is Geert….. ‘

  De 1,5 miljoen stemmers hoeven zich dus niet beledigd te voelen. Alleen jammer dat je verder niet inhoudelijk ingaat op de rest van de boodschap.

  Want hoewel de politiek van ons allemaal is mag er wel onderscheid gemaakt worden tussen de pet die iemand draagt. Want je zou het denk ik eng vinden als deze Dijksman een tegenovergesteld geluid had laten horen.

  Ze mag dus wel haar mening ventileren maar moet ook rekening houden met de functie die ze heeft. Nu geeft ze heel dom Wilders weer een argument in de verdediging van zijn zaak.

 11. @ Frans:
  Frans,
  De politie wordt betaald voor hun werk, en dat zijn niet alleen de zaken nu u noemt. Het geven van een voorbeeldfunctie hoort bij hun werk, waarvoor ze betaald worden, simpel.
  U geeft aan dat vele dt voorbeeld moeten volgen, mooie boel zou dat zijn dan! Als het tegenovergesteld zou zijn dan zou de oorlog uitbreken….

  Maar goed, het maakt toch niet uit, hoe meer dit soort uitspraken gedaan worden, hoe meer stemmen wij krijgen. Nu kan al niemand meer om ons heen, laat staan als we wellicht ooit de grootste worden!!!

  Veel succes met uw oproep tot dit soort uitspraken!

 12. Beste Heer Brinkman

  Uw partij staat toch achter vrijheid van meningsuiting?

  Politieagenten zijn net mensen ; soms hebben ze een mening die anderen niet welgevallig zijn.
  Ik word meestal ook niet vrolijk wat u zegt en ik betaal uw salaris!
  Ik zou het niet in mijn hoofd halen om uw aftreden te eisen terwijl u meer macht heeft over mijn leven dan een politiechef.
  Als U inderdaad de Legendarische Held Brinkman bent .

 13. In Nederland en nergens ter wereld zijn we allemaal gelijk en de Nederlanders moeten dit maar eens leren en accepteren. En deze Politiekorpschef moet zich schamen. Heeft ze niets anders te doen als Twitteren. En echt typisch dat een Cohen haar nog beschermt ook. Ook weer iemand die zich maar eens moet gaan schamen.
  Wilders moet vooral zo doorgaan. Op het ogenblik is het de enigste goede Politikus die Nederland heeft !!! 😎

 14. Hé, daar is er weer één van die 1 1/2 miljoen! Even voorrekenen, er hebben 9,5 miljoen mensen gestemd, daarvan hebben er 1,5 miljoen op Wilders gestemd. Eh, nu moet ik even rekenen hoor, dat betekent 1,5 miljoen vóór Wilders en eh, moeilijk hoor, maar eh, ja ik kom er wel uit, 8 miljoen NIET voor Wilders.
  👿 Sufferds, dat is bij lange na nog geen meerderheid. Ook met hard schreeuwen en schelden is het geen meerderheid, het is en blijft een MINDERHEID. Wen daar maar vast aan! 🙂
  De meerderheid van Nederland gebruikt zijn verstand gelukkig nog en loopt niet achter iemand aan vanwege zijn one-liners of ‘prachtige’ tweets.

  Trouwens, zou wel fijn als Wilders eens wat doet aan het onderwijs in de Nederlandse taal van zijn volgers. Leest wel zo plezierig.
  Overigens die goede politicus is zo goed dat hij geen verantwoordelijkheid wil nemen door deel te nemen in een kabinet en vervolgens in de herhaling valt door weer eens weg te lopen als het te heet onder de voeten wordt. Oftewel als hij moet laten zien wat hij waard is, de angsthaas. 😀

 15. Beste linkse en rechtse rakkers,

  Jullie hebben waarschijnlijk allemaal een leuke goedbetaalde baan en wonen in een buurt waar er geen of weinig hangjongeren, drugdealers, marginalen ed. wonen.

  Jullie contact met buitenlanders is waarschijnlijk vooral met hoogopgeleide niet fanatieke moslims. Ofwel hebben jullie contact met deze mensen vanuit een machtpositie.

  Mochten jullie zelf laaggeschoold zijn en dus verplicht in een probleemwijk wonen en dagelijks geconfronteerd worden met de realiteit van de mislukte integratie, zouden jullie waarschijnlijk snel een andere mening toegedaan zijn.

  Ik roep beide kampen op om alle vooroordelen te laten varen en met open geest de feiten te aanschouwen zoals ze zijn. Wanneer men de koran leest en de islam verder ontdekt kan men moeilijk blijven beweren dat deze godsdienst en haar regels stroken met onze westerse waarden als daar zijn: gelijkheid van man en vrouw, vrije meningsuiting, scheiding tussen staat en religie.

  Ik ben zeker geen racist, maar deze zaak heeft niets te maken met huidskleur of land van herkomst maar alles met het aanhangen van een godsdienst die haar gelovigen oplegt om hun vrouw te onderdrukken en andersgezinden als minderwaardig of als vijand te beschouwen.

  Persoonlijk ben ik atheïst, en mijn droom zou zijn dat alle religie morgen ophoudt met te bestaan, er is al zoveel bloed verspild in naam van het geloof. Blijkbaar hebben we nog steeds niets geleerd na al die eeuwen.

  Ik ken van links dan ook niet begrijpen hoe zij deze en andere gevaarlijke religiën kunnen blijven verdedigen. Willen jullie het niet zien? Kunnen jullie het niet zien? Willen jullie echt tegen beter weten in blijven geloven dat de islam een tolerante godsdienst is die het goed voor heeft met de westerse maatschappij? U denkt echt dat zij niet zullen proberen hun macht uit te breiden? Wat denkt u dat er gebeurd als de islam de overhand krijgt? Denkt u echt dat er hier geen sharia zou worden ingevoerd?

  Ik zou zeggen, reist u eens af naar die landen waar de islam heerst (iran bvb.) en ga er het katholieke geloof preken, als u een vrouw bent, ga dan vooral zonder burka en met een leuk kort rokje en liefst nog een decolleté. En eist u daar subsidie voor de bouw van een kerk. U zal vlug merken hoe tolerant de islam is tov. andere religiën.

  Nu kan u argumenteren dat de islam die hier aanwezig is niet zo te werk gaat, maar u beseft toch ook dat dat snel kan veranderen wanneer ze de meerderheid gaan vormen?

  Kan iemand mij uitleggen waarom jullie weigeren te geloven dat dit scenario hier zou gebeuren? Denkt u dat er een herdruk gaat komen voor de nederlandse islamieten? Een soort gematigde versie? Dat gelooft u toch zelf niet? Onze eigen cultuur en waarden worden effectief bedreigd, en ipv. ze te verdedigen collaboreert u met de bezetters. En het ergste is dat u waarschijnlijk daadwerkelijk gelooft dat u er goed aan doet.

  Het siert links dat ze zoveel vertrouwen hebben in mensen, maar ik vrees dat het wel niet heel realistisch is. Eens de islam aan de macht zullen de niet islamieten een heel moeilijk bestaan kennen, ze zullen moeten kiezen: bekeren of vluchten. benieuwd of u dan asiel gaat krijgen in islamitische landen als Iran…?

 16. # 21, Patrick, als ik het zo lees, ben je goed bang gemaakt. Er wonen ca 800.000 moslims in Nederland en dat zouden dan allemaal bezetters zijn? We hebben een bevolking van ca. 16,5 miljoen, is dat dan niet een beetje overdreven om dat te vinden? Vroeger werd er zo over de katholieken gedacht en ach kijk wat daar van terecht is gekomen. Ook de angst voor de sharia zit er goed in, wat voorzover ik weet alleen maar rechtspreken is volgens de islam. Maar daar kan iemand anders van hier vast meer over vertellen.

  Als je de bijbel leest, lees je dezelfde gruweldingen als in de koran staan. Ook de bijbel zou je uit kunnen leggen zoals Wilders de koran uitlegt. Haal alle gruwelijke passages er uit en plak die aan elkaar, moet je eens zien wat je dan krijgt. Wat mij stoort ik dat er angst gezaaid wordt, dat mensen onterecht bang worden gemaakt, en daar word ik 👿 van. Er wordt niets relativerends uit de koran genoemd, niets wordt uitgelegd. One-liners om de meute op te hitsen is het. Deze kruistocht van een man die zelf in angst leeft (al voor hij bewaakt werd) splijt Nederland en dat moet stoppen. We leven allemaal in een vrij land en dan gaat de ene groep niet de andere vertellen wat ze moeten doen. En dat doet Geert Wilders, ondanks dat zijn volgers denken dat hij vrijheid predikt. Hij predikt onvrijheid en er zijn mensen die daar tegen in het geweer komen. Als de islam dat gaat doen, kom ik ook in het geweer, niemand mag iemand de vrijheid in Nederland ontnemen.

 17. Wanneer men de koran leest en de islam verder ontdekt kan men moeilijk blijven beweren dat deze godsdienst en haar regels stroken met onze westerse waarden als daar zijn: gelijkheid van man en vrouw, vrije meningsuiting, scheiding tussen staat en religie.

  Goed. U bent een laagopgeleide “autochtoon” en dus “veroordeeld” in een “probleemwijk” te wonen. Heeft ud e Qur’an in het Arabisch gelezen? Dan bent u niet laagopgeleid, of geen “autochtoon”. Heeft u dit boek in het Nederlands e gelezen? Eerlijk gezegd geloof ik dan ook niet dat u laagopgeleid bent.
  Ik weet wel zeker dat zulke termen als “staat” en “religie”, weggelopen uit het scoiologie-voor-dummiesboekje, niet in de Qur’an voorkomen.

  Tja, en als de moslims in de meerderheid zijn hebben ze het waarschijnlijk voor het zeggen, zo gaat dat. Zelfs Donner heeft dat door. Maar voorlopig is er zelfs niet 1 Partij voor de Moslims, zo eendrachtig zijn “ze”. De kans op die meerderheid en macht lijkt mij dus tameljk gering, Ik zal het hoe dan ook niet meemaken en eerlijk gezegd lijken er mij voor moslims wel leukere landen te bedenken dat het land van Wilders.
  Ik kan zelfs verklappen dat het ook voor vele niet-moslims geen leuk land is op het ogenblik.

 18. Patrick
  De toonzetting die tussen de regels door voelbaar is, ruikt naar het ridiculiseren van andersdenkenden.
  Dat is dan jóuw interpretatie, gedraag je als gast en niet als obscurantistische snuffelaar die hier komt om luchtjes te ruiken. Moeilijk hè? Vrijheid van meningsuiting respecteren.

 19. #32 Patrick ik word er een beetje moe van ON TOPIC blijven, religie heeft niets te maken met dit onderwerp, zoek een post uit waar dat wel past! Verder volg de REGELS. Ik ben er zelf een keer ingetrapt, maar niet weer. Kijk even naar het ondw. en blijf daar bij!

 20. Ik leef ook in een achterstandswijk met o.a. moslims. Het is erg rustig en mijn gesluierde buurvrouw en ik kunnen goed overweg. Ik vind het enig nu de wilders adapt tegenwoordig gaat voor de homo medemens, terwijl een andere p.v.v.’er zich verontrust afvraag in de televaag of het besmettelijk is, want zijn kindertjes krijgen les ven een homo. Ook vind ik het heel goed dat ze opkomen voor minderheden waar ze voorheen nooit aan dachten; een kerk in Iraan? Sinds omdat het mode is en het p.v.v. vee er nooit interesse in had?

  Tsjonge en daar moet je trots op zijn. Rutte moet zijn titel maar weer inleveren bij de uni, beter gezegd; ze moeten het terugeisen.

 21. Allemaal off topic. Dit topic gaat over Wilders die een agent wou ontslaan omdat ze iets verkeerds had gezegd.

Reacties zijn gesloten.