Jullie zijn niet bang genoeg voor terreuralarm! Jullie zijn doof!

HELP !!!!!!! DE TERRORISTEN KOMEN !!!!!!
HELP !!!!!!! DE TERRORISTEN KOMEN !!!!!!
Terwijl overal iedereen in superstaat van paraatheid verkeert omdat er “chatter” is in bepaalde “terroristische” kringen (ik zet dat tussen quotes aangezien deze berichten afkomstig zijn van de Amerikanen en dus volstrekt ongeloofwaaardig) heeft onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (de meest lachwekkende functie die we hier in Nederland ooit hebben gehad, op “ambassadeur jeugdwerkloosheid” na dan) besloten om nog niet de noodtoestand uit te roepen maar laf in een hoekje te gaan zitten bibberen, dit grote hilariteit veroorzakend bij de ware Helden: De Terrorismebestrijders Die Voor Ons De Kastanjes Uit Het Vuur Halen.

Bent u al gruwelijk vermoord door terroristen? Nou dan! Dat komt door die superbestrijding van de terroristen natuurlijk. Begrijp dat dan.

Is iedereen bang? Nee uiteraard niet. Sommige mensen zijn echt super niet-bang. Neem bijvoorbeeld Michael vd Galien, “columnist” bij Die Tägliche Leibstandarte.

Duidelijk voor den duvel niet bang, ook al zit hij uiteraard ergens verstopt in een ver land, maar erg rationeel is het ook niet.

Alhoewel, naar huidige maatstaven qua wat er allemaal voor volstrekte crap er tegenwoordig door “columnisten” wordt uitgebraakt nog heel “normaal”.

Binnenkort zullen ze bij Der Stürmer Online wel campagne gaan voeren tegen politici die de Superheld Michael vd Galien laten vallen als een baksteen en eenzaam laten ronddobberen in zijn Strijd Tegen De Terreur.

En Jan van Bennink zal wel een printscreen maken en op zijn homepeetsj plakken.

Vervolgens deelt dan Elma Drayer de genadeslag uit in VERZETSBLAD Trouw: we moeten namelijk nog aanwijzen wie er dit keer de antisemieten zijn.

Haatkabouter Niemoller moet deze veldslag uitzitten: hij heeft het te druk met de hele dag roepen dat hij geen racist is.

Hoe zou het toch komen dat dit de gemiddelde Nederlander geen zak interesseert en dat een in het park losgelaten konijntje 10x zo groot nieuws is?

13 gedachten over “Jullie zijn niet bang genoeg voor terreuralarm! Jullie zijn doof!”

 1. Context voor diegene die geen gebruik maken van twitter, of wat voor achterlijke social media voor de primaten onder ons dan ook.

  “…Beste psychopaten van DeWareReligie. Wat aardig van jullie dat jullie o.a. naar @DDStandaard linken! Wordt bijzonder op prijs gesteld 1/4…”

  “…Ik zie alleen wel dat jullie ons en alle andere sites neerzetten als mensen die in hun broek voor jullie schijten. Dat moet ik even 2/4…”

  “…verbeteren. Ik kan jullie zeggen dat ik totaal niet onder de indruk ben van relipsycho’s als jullie die allah aanroepen maar shetaan dienen…”

  “..Bang? Welnee, voor mij zijn jullie niets meer dan kakkerlakken die je met een hamer uitschakelt. Waarom zou je daar bang voor zijn?…”

  “…Jullie zijn zo volstrekt onnozel, dat jullie niet eens begrijpen dat islam om eenheid met God draait, niet om allerlei regels #DeWareReligie…”

  “…Kijk eens naar jezelf zeg! Je loopt erbij als een vrouw in je mooie jurk, je draagt een onverzorgde, vieze baard en je durft publiekelijk…”

  “…niet eens je zegje te doen. Wat een angst voro inlichtingendiensten! Watjes dat jullie zijn #DeWareReligie…”

  “…Haha wat zijn die types van #DeWareReligie een stel verwijfde watjes zeg. Ze verstoppen zich zelfs achter schuilnamen _xxxxx_//ow.ly/nFgPN…”

  Van: https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/364655805187887104
  Tot: https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/364658709105885184

  “die allah aanroepen maar shetaan dienen”

  Ah kijk, Michael vd Galien is niet meer dan een zoveelste godsdienstwaanzinnige. Die “religekkies” kunnen gewoon werkelijk niet zonder elkaar. Schattig.

  Een beetje zelfkennis heeft deze beroepsdebiel dan weer wel, enkel jammer dat ‘ie er niets mee durft te doen.
  “…I know, I’m a fascist!..”

 2. Feit is dat wij in een land leven met een dusdanig lachwekkende veiligheidsdienst en anti-terreurapparaat dat er bij serieuze dreiging autowegen en tunneltjes worden afgesloten met pantserwagens, dat een groep terreurpubers als de “hofstadgroep” met enorm veel moeite uit een pand wordt gehaald omdat ze handgranaten gooien, dat agenten veel te lang wachten met ingrijpen als er iemand wordt doodgemarteld en maar al te graag schieten op een house feest in Hoek van Holland.

  Temidden van deze wanproduktie is ons land gelukkig nog zo vrij dat alle terreurbewegingen van de wereld hier onderdak vinden en op hun gemak met een kopje koffie er bij kunnen vergaderen in achteraf flatjes.

  Daarom hoeft Nederland ook niet bang te zijn. Wij maken in de Wereld niet de dienst uit, wij volgen alleen als een schoothondje de bevelen van Amerika op. En aangezien wij een schoothondje zijn en Allah onder andere dierenmishandeling verbiedt, zal er hier dan ook niet snel een aanslag plaatsvinden.

  Nee, dan de Molukkers, die werden tenminste nog echt genaaid door de Nederlandse overheid, en sloegen terecht terug (al gebruikten ze de totaal verkeerde middelen). Maar ook die zijn inmiddels gestopt met radicale actie.

  Nederland is een land van praters, niet van doeners.

 3. @3, nice one

  “als de “hofstadgroep” met enorm veel moeite uit een pand wordt gehaald omdat ze handgranaten gooien, dat agenten veel te lang wachten met ingrijpen”

  Samir A, -alsook- Mo B van T van G (nee, zeker niet die allereerste die door Geenstijl.nl als zgn. ‘dader’ werd aangewezen, iets van tien [10!] geleden. Die werd nml. ‘slachtoffer van die roze droeftoeters’, en Johannes W..oh wacht.

  In ieder geval, die handgranaten zijn (en blijken) afkomstig te zijn van ‘de Nederlandse veiligheidsdiensten’. ‘Villa Maarheeze’ alszijnde een overrijpe kers op.

  Oh, en https://nl.wikipedia.org/wiki/IRT – incl. ‘die affaires’ niet te vergeten, uiteraard.

  En ‘de zelfbenoemde fascist’ Michael vd Galien voelt zijn Epeen via Twitter & verdere projectie.

  Waarrr is m’n spiegel?!

  😆

 4. Hier even een stukje van een achterlijke primaat .In Amerika heeft eind vorige maand het bedrijf MATT ,dat handelt in voedsel pakketten voor rampen en dergelijke een email van het FEDERAL EMERGENCY AGENCY .Waarin zij vroegen hoe snel zij grote voorraden konden leveren ,van minimaal drie maaltijden per dag .Dit F E A is een instantie die verregaande bevoegd heden heeft ,zelfs buiten de president om .zij zijn een onderdeel van het departement of home security en mogen zelfs de grondwet opschorten ,onroerend goed in beslag nemen en beslag leggen op voedsel voorraden transport systemen noem maar op .Maar de baas van MATT heeft geen antwoord gegeven op de vraag van het F E A ,hij stelt zich de vraag waarom stelt deze instantie deze vraag om trend dat voedsel en over hoe snel ,WETEN ZIJ IETS WAT WIJ NIET WETEN OF WETEN MOGEN .Hij stelt ook dat indien er iets staat te gebeuren in AMERIKA zeker staats instanties niet alleen de macht over voedsel mogen hebben .Hij stelt dat juist deze instanties vaak eerst hun eigen mensen eten geeft en dat de rest er langer op mag wachten of dat het eerst lange tijd opgeslagen word voor dat men uitdeelt .Hij heeft begin deze week wederom een mail gekregen met de zelfde vraag vreemd niet .Zouden zij meer weten dan de AMERIKAANSE burger weten mag Verder heeft dit FE A 800 kampen met prikkeldraad dat mensen binnenhoud , kom pleet met bewaking maar geen enkele laten we zeggen gevangenen .Dit en de laten we zeggen valse terreur dreiging is vreemd ,of is er iets dat de wereld bevolking niet mag weten .

 5. @5, vooral het kapitaliseren van ‘bepaalde -voor jou persoonlijk belangrijke- steekwoorden’ is uitermate lachwekkend.

  Carry on.

 6. Er is ook helemaal niks aan de hand. De riedel is iedere keer dezelfde:
  1) er word informatie gelekt over de werkwijze van de VS
  2) verontwaardigde reakties van het publiek over het schandelijk gedrag van de VS
  3) een groot alarm van de VS om aan te toen dat ze echt heel erg belangrijk zijn en/of de verijdeling van diverse aanslagen.
  Daarna hoor je er niks meer van.

 7. In het kader van de terreurkwiz : Hoeveel rotjes heb je nodig om een snelkookpan te vullen ?

  Antwoord graag rond 31 December.

  U kunt een kaasschaaf winnen.

  Had u al gehoord dat de Nederlandse Politie de Belgische treinen scherper in de gaten houdt ?

  Gelukkig niet de Fyra.

 8. En in AMERIKA heeft men vanaf alle grenzen en de kust een zone van 150 kilometer gesteld waar geen grondwet geld .Wat inhoud dat er geen grondwettelijke regels gelden voor deze strook en dus iedereen alle rechten ontnomen zijn zodra zij zich in dat gebied bevinden en alleen maar gehoor moeten geven aan aanwijzingen en opdrachten van het leger of andere staats medewerkers .Je zou kunnen stellen een soort van staat van beleg .Het is zo langzamer hand een steeds groter wordende gotspe ,zelfs BELGIE moet vanwege het aanwezig zijn van diverse AMERIKAANSE instellingen ,vooral rond BRUSSEL een extra maatregelen nemen in verband de dreiging .

Reacties zijn gesloten.