Berlijn, 2 october: Uit angst voor demonstraties spreekt Wilders op een geheim adres

De Duitse blog All about Geert Wilders van de Nederlands-Duitse GW-expert Falk Madeja meldt: Wilders in Berlin – Sicherheit geht vor.

Het wordt, volgens de Berliner Morgenpost, “eine Geheime Migrationsdebatte” in aanwezigheid van een door de haatblog ‘Politically Incorrect’ (het PI van de homohaters, Krapuul berichtte) streng geselecteerd publiek. De plaats van handeling wordt geheim gehouden. “Om veiligheidsredenen”, zegt men.

Maar in werkelijkheid is men bang voor demonstraties tegen de Nederlandse kopvodden-inspecteur die een beroepsverbod voor “socialisten” lijkt te willen.

Je vraagt je af, waarom Geert niet gewoon in Den Haag blijft en daar de Duitse media ontvangt, waar het hem alleen maar om te doen is.

Een open debat mijdt hij immers als de pest.

8 gedachten over “Berlijn, 2 october: Uit angst voor demonstraties spreekt Wilders op een geheim adres”

 1. Typisch Wilders: “Spreekt op een geheim adres”, geheime taal met geheime toeschouwers en krijgt vervolgens geheime miljoenen binnen.

 2. In een bunkertje onder de rijksdag
  Zit een heel gemeen meneertje ,
  Nee het is Adolf Hitler niet ,
  Maar onze kleine Fürher :Geertje

 3. @2 Dank! Dankzij deze website kan ik eindelijk weer eens lachen om deze meneer. 😎 Werkt heel relativerend zonder af te vlakken. Want standpunt blijft ongewijzigd. Niet goed voor Nederland!

  Ik vind ook de term ‘spreekt’ weer heel treffend. Hij gaat nooit in debat, hij voert eindeloze monologen – ai, aan wie doet me dat nu weer denken……… 💡 Ook wil hij bij zijn bijeenkomsten de pers niet hebben, die staat hij met goed ingestudeerde choreografische teksten te woord vóór of ná zijn spreekbeurt.

 4. En waarom spreekt hij op een geheim adres?

  Vind jij het normaal Nexus, dat iemand door zijn overtuiging op een dergelijke manier bewaakt dient te worden? Vind jij het normaal dat als iemand zijn mening je niet aanstaat je die persoon doodsbedreigingen toe kan wensen? Vind jij dat hij zijn hoofd, zoals een moslim zou doen, fatalistisch op een schandblok zou moeten leggen om afgehakt te worden, omdat de één of andere imam dat zo beslist?

  Vind je het niet minstens een beetje lichtzinnig van jezelf grapjes te maken over dit onderwerp?

  En even voor alle duidelijkheid. Van wie komen deze doodsbedreigingen? En vind jij het een goede zaak dat de islam op een dergelijke manier agressief reageert? Is het zo slecht gesteld met onze normen en waarden hier in dit land?

 5. Andrea Schreef:

  En waarom spreekt hij op een geheim adres?

  Moet je hem vragen niet mij. Gestoorde mensen verzinnen altijd wat.Andrea Schreef:

  Vind jij het normaal Nexus, dat iemand door zijn overtuiging op een dergelijke manier bewaakt dient te worden?

  Bescherming heeft hij zelf om gevraagd als een soort reclame voor zichzelf te maken. Moet je weer aan hem vragen waarom.
  Gestoorde mensen verzinnen maar altijd wat.

  Gebruik de laatste zin a.u.b als antwoord op je reeks vragen.

 6. @ Nexus: Jammer dat de gestoorde mensen vooral aan de linkerkant van het politieke spectrum zitten. En ik denk niet dat Wilders zelf om deze bewaking gevraagd heeft maar dat dit een les is die we geleerd hebben met Pim Fortuyn en Theo van Gogh.

  Wat een kinderlijke visie heb jij op de realistische bedreigingen die vanuit een hoek komen die door progressief Nederland wordt aangewakkerd. Nee, we demoniseren niet hoor en het is ons goed recht om iemand waar we het niet mee eens zijn te vergelijken met alles wat slecht is. Voor de eventuele consequenties zijn we dan ook niet verantwoordelijk.

  Welterusten, slaap zacht.

Reacties zijn gesloten.