8 gedachten over “PVV poging om PvdA wethouder monddood te maken mislukt”

 1. Wilders is -voor zover bekend- geen veroordeelde drugscrimineel. Ook is hij niet aangeklaagd voor massamoord. Alleen een malloot vergelijkt hem daar dus mee. Leuk voor de allochtone onderbuik en tekenend voor het PvdA intellect. Heel juist om op smaad te reageren. Een malloot die uit z’n nek “spreekt” moet geen wethouder zijn. “Ongelukkig overgekomen” is een raar excuus. Daarmee is geen woord van de idiote aantijging teruggenomen.

 2. Peter Schreef:

  Wilders is -voor zover bekend- geen veroordeelde drugscrimineel. Ook is hij niet aangeklaagd voor massamoord. Alleen een malloot vergelijkt hem daar dus mee. Leuk voor de allochtone onderbuik en tekenend voor het PvdA intellect. Heel juist om op smaad te reageren. Een malloot die uit z’n nek “spreekt” moet geen wethouder zijn. “Ongelukkig overgekomen” is een raar excuus. Daarmee is geen woord van de idiote aantijging teruggenomen.

  Zolang Wilders en de zijnen hun financiering niet openbaren kan je het bovenstaande niet hard maken , Volendam is een Drugssmokkelcentrum , wie weet wat voor geld daarvanuit naar de PVV en Wilders stroomt ???
  En Wilders steunt wel een massamoordend regime in “israel” .. net een tikje minder erg …

 3. Peter schreef:
  Een malloot die uit z’n nek “spreekt” moet geen wethouder zijn. “Ongelukkig overgekomen” is een raar excuus. Daarmee is geen woord van de idiote aantijging teruggenomen.

  De grootste malloot van het land die uit z’n nek “spreekt”, het beledigen tot norm heeft verheven en het bestaan van het woord ” excuus” niet weet zit wel in de kamer met 24 zetels. Mag dat in jouw ogen wel.

 4. Het lijkt me redelijk dat Wilders op dezelfde manier reageert op insinuatie als het linkse establishment. Het is namelijk een appelen en peren vergelijking die zelfstandig denkende mensen niet zouden moeten maken.

  Bedoel je bijvoorbeeld met de zin: ‘Wilders, van beroep rattenvanger’ dat je alle politici weg zet als rattenvangers? Of vindt je 1,5 miljoen mensen maar ratten?

  Dan hier de problematiek van het midden-oosten bij betrekken is ook zo’n reflex. Opmerkelijk als ik in overweging neem dat een club als Hamas geweld tegen onschuldige burgers als middel in hun strijd gebruikt. Of ben je de mening toegedaan dat dit geweld toegestaan is op grond van nationaliteit, ras of geloof?

  Je gaat ook nog voorbij aan het feit dat in het komende proces een rechter mag toetsen of de opmerkingen van Wilder wel of niet laakbaar zijn. Dat zal waarschijnlijk een politiek beladen proces worden want ik heb de indruk dat beide kanten zich schuldig maken aan haat zaaien en wederzijdse belediging.

  De enige wijze woorden van Baldewsingh liggen in het respect voor de democratie. Misschien dat je daarom de gulden regel ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’ meer in acht moet nemen.

 5. Het artikel gaat helegaar niet over Wilders beste mensen 💡 Beetje wel.Jullie missen “the point”. qoute „Al wilde ik slechts een vergelijking maken tussen de democratische processen in beide landen.” Daar heeft de man wel een punt.

 6. Peter Schreef:

  Wilders is -voor zover bekend- geen veroordeelde drugscrimineel. Ook is hij niet aangeklaagd voor massamoord. Alleen een malloot vergelijkt hem daar dus mee. Leuk voor de allochtone onderbuik en tekenend voor het PvdA intellect. Heel juist om op smaad te reageren. Een malloot die uit z’n nek “spreekt” moet geen wethouder zijn. “Ongelukkig overgekomen” is een raar excuus. Daarmee is geen woord van de idiote aantijging teruggenomen.

  @Peter, ken je die uitspraak: “Wen maar vast aan”??
  Die is precies voor jou bedoeld Peter.

  De PvDA wethouder mag en zal zeggen alles wat hij wil en ik denk dat de rest van de PvDA wethouders zullen hem opvolgen mogen ze de vrijheid van meningsuiting in Nederland willen behouden.

 7. @ Nexus: Uiteraard mogen de PvdA wethouders zeggen wat ze willen zolang dit geen smalend taalgebruik en aanzetten tot haat, belediging van gezagsdragers en het verspreiden van leugens (laster en smaad) is.

  Wel opmerkelijk dat sommige hierin een blinde vlek lijken te hebben en geageerd reageren als iemand repliek geeft.

 8. Prince EDmund Schreef:

  @ Nexus: Uiteraard mogen de PvdA wethouders zeggen wat ze willen zolang dit geen smalend taalgebruik en aanzetten tot haat, belediging van gezagsdragers en het verspreiden van leugens (laster en smaad) is.

  Heb je al Wilders aan hetzelfde criteria getoetst? Of is je leerling aan aparte regels onderhavig, Prince?

Reacties zijn gesloten.