46 gedachten over “Haatzaaier in Australië bedreigt haatzaaier in Nederland”

 1. Dit laat helaas weer zien hoe Wilders gelijk heeft, het gaat hier niet om de moslim buurman of de Turkse buurtsupermarkt, maar om een verwerpelijke totaal intolrante idiologie die misbruikt maakt van onze democratise vrijheden om dizelde vrijheden de nek om te draaien als zij aan de macht zijn.
  De enige oplossing hiervoor is het Verlossende Evangelie van Jezus Christus die Zijn leven heeft gegeven om ieder te redden en zonden te vergeven opdat de mens weer verzoend word met Zijn Schepper.

 2. Beetje vreemde vergelijking…. Wilders heeft voor zo ver mij bekend niemand met de dood bedreigd of opgeroepen tot het doden van mensen. De titel doet anders vermoeden.

 3. Iets met Pandora en een doos.
  De lynchmob bij de tweede kamer na de dood van Fortuin doet mij vrezen voor de volgelingen van de haatzaaier met een pruik uit Venlo.

 4. Iemand die oorlog tegen “de islam” wil roept op tot moord.
  Een godsdiesnt is niet te beschieten. Godsdienstigen wel. En dat gebeurt al volop, in Irak, Afghanistan, Jemen, Pakistan enz. enz.
  En Palestina, de frontlijn volgens Haatzaaier nr. 1.

 5. Het blijkt maar weer waar dit geloof voor staat, in de islam geloven en anders je kop eraf 👿
  Het is een iman die dit zegt!! laat die man in vredenaam de koran nog eens gaan lezen!!
  islam is prima maar lekker in eigen land, dit geloof botst met democratie waar een koe nog meer waard is dan een vrouw, weg ermee.
  Wilers een haatzaaier? voor mij is hij een vrijheidsstrijder.

 6. WIlders is een politieke fundi missionair, op zoek naar buitenlandse volgelingen om zijn oorlog met de Islam verder aan te binden.
  Zonder regeringsverantwoordelijk verantwoordelijkheid voor zijn PVVers in eigen land op zich te nemen worden ook zijn buitenlandse missies en gevolgen daarvan wel erg bedenkelijk.
  Verder niets aan de hand, als een politicus een dergelijke strijd tegen het joden dom had aangebonden was hij/zij door vereende inlichtingen diensten al kalt gestelt.
  Een radicale fundi imam, overigens een Australier, zou iets dodelijks aan het adres van Wilders geroepen hebben.
  Laat Australie immigranten, migratie beleid en vrijheid van menings uiting aan Australie en haar wetgeving over,punt!
  .

 7. Aha, de stellingen worden weer betrokken. En dan in een andere topic de noodzaak van beveiliging bagataliseren.

  Geef me nu eens antwoord of het bij deze doodsbedreigingen nu eigenlijk om geloof, ideologie of cultuur gaat?

  Want in een andere topic wordt veel moeite gestoken om Wilders als fasisct te bestempelen. Dat lijkt mij een ideologie die eventueel te verbieden of beteugelen valt. Geloof heeft echter rechten en daarmee blijkbaar vrijheden die boven onze wetten gesteld worden. Of is dit alles gewoon een culturele uiting waarvan we niet mogen zeggen dat dit in ieder geval een achterlijke uitwas is.

 8. Hoi er staat toch dat het een uit de rails gelopen ontspoorde haatzaaier is? Wat wil je nog meer.

 9. dit geloof botst met democratie waar een koe nog meer waard is dan een vrouw

  Helder uitgedrukt. Afgezien van het feit dat koeien ook vrouwen zijn. 😎

 10. wilders heeft zo wel zijn naam, maar het zijn de wilde die het doen, hoofd eraf, hahaha wat een lachertje, bewijst weer dat die mensen niet na kunnen denken. daar valt niet mee te praten , daar kun jealleen maar mee vechten , die lopen honderd jaar achter. 😥

 11. Ik vraag me af waar nú alle reakties uit politiek den haag blijven. De reakties van weerstand op deze oproep. Het is hierover opvallend stil in den haag, terwijl je de afgelopen dagen wél de weerstand tegen de pvv volop hebt kunnen aanschouwen. Waar is de politiek in godsnaam mee bezig om hierover niet hun afschuw uit te spreken.

 12. Ik snap alle commotie niet helemaal: Kort geleden Wilders verheugde zich op een Mohammed met een bom op zijn hoofd. het zou om vrijheid van mening gaan.
  Nu zegt een islamiet dat hij zich verheugt van Wilders met een bom op zijn hoofd.

  Waarom dan de verschillende reacties?

  Katja Schreef:

  Laat Australie immigranten, migratie beleid en vrijheid van menings uiting aan Australie en haar wetgeving over,punt!

  En dat we hier dan nadenken hoe kunnen we voorkomen dat ons de politiestaat door VVD + PVV wordt aangeslepen.

 13. @ jvdheuvel: Nee, dat vind ik te makkelijk.

  Je betogen om Wilders en de PVV af te schilderen als het moeder van het kwaad laten meer inspanning zien. Daarbij veroordeel je iemand ook nog eens voordat de zaak behandeld is.

  De vraag die blijft liggen is of deze, en andere doodsbedreigingen aan mensen die kritiek hebben op de islam op religieuze gronden is of als ideologie gezien moet worden.

 14. Jij ziet deze gek als het bewijs dat de islam het kwaad is.

  Ik zie de andere 2 miljard die niet zo gek zijn als het bewijs dat de islam niet het kwaad is.

  En nu ben jij helemaal uitgeluld. 😆

 15. Riekt naar een goed getimede psyop van belanghebbenden achter het wilderiaansche front.

 16. Prince EDmund Schreef:

  @ jvdheuvel: Nee, dat vind ik te makkelijk.
  Je betogen om Wilders en de PVV af te schilderen als het moeder van het kwaad laten meer inspanning zien. Daarbij veroordeel je iemand ook nog eens voordat de zaak behandeld is.
  De vraag die blijft liggen is of deze, en andere doodsbedreigingen aan mensen die kritiek hebben op de islam op religieuze gronden is of als ideologie gezien moet worden.

  Het gebruik van dubbele standaarden, wat de rechtse hypocrisie überhaupt kenmerkt, viert hoog tijd in het betoog van de Prince: als er “bedreigingen” zouden zijn tegen mensen die kritiek op het islam hebben – dan mag dat absoluut niet, van de Prince.

  tevens zijn er dagelijks bedreigingen zoals op Geenstijdl, stormfront enz, andere extreem-rechtse websites die elke dag geweld en dood voor de linkse mensen in Nederland prediken en buiten de grenzen.

  Daar hoor je nooit de Prince over commentaar geven, want hij is blijkbaar gefocust op Wilders beschermen, eindeloze kritiek op het Islam en behouden van de neoconservatief werkwijze in ons land.

  Het is gewoon bruin van kleur.

 17. Prince EDmund

  Koffiedik kijken in het hoofd en motieven van deze Imam? Ik niet maar goed.
  Hij zou een ex boxer en gangster zijn die opgegroeid is in de sloppen wijken van Sidney.
  Hij zou zich op een gegeven moment zijn boxer en criminele leven achter zich hebben gelaten, zich tot de Islam bekeerd hebben en zou zijn leven nu aan de zelfde sloppen wijk jongeren willen wijden.
  Nou is het wel bekend dat religieuze bekeerlingen die zich op persoonlijke titel uit gaan spreken de grootste idioten onder de reli ’s zijn.
  Dit alles onder voorbehoud over de gewraakte uitspraak.
  Wilders heeft een dusdanig dubieus oorlogs missie netwerk om zich heen dat men terecht alle media propaganda daarom heen, fake of niet, in twijfel mag trekken.
  En dat heeft hij dan toch echt aan zichzelf, zijn gesloten poltieke 1 mans beweging, Geert Wilders International Freedom Alliance, te danken.
  In de US wordt op de fora door bekeerde ultra rechtse christen fundi’s de dood aan socialisten en liberalen ook gewoon gewenst!
  Daar spreken Wilders idiote fundi’s vriendjes en geldschieters zich weer vrijelijk over de dood aan anders denkenden uit. Als er hier nog iemand denkt dat Australie deze man, voor wat er dus waar over is, qua inlichtingen dienst en wetgeving niet zelf nauwkeurig in die smiezen hield en heeft, cq Wilders Helden missie daar voor nodig was, moet je toch wel heel heel heel errug suf zijn.

 18. Hm. Vertrapt en verscheurd door het gepeupel. Gebroeders De Witt.
  Of onthoofd. Van Oldenbarnevelt.
  Ja, traditiies he. Ies koeltoer.

 19. @17 Bizar, is ook in mij opgekomen en dat Wilders deze hoe dan ook deze beroerde twijfel toch echt aan zichzelf en zijn netwerk te danken heeft.
  De allang ingezette glijdende schaal onder burgers zelf, gedrag en verhuftering , wantrouwen ook in de publieke opinie gaat veel te hard…. …

 20. @12 josje

  Het lijkt me niet dat Den Haag zich hierover uit mag spreken zonder dat onze inlichtingen diensten dit bericht ook als waar, het kan dus net zo goed een nepper zijn, hebben bevestigd.

 21. @ jvdheuvel: Aha, halve feiten, onjuiste getallen en rook.

  Maar geen antwoord of stellingname. En inderdaad maakt één zwaluw nog geen zomer.

  Four legs good, two legs better?

  Welterusten

 22. Nog fijne dag allemaal heb het weer helemaal gehad met alle warmongers en alle reli’s fundi’s en haar hijgende hetzerige media, buitenlandse missionaris missies, gesloten poltieke bewegingen…..bah!

 23. De timing van het artikel is suspect.
  Het lijkt erg op de televaag actie deze zomer, waar Ronald Sandee en Evan Kohlmann van de NEFA Foundation waarschuwden voor een aanslag op oranje op het WK. De AIVD heeft later ontkend dat er sprake was van enige aanwijzingen daarvoor. De Nefa foundation is ook de bron achter de zogenaamde link tussen de Mavi Marmara activisten van IHH en Hamas. Wat ook een gefabriceerde leugen bleek.
  Wat die australische jongen betreft, het is een moslimfundi, nog groen achter de oren,die reageert op Wilders speech in Australie, jong, born again en nog vol vuur. Maar zeker niet zo invloedrijk als Sandee beweert. En nauwelijks een ideoloog te noemen. Sterker nog de Nefa foundation heeft op haar website niet eens documentatie over de beste man. Terwijl ze echt iedere scheet van moslimfundamentalist registreren daar.
  Die lui van Nefa verdienen geld door zich uit te geven voor terrorisme experts en schrijven artikelen om de angst voor de islam in het nieuws te houden. Zij schrijven kant en klare artikelen voor Fox News en andere rechtse nieuwsoutlets zoals de Televaag. Bekijk de video op de Nefa website en je ziet dat zij in zelf in de haatzaai en angst business zitten. Zo voorspellen ze in de tenenkrommende fondsenwervingsvideo een grote aanslag binnen een jaar in Amerika. Om te lachen.

 24. Nog 1 ding:
  Die australische jonge fundo heeft het over een hypothetisch geval waarin er zoiets zou bestaan als een Moslimleider en een moslimstaat.
  Als je de ondertiteling volgt of het engels beluisterd stelt hij duidelijk dat het gaat om een What if. Later voegt hij er aan toe dat bij gebrek aan een moslimstaat en een moslimleider de bestraffing van Wilders aan de lieve heer moet worden overgelaten. Not by the people, but by allah zegt hij met zoveel woorden.

  Dit is dus geen oproep tot onthoofding zoals de telegraaf stelt maar maar een expose over wat er met Wilders zou gebeuren als hij in de droomwereld van deze fundi woonde en er een burger van was.

  Nu We weten dat dat nog een eeuw ofzo op zich kan laten wachten.

 25. Wilders compaan heeft opgeroepen moslim criminelen, whatever that may be, een knieschot te geven. En heeft aangegeven dat etnische rellen de boel wel mooi zou opruimen.

  Hoezo roept Wilders beweging niet op tot geweld?

 26. Als de vraag echt kwam van een paar loslopende nederlandse radicaaltjes is het antwoord eigenlijk erg bemoedigend te noemen.
  Het aussi imampje zegt op basis van wat hij geleerd heeft dat de bestraffing van Wilders overgelaten moet worden aan Allah, totdat er zoiets is als een echt islamitisch land is met een moslimleider. Not by the people…
  In andere woorden moslims mogen nooit het recht in eigen handen nemen.

 27. De Telegraaf tipt Wilders tegenwoordig. Oi Veh.
  De telegraaf schrijft Wilders kamervragen praktisch voor hem tegenwoordig.
  De telegraaf gebruikt selectieve quotes en een nep terrorisme expert om de angst voor een aanslag op wilders weer actueel te maken.

  Jammer dat niemand bij de televaag de moeite heeft genomen te luisteren naar wat die drollenvanger van een jongerenprediker uit Australie echt zegt.

  De amateurprediker zegt duidelijk dat als er sprake was van een islamitische staat met een islamitische leider dat wilders dan op het matje geroepen zou worden voor het gerecht en bestraft zou worden door de moslimleider. Dat is zijn opvatting over islamitisch recht in een utopisch streng islamitisch land. Maar hij begint zijn zin met IF. Dus hij heeft het over een hypothetische situatie.

  Hij eindigt zijn quotes met ” Not by the people, but by Allah.”” Dit is geen oproep tot onthoofding maar een gebrekkige fundamentalistische kijk op islamitische wetgeving. Hij roept de Nederlandse radicaaltjes expliciet op om niet het recht in eigen hand te nemen.

 28. En dat brengt de Telegraaf vandaag als nieuws? Nou, lekker bij de tijd 😮

  Sluit ik me toch aan bij eerdere opmerkingen dat dit een goede timing is van Dagblad Wilders. De lezers van DW zullen dit weer slikken als zoete koek met suiker.

 29. Tjonge tjonge, goed zo AD ,dank vd. Heuvel, en nu dit zelfde bericht op nu. nl, de telegraaf en meer!

  Alle reacties die tenminste gepoogd hebben om iets van het ware weer tegeven, dank.
  Wat een voorspelbare hetze weer, wie heeft de telegraaf overigens opdracht gegeven het bericht te plaatsen.
  Wilders heeft weer kunnen scoren…….
  13 Nexus

  Tuurlijk is het Australia’s business, ik word doe mijn best maar moe wordt ik er ook van het Wilderse gedonder en ontkrachten waar mogelijk.
  Goed dat u erbij noemt dat wij er alle zorg voor horen te dragen dat VVD en Wilders geen politie staat van ons overzichtelijk kikkerland maken.

  @12 Josje ik hoop dat je dit bericht nog leest over je zorg cq nalaten van de Haagse politiek zich er tegen aan te bemoeien.Gewoon zelf goed nadenken helpt ook.

 30. Sorry, ik word doe inderdaad, ik doe en doe en doe mijn best maar wordt daar zelf rete moedoe van!
  Gelukkig zijn er hier meer die hun rete best doen 😎 !

 31. Ja maar Wouter, ben je al die verschrikkelijke kruistochten vergeten van de Kruisridders. Ik geef het voorbeeld van de verschrikkelijke Godfried van Bouillon.

  Een aanvoeder van massamoorden door het zwaard.

 32. Pingback: Telegraaf-hoax Wilders-bedreiger blijkt 2 jaar oud en al lang bekend filmpje – Krapuul

Reacties zijn gesloten.