Hoeveel ministersposten kan 1 Wilders aan?

Rob de WIjk heeft opinies waar een verstandig mens beter met een boogje omheen kan lopen. Vandaag bepleit hij in Trouw echte regeringsdeelname van de PVV. Wat hij er niet bij zegt (en misschien ook niet eens wil): dan is het snel afgelopen met die club die geen club is.

De argumenten zijn duidelijk en onweerlegbaar: Nederland wordt de paria van Europa.
Waarschijnlijk is het idee alweer een gepasseerd station.

5 gedachten over “Hoeveel ministersposten kan 1 Wilders aan?”

  1. Twee

    Een ministerie voor binnenlandse zaken en een voor buitenlandse zaken. De rest schaffen we in het kader van bezuinigingen af.

    Wie biedt meer?

  2. Nou alle posten, hij heeft toch altijd een aantal mannetjes om hem heen lopen, die instrueert hij en voila, hij is het kabinet. Vwb manipuleren en de knoet erover, daar heeft hij al genoeg ervaring in gekregen, zie maar de kadaverdiscipline van meelopers* van de beweging van de Stichting PVV. Vervolgens roept de Tweede Kamer het Kabinet ter verantwoording, maar Wilders komt niet, want hij zegt wat hij wil en doet wat hij wil en laat zich door niemand de wet voorschrijven.

    *Overigens hoe moet je de mensen die zich inzetten voor de PVV noemen? Het zijn geen leden. Is de PVV een sekte? Heeft er toch wel trekjes van. Een grote leider en zijn volgzame volgelingen die aan zijn lippen hangen en hem loven om alles wat hij doet. Als je nog even doorredeneert is hij straks ook grondlegger van een geloof. 😈 Dan is de cirkel rond?

    Dus antwoord Nexus is goed voor de bonuspunten.

Reacties zijn gesloten.