12 gedachten over “2 tot 5000 man PVV-knokploegen worden ingevlogen vanuit Engeland”

 1. Er moet toch ietsHaags politieks tegen de voorgestelde knok vervuiling van het museum plein of niet soms?
  Nodig de hele club van Rutte , Verhage en dissidenten, de SGP club uit om elkaar 😎 , Amsterdam πŸ™ en de ME dadelijk bij te staan.
  Om te beginnen met een eensgezinde demonstratie vanaf CS naar het naar Museumplein πŸ’‘ ?!
  How about that πŸ˜›

 2. 😎

  Graag meer ludieke ideeen,
  Ik had een hele erge, dat wel, zoals maak maar effe van het museum plein zo’n oplucht gevangenis πŸ™ terwijl we te maken met neo lib fascime.
  Dus zou de Burgemeester Adam ze met een English Breakfast, warme hartelijke maaltijd, open dialoog, gratis rond vaart, en met wat van die English Dutch vertaalzinnetjes kunnen ontmoeten….

 3. Misschien kunnen ze keihard de regeringsverklaring uitschreeuwen terwijl ze door Amsterdam marcheren. 😑

 4. 😎 Leuke ideen! 😎

  Kan er geen bedenken, sorry. Maar wel jammer dat wij geen Thames hebben, anders hadden we de ketting erover kunnen spannen.

 5. Cornelia Schreef:

  Leuke ideen!
  Kan er geen bedenken, sorry. Maar wel jammer dat wij geen Thames hebben, anders hadden we de ketting erover kunnen spannen.

  Misschien hebben onze mariniers nog iets in petto. Het waren toch die jantjes die in 1970 de dam schoonveegden om Amsterdam weer schoon en netjes te houden?

 6. Cornelia goeie ingeving, dat doet me nou weer denken aan de pest en London is burning.
  Die regerings verklaring vd. heuvel ook tothe point en hoppa:
  Al roeiend op de amstel en grachten met een Wilders pruik acteur boatsman die de commando’s schreeuwt terwijl de anderen als zwetend aan de riemen het regeerakkoord er net tussendoor nog uit krijgen, een partij Amsterdams genieten!
  Er is nu al iets, nou nog een sponsor, enne zou het regeer akkoord dan wel klaar zijn..maakt niet uit, iets om mijn stinkende best voor te doen 😎

 7. De formatie is net mislukt, wat zielig voor Rutte 😈 maakt niets uit,dan maar iets anders om adam dadelijk op te verschonen zonder regeer akkoord 😎
  Laat het weten, ik laat het niet afweten!

 8. “De organisatie heeft tegenover de gemeente verklaard met de demonstratie β€žop te willen komen voor de vrijheid van meningsuiting, met een knipoog naar de rechtszaak tegen dhr. Geert Wilders.”

  Ik vind het zielig voor ze dat ze denken dat Wilders opkomt voor de vrijheid van meningsuiting want dat doet hij niet. Toen iemand namelijk iets negatiefs twitterde over de PVV eiste Wilders (en vele van zijn aanhangers) gelijk haar ontslag.
  Wilders en de zijnen willen de vrijheid van meningsuiting alleen maar voor zichzelf gebruiken. Critici zijn “zeurpieten” die “op vakantie moeten gaan”

 9. Wilders moet in het buitenland janken om duizenden mensen voor hem op de been krijgen. Waar zijn de duizenden Nederlandse staatsburgers die voor hem een dagje Amsterdam willen doen?

Reacties zijn gesloten.