Wilders roept de Vingeraflikkers weer aan tafel

Wie er nog aan twijfelde, dat Geert Wilders ècht de baas is over het onzalige kabinet-in-wording BRUIN I, moet na vandaag toch echt z’n mening herzien.

Toen de teller nog op 76/78 – 3 = 73/75 stond, stuurde Wilders burgemeester Dickerdack samen met Rutte en Verhagen naar huis. De eerste om vingeraflikkend z’n huis-, of beter gezegd: straf-werk te maken. De tweede om thuis in het CDA orde op zaken te stellen.

“Maxime, waarom heb je toch niet zo’n modern partijmodel als dat van mijn PVV?”

– “Tja Geert, die vermaledijde protestanten bij ons denken dat “soevereiniteit in eigen kring” betekent, dat je zelf je verantwoordelijkheid moet nemen. De geest van Aantjes is nog steeds niet dood.”

“Maar jullie willen toch allemaal boete doen en het hoogste offer brengen, zelfs als je vrij van zonden bent?”

– “Leuk ideetje! Zal ik eens met Klink laten bespreken, Geert. Houdoe!”

En zodoende nagelde Ab Klink zich zelf aan het Kruis, wetende dat deze daad van onderwerping hem, zoniet een golf van aards medelijden, dan toch hoogstwaarschijnlijk Hogere waardering zal te beurt doen vallen.

En nog geen halve dag nadien, roept Wilders zijn twee gijzelaars weer aan tafel. Rutte, nog nasmakkend van het vingeraflikken, kruipt als een schoothondje terug nu hij His Master’s voice hoort. Z’n strafregels (al drie bladzijden: “Ik moet naar Bolkestein luisteren en niet naar Weisglas!”) levert hij straks bij meester Geert in. Maxime houdt het nog even in beraad, maar die is straks ook weer van de partij. Reken maar!

Aan de Wilders-Homo’s zeggen wij vandaag: Wilders ruilt graag flikkers in voor aflikkers!

En aan U allen:

Zelfs al geef je Wilders een afgelikte vinger, hij neemt toch de hele hand!

13 gedachten over “Wilders roept de Vingeraflikkers weer aan tafel”

 1. Ik verwijs nogmaals naar Macbeth!
  Zijn belofte was die van Koning, die van Wilders MP.
  Wilders heeft vandaag de 2e kamer en HM buiten spel kunnen zetten!

 2. De Geest van Aantjes , jammer dat in de VVD de geesten stil blijven ¨Dijkstal is waarschijnlijk te druk bezig met in zijn graf tollen als hij ziet wat Rutte met zijn partij uitspookt …

 3. En dat allemaal om ‘de kiezer’ te gerieven. Ik hoop dat alle mensen die laatste keer niet zijn wezen stemmen, dat de volgende keer (wanneer dan ook) wel gaan doen!

 4. Uit het handelen van de heer Wilders blijkt maar weer dat ik een goede keuze hebt gemaakt om op de Pvv te stemmen!
  Nu even doorpakken en we hebben een regering bestaande uit Vvd+Cda met gedoog steun van de Pvv .
  Eindelijk!

 5. Verhagen en Rutte bukkken opnieuw voor de minvermogende pseudoleider met de Arische kuif. Er moet vanuit Israël veel hysterische druk mee zijn gemoeid. Want het implementeren van een extreemrechts Zionistisch bolwerk in bevriende natie Nederland zal Tel Aviv wel heel wat zakken met sjekels hebben gekost.

 6. Quote Ric ` Uit het handelen van de heer Wilders blijkt maar weer dat ik een goede keuze hebt gemaakt om op de Pvv te stemmen!’

  Beste Ric. Kun je misschien nader aanduiden wat het handelen van je Meester Wilders zo bijzonder maakt, dat je je keus om Hem te volgen hier zo begeesterd moet aanstippen?

 7. Net een bericht gelezen op JOOP ,eerwraak neemt in de wereld steeds meer toe
  Dit is een voorbeeld en er zijn nog vele te geven waardoor blijkt dat meer islam in de wereld meer ellende betekent.
  Deze problemen zijn volledig te linken aan de islamitische ideologie.
  Het valt mij als fervent cabaretbezoeker op dat veel cabaratiers geen kritische noot durven te plaatsen bij de islam,maar met hetzelfde gemak maakt men wel grappen over bijv de paus, dat vindt ik frappant.
  De reden hiervoor is angst,ingegeven door de islamitische ideologie!

 8. @Ric: Eerwraak is heel verkeerd. En ze bestaat over de hele wereld. Ook in landen waar de Islam voorkomt. Wilders zelf riep op tot eerwraak in het parlement (2009) toen een Nederlandse journaliste in Afghanistan ontvoerd en verkracht was. Ik zoek zo wel even de link voor je op.
  Overigens, leg eens uit wat het voorkomen van eerwraak te maken heeft met het ten koste van alles willen weren van Femke Halsema uit het kabinet? Dat was namelijk vandaag één van de belangrijkste motieven die uw Leider GW vandaag opgaf voor z’n opmerkelijke draai.

Reacties zijn gesloten.