En dit is dan de zogenaamde “linkse” CDA’er

De CDA’er de gewetensbezwaren had tegen een rechts kabinet is er verantwoordelijk voor dat je moet wachten met terminaal worden tot 1 januari volgend jaar. Kan je nagaan hoe erg dat rechtse kabinet “waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt” straks is. Of denk je soms dat rechts zijn vingers aflikt bij betere zorg voor terminiale patienten? Nee he? (telegraaf)

Wij adviseren dan ook te wachten met ongeneeslijk ziek worden tot dit land weer wat socialer (lees: minder rechts) is.

Succes.

14 gedachten over “En dit is dan de zogenaamde “linkse” CDA’er”

 1. En waarom niet meteen een paar kort gedingen tegen de staat? Deze maatregel houdt nooit stand bij de rechter.

 2. moet denken aan de Milionairs -broers Fortuyn die kankerde over de zorg die hun moeder vanuit de staat gefinancierd kreeg maar ook geen geld wouden besteden aan het zelf betalen van extra zorg voor Ma Fortuyn …. Rechtse Maden en Wormen , o nee “Waarden en Normen 😥

 3. Dit doet aan de VS denken waar Republikeinse saboteurs regelmatig weigeren ambtenaren te betalen. De financiereing van de oorlogen gaat gewoon door natuurlijk.

 4. ‘Deze zomer …. dat de geldpot …… leeg is.’
  ‘De PvdA eist …..’

  Ja, dat krijg je ervan als je het kabinet laat vallen. Dan regeert het demissionair verder met de eerdere afspraken en opgestelde miljoenen nota van Wouter Bos.

  Ratten zijn het.

 5. Rechtse mensen zijn nooit ziek, je hebt namelijk je eigen leven en kansen in de hand. 👿 Alles is toch maakbaar? Mochten ze wel wat krijgen hebben ze genoeg achter de hand om het te overleven, goed verzekerd en met een potje van alle bonussen.

  Of ze worden niet geholpen door hun rechtse vrinden en gaan de noodzaak van een sociaal beleid inzien.

  Kortom 😥 met hoofdletters.

 6. Cornelia wij van de werkende middenklasse zijn allang tevreden met het wat eerlijker stelsel wat we nu hebben betreffende de gezondheidszorg.

  Het was dus niet mijn bedoeling om een onderverdeling te maken naar ‘have and have-not’ want dat zou gezien het artikel cynisch zijn.

 7. PB, mijn reactie was reactie op stuk zoals geplaatst door jvdh, niet reactie op jouw reactie.

 8. Klink had, blijkens zijn brief, geen bezwaar tegen het rechtse concept-regeerakkoord, maar tegen de aankondiging van Wilders dat hij niet, nooit, solidair zou zijn en dat iedereen daar maar aan moest wennen. En vervolgens tegen Verhagen, die dat smetje over het congres heen wilde tillen, al bedacht-ie even later dat een CDA’er zoiets nooooooit zou doen.

 9. De comments op het stuk in de Telegraaf zijn weer briljant in hun domheid:

  “dit heeft met name LINKS (!!!!) weer goed geregeld. Uitverkoop in de zorg onder de noemer privetarisatie. Zorg is een overheidstaak welke tegen KOSTprijs moet worden geleverd, niet door tientallen bedrijfjes die er alleen op uit zijn zoveel mogelijk geld binnen te harken en met directieleden die tonnen(!) verdienen, ver boven de Balkenende norm. Geen idee wie het verzonnen heeft, maar die zal nooit een standbeeld krijgen!”

  Ik weet zeker dat het terugdraaien van de privatisering in de zorg hoog op het prioriteitenlijstje van Rutte staat, na belangrijkere zaken als het ophogen van de maximumsnelheid. Ik zou bijna medelijden met Henk en Ingrid krijgen, als het niet zulke asociale xenofoben waren.

Reacties zijn gesloten.