8 gedachten over “Zondag a.s. documentaire “Wilders the movie””

 1. “Omdat de beweringen niet kunnen worden bevestigd uit meerdere onafhankelijke bronnen, zijn deze beelden derhalve niet in de documentaire opgenomen. ” Als Wilders dat met Fitna zou doen zou ie 90% van zijn “docu”kwijt zijn …

 2. Slechts 90%? Je bent nog mild.

  Vrijwel al het beeld materiaal in Fitna is ter beschikking gesteld door andere haat sites. Die staan niet zo heel erg bekend om hoor en wederhoor.

  Fitna is het laagste Youtube niveau plakwerk. Mijn grootste bezwaar is dat er volgens mij nog geen 5% eigen geschoten materiaal in zit. Echte documentaire makers filmen tenminste nog wat zelf. Fitna bevat vrijwel geen origineel materiaal of zelf helemaal geen.

  Wat betreft de Wilders documentaire snap ik niet dat het verhaal over de heroineverslaafde sekswerker eruit is gelaten. Bij Rob Oudkerk was het woord van Heleen van Rooyen toch ook goed genoeg? Ze hadden Wilders gewoon om wederhoor kunnen vragen. Misschien was hij net als Oudkerk arrogant genoeg geweest om het gewoon toe te geven. Of hebben ze dat wel gedaan? Jammer dat daar blijkbaar geen beelden van zijn.

 3. Wilders en wederhoor, rare combinatie 🙄

  Voor zover ik hem zie spreekt hij alleen tot en niet met. Altijd kant en klaar verhaal, dat eindeloos herhaalt wordt, niet ingaat op vragen want luistert niet. Zoals mijn moeder altijd zei:,, die oortjes had ik er ook niet aan hoeven maken, wordt toch niets mee gedaan. Zonde van het werk.”

 4. Alsof dat vermeende herione seks verhaal belangrijk is, behalve voor de sensatie pers dan.

  Dat gaat PVV stemmers hier ook niet op andere gedachten brengen, hoogstens een incidentele christen fundi in VS die alles gelooft misschien..
  Ik denk ook dat zonder verder wederhoor over de rest van de inhoud, Wilders het allemaal prachtig vindt , het media breed koren op zijn molen zal zijn.
  Ik weet niet eens of ik er zelf wel belangstelling voor heb.
  Alles Bah Bah, Fitna 2 hoef ik ook niet te zien.

 5. @1

  Niet zo, fitna 1 was armetierig knip en plak werk van m.i. wel bestaande beelden.
  Wel duidelijk dat er toen te weinig centen voorhanden waren om het minder armetierig te maken.
  In ieder geval, mocht ik dit niet goed hebben laat het weten.
  Vanzelfsprekend sprak de beeld keuze als invulling van regisseur die maar 1 doel voor ogen had.

Reacties zijn gesloten.