Moslims niet gewenscht

In de aanloop naar de kennelijk door velen in dit land gewenste etnische zuivering en zuivering van alle ‘ongewenschte elementen’-een paar dagen geleden riep een gestoorde gek op de polemist Peter Breedveld van de site ‘Frontaalnaakt’ af te maken met een nekschot nadat diezelfde gek eerder al opriep alle moslims te deporteren- heeft den overheid in haar voortvarendheid alvast maar het voortouw genomen dienaangaande.

Hetgeen er toe heeft geleid dat een bij de Marechaussee werkzame dame met het islamitische geloof louter en alleen om die reden door haar werkgever is geschorst.

‘Uit vrees dat zij een gevaar is voor de nationale veiligheid’  zo heet het in een bericht van Neerland’s sheeple-daily de Telegraaf.

Eén van de eerste vragen die bij mij opkomen naar aanleiding van dit bericht is hoe het dan kan dat een maniakale gek geheten Bart Schut onder de verschillige vleugels van Francisco van Jole’s VARA zonder consequenties voor hem of die omroep kan oproepen tot massamoord, waarom het zo lang heeft moeten duren eer die ‘samen voor elkaar’ omroep NCRV nazi Niemöller aan de dijk zette en waarom Kees van der Staaij die zo hartelijk moest lachen om de suggestie de bewoners van het getto van Gaza (in 2008/2009 gebombardeerd door Israël met fosforbommen….ik denk ik zeg het maar even ter bepaling van de gedachten als straks de hysterie over Syrische wapens weer los gaat) maar uit te roeien nog steeds Tweede Kamerlid is.

Hoewel, omroep en Tweede Kamer doen al heel lang mee aan de hetze tegen alles en iedereen wier wieg elders heeft gestaan, dus zo vreemd is het eigenlijk ook weer niet.

‘Pauw en Witteman’ en een vertoning onder de noemer ‘dertig ledendebat over het Marokkanenprobleem’  zijn  onder andere stinkende dieptepunten wat dat betreft in een zee vol xenofobe diarree.

In dit land praat men vandaag de dag graag over ‘uitroeien’ en ‘nekschoten geven’ terwijl deportaties al heel lang – en voor het grootste deel onzichtbaar – aan de gang zijn onder de bezielende leiding van Schreibtischmörder Fred Teeven en zijn kompanen.

“Nederland van vreemde smetten vrij’?

Wie vraagtekens zet bij de onderbuikgevoelens die kennelijk de alles overheersende norm moet zijn, kan op zijn minst rekenen op de meest groffe scheldpartijen en bedreigingen aan zijn of haar adres.

Tevens  kun je door een domineesdochter genaamd Elma Drayer in haatblaadje Trouw monddood gemaakt worden met de aantijging ‘anti-semiet’ te zijn of stuurt Neerland’s nationale huilbaby met dezelfde hobbies als Stuckart en Heydrich Lodewijkje Asscher zijn bruine hordes op Twitter wel achter je aan wanneer iemand te kritisch is over zijn fascistische plannen.

Over gevaar voor de nationale veiligheid gesproken.

Maar laat Nederlanders zich vooral niet druk maken over dit soort toch wel heel ernstige zaken.  Er hangen immers nog geen bordjes bij cafés, plantsoenen, theaters, schouwburgen en wat die meer zij met de tekst ‘Moslims niet Gewenscht’. Bovendien: wat dan nog, nietwaar?

En wordt vooral lid van de digitale NSB genaamd Burgernet.

Burgernet: de digitale NSB, daar verniel je levens mee.

Oh, en met het ontslaan van die dame bij de Marechaussee heeft den overheid bij monde van Defensie zich zwakker getoond dan de vermeende vijanden tegen wie het meent dit land – in a weird sort of way – te moeten beschermen.

Maar die eenvoudige observatie is hoogstwaarschijnlijk intelllectueel bezien te hoog gegegrepen voor het rapaille dat in dit land het steeds meer voor het zeggen heeft.

Welkom in griezelstaat Nederland.

9 gedachten over “Moslims niet gewenscht”

 1. Volgens het artikel op de website van RTL zit er toch wel iets meer achter dan enkel haar haar geloof. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/marechaussee-vindt-moslima-te-groot-risico

  Niet dat het voor het islamofobe deel der natie iets uit maakt. Als ik zo eens de comments op het PowNed-artikel lees, krijgen die nogal warme gevoelens bij de lezing van De Telegraaf. Velen gaat het nog niet ver genoeg. Ik kan me nog die goede ouwe tijd herinneren waarin zij steevast volhielden het alleen gemunt te hebben op “tuig”. Tegenwoordig houden ze schaamteloze pleidooien voor beroepsverboden bij de overheid.

 2. moest Kees van der Staaij lachen om de suggestie Gaza uit te roeien? Waar en wanneer?

 3. Kijk zo kennen we Ralph van der Geest weer.
  Subjectief, kort door de bocht met een vleugje schizofrenie.

  Volkomen lariekoek!

  Let wel : soms kan ik me vinden in de stukjes van van der Geest.

 4. “Wie vraagtekens zet bij de onderbuikgevoelens die kennelijk de alles overheersende norm moet zijn, kan op zijn minst rekenen op de meest groffe scheldpartijen en bedreigingen aan zijn of haar adres.”

  Ik schrijf al jaren mijn reacties op Krapuul met doel dit fenomeen bekend te maken want de grote groepen burgerfascisten (“we zijn er allemaal nette luitjes, hoor!”) in Nederland vertonen binnen het bekende meutegevoel voor etnische zuiverheid en saamhorigheid maar een bekend voor de psychologen standart reflex – massaal ontkennen.

  De Xenofoben, Racisten, Discrimitatiofielen ontkennen in alle toonaarden zodra ze met de feiten geconfronteerd worden. Wie dit proces goed wil herkennen en onderzoeken raad ik de documentaires over de opkomst van Adolf Hitler en Josef Goebbels te bekijken. Nu loopt het momenteel op de BRTV. Er bestaan enorme similariteiten met huidig Nederland.

  Toen en nu de de plutocraten hebben altijd de kas van de extremisten gespekt. Het is hun vieze spelletje om de mensen tegen elkaar aan te zetten om te voorkomen dat men gaat kijken war de echte problemen, bijvoorbeeld mbt tot de economie liggen.

  Dit wordt door een plutocratisch, mafiotisch clubje hard aangevoerd als “vrije woord” wat Hitler in zijn “Mijn Kampf” meerdere malen heeft benadrukt.

 5. Ja, laten we waakzaam zijn. Joden zijn hun leven niet meer zeker in Europa en “Mijn Kampf” is in bepaalde landen een bestseller.

 6. Moslims niet gewenscht.

  In mijn woonstede komen jonge Marokkanen als groep van 6 de cafes niet in. Het maximum is twee.Maar Hollanders in een groep van 6 komen er wel in. Hoezo nicht gewunscht?

Reacties zijn gesloten.