Geert weliswaar te walgelijk om iets van te maken maar MIJ is het toch gelukt

Kunstenaars kunnen weinig met Wilders;

‘Wilders inspireert niet’, meent een kunstenaar. ‘Hij is te absurd om iets van te maken’, zegt een ander. ‘Hij is een onsierlijk onderwerp’. En zo zou het komen dat het fenomeen Wilders tot nu toe door de kunstwereld slechts aarzelend op de korrel is genomen. (NRC)

Lulkoek. Een beetje kunstenaar draait voor zoiets zijn hand niet om. Zie mijn creatie.

14 gedachten over “Geert weliswaar te walgelijk om iets van te maken maar MIJ is het toch gelukt”

 1. nou zal ik dan maar een geheimpje verklappen, ik heb alleen maar die wilderspruik er opgeplakt, die drol erop geplakt, die vliegen en die tekst.

  En 2 authentieke Wilderspuisten.

  De rest bestond al. 😐

 2. ah dus het was fotosjopwerk ,,, wel netje gedaan … ik me maar afvragen in welk program je dat gedaan had .. dacht dat het een orginele render was ,,,

 3. ‘Hij is een onsierlijk onderwerp’.

  Het gegeven Wilders boeit qua object minder dan een naaktslak.
  Een reactionaire inborst is überhaupt voor een zichzelf respecterend kunstenaar te weinig ethish inspirerend qua vorngeving om artistiek gestalte aan te willen en kunnen geven.
  In de graagte waarmede zulks zoekt te worden geportretteerd zijn de verbeten trekken op ontspannen bedoelde kakementen en verkrampte disfunctie van een in frustatie en spasmodisch samentrekkend corpus voor een serieuze vormgever al schrijnend en stuitend genoeg om af te zien van een artistieke interpretatie, zelfs al zouden belanghebbende opdrachtgevers er een niet onaanaanzienlijke vergoeding tegenover willen stellen.

 4. Ik vind het een super-prestatie, die cartoon! Ik hoop dat je er zo nog meer maakt. In elk geval verdient deze cartoon meer verspreiding. Bij mijn weten is dat alleen bij “All about Geert Wilders” in Duitsland gelukt. (Sorry dat ik “Geert” vergeten was).
  jvdheuvel Schreef:

  Die commentaren. Het is dat mijn duits heel slecht is anders zou ik ze alle hoeken van dat reageerpaneel laten zien.

  Het belang van het blogje is, dat het in real time de Nederlandse pers over GW volgt. En ook dat het voeding geeft aan de TAZ-blog “Meine Guete”, die over de website van het dagblad TAZ bereikbaar is.
  Er zijn 3 commentaren op de prent bij AAGW. De eerste, Gerd, is een vaste neo-Nazi trol. Niks van aantrekken. Hij krijgt van Madeja het antwoord (reactie 2), dat hij der Stürmer blijkbaar te goed kent. En de derde en laatste reactie, van franz, hoopt dat de Duitse politiek lering zal trekken uit datgene waarop de Wilders-prent reageert.
  Het valt dus nogal mee met de reacties op jouw prent.
  Ik ben zelf opgehouden met in het Duits daar te reageren.
  Inderdaad bij vorige posten een veel te groot percentage schreeuwlelijken met standaard-teksten.

Reacties zijn gesloten.