4 gedachten over “1 van die 1,5 miljoen stemmers, kan zomaar je buurman zijn met wie je altijd lacht”

 1. 1. Sinds wanneer zijn voetballers politieke experts?
  2. Waarom spreekt Boussaboun zich niet een keer uit over dictator Mohammed VI? En het imago dat hij creert voor Marokko?
  3. Nou en dat je buurman op Wilders heeft gestemd? Wat een vreemde opmerking, dus normaal kun je lachen met je buurman, maar als hij Wilders stemt (een democratische partij), ja dan is dat wel heel vreemd natuurlijk. Alsof er een pedo naast je woont. Boussaboun geeft hier onbedacht weg hoe bekrompen zijn eigen gedachten zijn.

  Het is onzin dat als ik over 4 jaar na gedoogsteun van Wilders in Marokko kom ik een ander imago heb als Hollander. Boussaboun dit nu precies hetzelfde als Wilders, mensen tegen elkaar opzetten met onzin verschillen.

 2. 1)sinds wanneer mag je niet zeggen wat je vindt?
  2)omdat ie in Nederland woont en niet in Marokko.
  3)Ik bemerk nu al van buitenlanders dat we een racistisch imago krijgen en wilders uitleggen moet. Het erge is dat ik dat niet kan.

 3. @Guy, het nare is dat dit dus precies is wat Wilders teweeg brengt.

  Ik wil het niet, maar ook ik stel me die vraag wel eens. Terwijl ik mezelf altijd voorhoud niet te oordelen. Maar door zijn aanhoudende stroom van haat zaaien, krijgt hij het voor elkaar om de samenleving te splijten in een hullie en een zullie. Dat vind ik walgelijk. 😥

 4. @ Guy Fawkes,
  1. Wat maakt het uit dat hij een voetballer is? Aangezien hij een tijdje in het buitenland heeft gewerkt denk ik dat hij ook in staat is om aan te geven hoe het gesteld is met de imago van Nederland in het buitenland. Als iemand pas een mening over iets zou mogen geven als hij een expert is op dat relevante gebied dan zouden al die stomme PVV tokkies als eerste hun bek dicht moeten houden ( wat geen slecht idee is 🙂 ).
  2. Het onderwerp ging/gaat over de PVV, Wilders en de imago van Nederland in het buitenland niet over de koning van Marokko, dus verander niet van onderwerp.
  3. De PVV een democratische partij??? Please laat me niet lachen zeg. Een partij waar maar 1 man lid van is en waar maar 1 man alles te zeggen heeft en aan geen enkel intern partijorgaan verantwoording hoeft af te leggen kan niet gekwalificeerd worden als een democratische partij. Dat de PVV meedoet aan democratische parlements verkiezingen wilt nou niet automatisch zeggen dat die partij dan ook een democratische partij is.
  Maar ach de extreemrechtse drollen zullen dat toch niet begrijpen want daar zijn ze veels te stom voor.

Reacties zijn gesloten.